w octavii jak wymieniałem, bo mi pogniły piny to dowiedziałem się że musi być dokładnie ten sam, nawet ostatnia litera musi się zgadzać. Niestety.
OCP na onet.pl
Zwiń
X
-
OCP na onet.pl
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...Tagi: Brak
-
OCP na onet.pl
Kto rozpoznaje swój samochód ?
-
-
-
Cale szczescie nie musze tam juz jezdzic
a robilem to 2 x dziennie, zeby podrzucic dokumenty do UC
:twisted:Radio: C90r+XDP210EQ
Kable:Opt,Skyline,50 mm
Wzm:XES M1+FP 1.800
Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
Komentarz
-
Komentarz
-
-
W Krakowie kiedys parking tez byl za darmo, jak wybudowal sie wielopoziomowy platne jest wszystko. Ale istnieje jeszcze szansa na zostawienie kogos pod terminalem, chociaz tam chyba parking jest tylko dla autobusow, a tu spod bramki marszem na terminal.
Pamietam jak dawno temu to chyba 30minut, a potem 15minut bylo bezplatne
Komentarz
-
Komentarz
-
Tak to moje. I jakie zdziwienie moje było :evil: jak się okazało że muszę się wycofać i zapłacić za 3minuty pobytu na lotnisku :evil: złodzieje i tyle.
Komentarz
-
nawet spod bramki nie dojdziesz bo jest zakaz ruchu pieszychZamieszczone przez Maicrofta tu spod bramki marszem na terminal.
czyli typowe złodziejstwo dojść się nie da za dojazd trzeba zapłacić :evil:
Marcin
My ©koda is fantastic
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Maicroft, myslalem o Balicach, ale wsumie nigdy nie zdarzyło sie zebym nie zapłacił...Inline 5 cylinders
Komentarz
-
Narzekacie 8) . Właściciel lotniska chce jak najlepiej, aby pożegnanie/przywitanie nie było w biegu
Było 5 min to tylko odstawienie pod terminal, szybki kusik i nazat żeby zmieścić się w 5 minut.
Teraz każdy zapłaci i będzie miał luksus czasowy :P
Komentarz
-
Komentarz
-
Z prakingu Cargo można pobierać bilecik. Także moja firma na chwilę obecną nie musi kupować jakiś dziwnych rzeczy. Już za piloty podnoszące bramkę do cargo musieliśmy płacić 200zł/szt.
Ciekawe, na jak długo pozostanie to cargo bez opłat
juchy z nich i tyle :/
Radio: C90r+XDP210EQ
Kable:Opt,Skyline,50 mm
Wzm:XES M1+FP 1.800
Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
Komentarz

Komentarz