blog roku 2012 DJGotuje.pl

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mebel
    Ambiente
    • 2005
    • 155

piotrek_gdy, no właśnie wkleiłem. Jest 2 może 3 posty nad Twoim. Ja też celowo zdublowałem.
  • djczas
    RS
    • 2005
    • 9612

JAk w temacie mam wielką prośbę o głosy na mojego bloga jak ktoś ma zbędne 1,23 na sms to będę wdzięczny
    Wyślij SMS o treści D00285 Na numer 7122

BArdzo dziękuje za wszelkie głosy
    Załączone pliki

Komentarz

• kazik4x4
      RS
      • 2008
      • 2728

Czas, po koleżeńsku każdy zagłosuje, co też ja czynię, ale jeżeli masz plany podbijać net z tym blogiem (lub innymi które prowadzisz), to musisz przed publikacją postu podsyłać go do kogoś kto w języku polskim siedzi lepiej niż Ty.
      Na tym screenie który tu wkleiłeś, jest cztery linijki tekstu, a w każdej z nich kilka błędów - ortografia, stylistyka, interpunkcja.

Blogi raczej nie są czytane przez ludzi bez wykształcenia - oni czytają Fakt lub siedzą na "no co ty??"

To tak po prostu, z koleżeńskiej życzliwości. Bo być może będzie ktoś komu się blog spodoba, ale głosu nie odda bo go będzie razić składnia, interpunkcja i ortografia.

Komentarz

• westwi78
        RS
        • 2008
        • 2940

No i tu muszę się z Kazik4x4 zgodzić.

Komentarz

• djczas
          RS
          • 2005
          • 9612

kazik4x4, wiem mam już korektorkę uzgodnioną ale dopiero od lipca Staram sie jak mogę wychwycić błędy ale czasem nie idzie (cholerna dysleksja i dysgrafia )

Komentarz

Pracuję...