Cienkow i Klepki sa obok i maja ten sam karnet mozna sprobowac ale na nauke lepsze klepki jak nie. spasi to na druga strone. Nowa Osada moim zdaniem nie tloczno i mniej szkoleniowo.
Narty w Polsce
Zwiń
X
-
A był ktoś w Szczyrku? Interesuje mnie dla młodego trasa FIS - 2800 m.
W zeszłym roku zdał egzamin na pierwszy etap instruktorski - demonstratora. W tym roku doszkalał się i poprawił niektóre wyniki. Teraz czeka na rok, w którym kończy 16 lat, żeby iść dalej.
Na razie ujeżdża cały stok na Harendzie i trasę giganta. Na deser Suche ski, Suche u Jędrola, Szymoszkową i Małe Ciche.
Rok temu i w tym roku - Kasprowy.
Dlatego ciekawi mnie ta trasa czarna FIS w Szczyrku.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Spoko, jadę zaraz do Wisły Cieńków tylko ze starszą. Nie wracamy jeszcze do domu.Ostatnio edytowany przez Agamek12; 894.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwado Zobacz wpisA był ktoś w Szczyrku? Interesuje mnie dla młodego trasa FIS - 2800 m.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Polecam Karpacz. NIe jest tak drogo , szczególnie jeśli poszuka się mieszkania na wynajem. Polecam tutaj głównie apartamenty Sun& Snow ( dobra cena w stosunku do standardu jaki oferują)
Sam Karpacz moim zdaniem świetny jest zarówno zimą jak i latem:
sporo zabytków
ciekawe trasy wędrówek
no i swietnie utrzymane wyciągi
Komentarz
-
-
Ja byłem na stoku w Krynicy Zdrój i muszę przyznać, że było całkiem nieźle. W sumie pierwszy raz mi się zdarzyło być w tamtych rejonach. Miejsce jest bardzo urokliwe i nawet ze względów turystycznych fajnie jest tam jechać. Jeśli chodzi o stoki to są oczywiście lepsze, ale i tak się dobrze bawiłem.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Buttoka Zobacz wpisJak tam jest, bo chyba się wybiorę jak znów spadnie śnieg
Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Mackoo9 Zobacz wpisA białka tatrzańska? Byłem w tamtym roku i naprawdę mega super! Wszędzie blisko i ceny bardzo atrakcyjne.
dzieki za recenzje, przekonales mnie zeby sprobowac.Powered by R-Performance
Komentarz
-
Komentarz