My tu gadu-gadu, a czy ktoś już oferuje cokolwiek do tego 1.8 TSI oprócz v-techowych boxów? :wink:
Tablice rejestracyjne
Zwiń
X
-
Re: Tablice rejestracyjne
Zamieszczone przez iFiHeja!
Tak się zastanawiam... Trafia mi się to co raz rzadziej, ale jednak, co jakiś czas widuję samochody na starych czarnych rejestracjach :shock:
Czy to w ogóle jest jeszcze możliwe, czy delikwent już nie był dawno na przeglądzie i ma w dupie wszystkich?Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem
Komentarz
-
-
Teraz jak właściciel nie sprzeda to może sobie jeździć do.. zmiany przepisów lub jak ruda nie zeżre .
Kiedyś trzeba było wymieniać - z czarnych blach 2 literowych na 3 literowe:
Ojciec miał malucha rejestrowanego w 1975r. i chyba do 1982r. trzeba było obowiązkowo wymienić na nowsze czarne - nawet chyba mandat mu za to dali. :twisted:
Komentarz
-
-
Na poczatku jak pojawily sie biale, a ktos szedl do WK wymienic DR bo mu sie miejsca na pieczatki konczyly, to robili wielka wojne i kazali wymieniac. Potem okazalo sie, ze jednak przymusu nie ma i jak ktos nie czuje potrzeby to moze jezdzic do dzis.
To jak z probnymi numerami do sprowadzonych aut obecnie. Kiedys bylo tak z automatu, nawet jak sie w kraju kupilo uzywany woz to najpierw probne, potem normalne. Potem zniknelo, a jakos w listopadzie znow wrocilo wyciaganie kasy z kieszeni podatnikow.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez iFiCzy to w ogóle jest jeszcze możliwe, czy delikwent już nie był dawno na przeglądzie i ma w dupie wszystkich?
Zamieszczone przez iFiswoją drogą ciekawe czy te blachy są kompatybilne z radarami
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sew1981bishop, a naklejek na szybkę nie dostaje się przy okazji wydawania tablic? auta z czarnymi blachami mają też te naklejki? czyli rozumiem,że dostają je wraz ze wznowieniem dowodu rej.? a może ich w ogóle ni mają :P
Komentarz
-
-
Ojczulek przed tourem miał passata przez 13 lat, właśnie na czarnych blachach. Wstawiałem nawet ogłoszenie o sprzedaży na forum :P Jak byliśmy wymieniać dowód, to babka zapytała tylko czy tablice nie są zniszczone. Chciała chyba nawet żeby je pokazać, ale w końcu odpuściła bo byliśmy innym autem.
Komentarz
-
Komentarz