Zamieszczone przez bishop
Dla każdego taty.
Zwiń
X
-
Dla każdego taty.
i tak niech zostanie......bo jak ja obszywalem w ex 0II kiere to kobite "poniosło" i kiere spier...a i jeszcze 180 zł zapłaciłem.Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.Tagi: Brak
-
Dla każdego taty.
niecałe trzy minuty o roli ojca dla każdego ojca, dla mnie ważne
Tato, obserwuję cię
bendi - jeden z ojcówOutlander
była OII 4x4 BMM
już nie ma Octa ASZ super fajna była
-
Świetny film... Gdybym był młodszy powiedziałbym ZAJEBISTY!
Byś tatą to jednak faktycznie... ogromna odpowiedzialność
Komentarz
-
-
-
Komentarz
-
bendi, dobre, fakt.
Ale tak na marginesie, to przecież nic nowego, szkoda tylko, że pewnie mały procent ojców ma tego pełną świadomość
Komentarz
-
Komentarz
-
Super filmik.....
Była O1 Laurin & Klement +
President Johnny II ASC / Sirio Silver Mag 90
-
-
własnie posłałem to synowi :szeroki_usmiech
...MOC jest bogiem, PRĘDKOŚĆ nałogiem, NITRO podstawą, a JAZDA zabawą...
Albo SKODA, albo nic...
Komentarz
-
To jest to. Wiemy o tym dobrze jak powinniśmy się zachowywać przy pociechach, ale nie zawsze to wychodzi.Był: VWCaddy 1,9 TDI, Superb 2,0 TDI, Ceed 1,6 CRDI, OII 1,4 TSI, Astry: G - 1,6 8V, H - 1,7 CDTI, Skoda 105, Maluch.
Jest jeszcze Fabia II CGGB, ale tu nie ma o czym pisać.
Komentarz
-
Bendi- świetny filmik, dzięki
Przez Ciebie odliczam czas do wyjścia z pracy żeby zobaczyć się z synkiem
Była: O1 2003 .19 TDI ASV
Jest Vectra 1.9CDTI 2008
Komentarz
-
Komentarz
-
maxpaynemm, Jacomelli, filmu potrzebujecie ???? :szeroki_usmiech
Patrząc po nawykach mojego syna, to sama prawda w tym filmie. :szeroki_usmiechOctavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
AdamB, A chcesz w ucho? :P
Ja mam tak, że niezależnie ile czasu młodemu poświęcam to i tak jak widzę tego typu filmu to od razu tęsknię 8)
A co do tych nawyków, mówisz że prawda? A nabrał dobrych czy złych? :diabelski_usmiechByła: O1 2003 .19 TDI ASV
Jest Vectra 1.9CDTI 2008
Komentarz
-
Jacomelli, wszystkie jak lecą, tylko niektóre jeszcze się nie uwidaczniają :P :szeroki_usmiechOctavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
panowie nie zapominajcie też o córkach bo one potem podobno podświadomie będą chciały takich mężów jakimi wy jesteście.
A za synkiem i córką 15 latka pyskatą też.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
daneczek76, nie zapominam... raczej nie przypominam sobie żebym miał :wink:Była: O1 2003 .19 TDI ASV
Jest Vectra 1.9CDTI 2008
Komentarz
-
mam dwie córki i to zdecydowanie przesłanie również wobec córek.Zamieszczone przez daneczek76panowie nie zapominajcie też o córkachOutlander
była OII 4x4 BMM
już nie ma Octa ASZ super fajna była
Komentarz

Komentarz