Panowie sasiad sie napalil na LaguneIII 2010r 2.0T warte to zachodu?
Pewnie że warte, za te kasę jak chodzą niedoceniane używki u nas wg mnie jak najbardziej. W ostatnim "Motorze" jest kolejny test używek - LIII i tam piszą, że te 2.0T to najlepsza z benzynowych jednostek. Jest elastyczna, b. trwała - niby ta 204 KM. Nadaje sie pod gaz :wink: Bo 170KM była z aftomatami.
W megankach RS-ach też chyba one są i mają świetne recenzje.
Wg mnie to niegłupi wybór.
czy jest ktoś na forum co zajmuje się ubezpieczeniem mieszkania. Mam taki problem mieszkam z narzeczoną całe mieszkanie jest na jej mamę ubezpieczenie również ostatnio miałem włamanie i ukradli mi dwa laptopy i nawigacje, jeden laptop narzeczonej reszta moja ubezpieczalnia zwróciła pieniądze tylko za laptopa narzeczonej stwierdzili ze moje rzeczy"Zgodnie z § 3 ust 1 pkt 2 owu przedmiot ubezpieczenia mienia mogą stanowić znajdujące się w
miejscu ubezpieczenia i będące przedmiotem prawa własności (współwłasności) Ubezpieczonego albo będące w
jego posiadaniu na podstawie innego tytułu prawnego ruchomości domowe (...). Ponadto zgodnie z § 12 PZU
SA odpowiada również za szkody w ruchomościach domowych lub stałych elementach będących przedmiotem
prawa własności (współwłasności) osób bliskich Ubezpieczonego pozostających z nim we wspólnym gospodarstwie
domowym. Ustalenia likwidacyjne wykazały, iż w/w mienie nie jest własnością Ubezpieczonego lub osoby bliskiej
Ubezpieczonego."
aha mam uszkodzone drzwi balkonowe stare okna były grubości 6cm teraz już taki nie produkują pisałem pismo do ubezpieczalni o tym ze nie kupie już takich drzwi i muszę wymienić wszystkie okna ale bez odzewu i kasę też przyznali tylko za drzwi balkonowe i to jeszcze mniej niż są warte mowe.
Czy jest możliwość żeby się od tego odwołać i coś jeszcze wywalczyć?
Proszę o pomoc
przemek88, mieszkasz z narzeczoną i jej mamą - właścicielką. jak nie masz meldunku, przyajmniej czasowego, a nie jestes współwłaścicielem, to przy tych zapisach przerobia Cię jak nic. To własnie wyłaczenia tzw.
Komentarz