Nie wiem czy dobrze nazwałem ten wątek, ale myślę że taki jest potrzebny na OCP. Z racji, że osobiście bardzo dużo przeglądam ogłoszeń zarówno w polskich jak i niemieckich serwisach ogłoszeniowych to bardzo często wyłapuję tego typu ogłoszenia. Najlepiej jakby były one z nr VIN. Najbardziej trwałe były prawdopodobnie Print Screeny.
Dla przykłady pół liftowa OI:
- lampy z przodu przed liftem, w dodatku tragicznie spasowane.
- lampy z tyłu już po liftingowe
Jakby ktoś pytał o wytrzymałość silnika 1.9 TDI 105KM to przy dobrym jego dbaniu na długich trasach spokojnie wytrzymuje 550tys.km :diabelski_usmiech
Patrząc po fotelach i kierownicy nie można dostrzec tej eksploatacji. Widać, że chodziło na długich trasach.
Przedwczoraj widziałem również Superba II z silnikiem 1.9TDI 105KM z przebiegiem 200tys.km z TAXI oklejonego na beż, a oryginalny kolor to granatowy. Silnik padł i był do sprzedania za nie całe 30tys.zł. Dzisiaj już go nie ma :diabelski_usmiech
Dla przykłady pół liftowa OI:
- lampy z przodu przed liftem, w dodatku tragicznie spasowane.
- lampy z tyłu już po liftingowe
Jakby ktoś pytał o wytrzymałość silnika 1.9 TDI 105KM to przy dobrym jego dbaniu na długich trasach spokojnie wytrzymuje 550tys.km :diabelski_usmiech
Patrząc po fotelach i kierownicy nie można dostrzec tej eksploatacji. Widać, że chodziło na długich trasach.
Przedwczoraj widziałem również Superba II z silnikiem 1.9TDI 105KM z przebiegiem 200tys.km z TAXI oklejonego na beż, a oryginalny kolor to granatowy. Silnik padł i był do sprzedania za nie całe 30tys.zł. Dzisiaj już go nie ma :diabelski_usmiech
Komentarz