brak rabatu w emidzie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• brak rabatu w emidzie

Zamieszczone przez CirixX
    Może wezmę jednak TSI -wiem, że zrobię źle i że przekraczam prędkość ale.........
    Lubię zap......alać.
    Łatwo poległeś... masz mocne argumenty przemawiające za TDI..

brak rabatu w emidzie

--- ja nic nie pisałem w tym temacie, shado przeniósł tu moją wypowiedz z innej dyskusji ---

No i ch...j strzelił "rabat dla OCP" w ASO. Kiedyś był, teraz nie ma, dlaczego?

Pewno temu że dyskusje o rozlatującym 1.4 TSI poszły za daleko? Może za bardzo przesadziliście? Może za dużo piany nabiło tych kilka osób ze zrąbanym rozrządem? Ile Was jest, pięciu?

Teraz wstyd się przyznać do OCP

Komentarz

• shado
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 5315
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

To idź na inne forum, przecież cię nikt tu nie trzyma siłą...
      BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

• shado
        RS
        S_OCP Member
        • 2007
        • 5315
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

namo, a może ASO uznało, że jesteś hejterem pisząc takie komentarze i dlatego nie dostałeś rabatu :?: :
        Zamieszczone przez namo
        Od tego czasu dzieci wożę Audi, w każdej chwili 1.4 TSI może pier...ąć. Biorę to na klatę, dzieci lepiej nie narażać.
        Ile ci tego rabatu nie dali? 10 czy 20PLN?

Komentarz

--- ja nic nie pisałem w tym temacie, shado przeniósł tu moją wypowiedz z innej dyskusji ---

shado, to co cytujesz jest wyrwane z kontekstu innego wątku gdzie wszyscy nabijają się w ten sposób Waszego hejtowania 1.4 TSI.

Audi kupiłem w salonie Magro w Sosnowcu. Emida należy do grupy Magro więc dzisiaj użyłem złotej karty rabatowej 10%.

Dostałem rabat o równowartości 3 litrów Jack Daniels. Dzisiaj stawia Audi a nie OCP

Jestem wdzięczny że 10% rabatu dostałem podczas 3 poprzednich przeglądów powołując się na OCP. Więc jest git

Komentarz

• shado
            RS
            S_OCP Member
            • 2007
            • 5315
            • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Może ktoś w ASO nie zrozumiał twojego żartu :diabelski_usmiech
            Jak ci tak bardzo wstyd przyznawać się do OCP to nikt cię do tego nie zmusza. Jesteś oklejony to zdrap naklejkę, a jak potrzebujesz pomocy w pożegnaniu się z forum za które ci tak wstyd to zawsze służymy pomocą :twisted:

Komentarz

Ja się wstydzę? 3 razy dziś pytałem w ASO: "Co z rabatem dla OCP?" Wręcz walczyłem o jego przywrócenie Było by 2x3 litry Gdyby nie wyścig szczurów byłbym na każdym spocie. Jestem z OCP bardziej niż Ci się wydaje.

shado, nastawiasz się na mnie bojowo. Ja chcę zaznaczyć że bardzo łatwo na forum jest rozpędzić tłum ludzi do walki z nieistniejącym problemem. Kilka przypadków bardzo głośnych rozrządów rozpędziło lawinę 50 stron negatywnych wpisów o produkcie sprzedanym w kilkuset tysiącach egzemplarzy. Producent nie przejdzie koło tego obojętnie tym bardziej ze to największe forum motoryzacyjne w Polsce. Trzeba było zmoderować i zostawić tylko sensowne informacje które pomogły by tym właścicielom z faktycznie rozlecianym rozrządem.

Proponuję zmianę tytułu tematu z Problem z rozrządem 1.4 tsi na Panika z rozrządem 1.4 tsi

Komentarz

• shado
                RS
                S_OCP Member
                • 2007
                • 5315
                • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez namo
                Ja się wstydzę?
                Zamieszczone przez namo

Teraz wstyd się przyznać do OCP :-(
                Wciąż podtrzymuję chęć pomocy... :diabelski_usmiech Nastawiam się do ciebie bojowo, bo nie korzystasz z prawa do zachowania milczenia tylko robisz komuś łaskę, że tu jesteś...

Komentarz

fakt

Komentarz

• bishop
                    L&K
                    • 2012
                    • 1430

Od rana śmiecicie w temacie , a potem problem bo 80% to spam , PW macie popsute ?

Komentarz

bishop, [Lubię to]

Komentarz

• słoń
                        Elegance
                        • 2010
                        • 777

co ma rabat do paniki o rozrząd??????

Komentarz

• gradek
                          RS
                          • 2010
                          • 12879
                          • Superb III (3V3)

namo ostatnio kupowałem śruby zabezpieczające w Emidzie w Rudzie Śląskiej i rabat dostałem. Wiem, że rabat obowiązywał w całej grupie magro.

Jest SUPERB III 2.0 TDi CRLB STYLE 181,2 KM 413,9 Nm
                          Były Szara Elegantka 2,0 CFHF 2.0 TDi BMM ELEGANCE
                          Spoty Śląskie (Katowice i okolice)

Komentarz

słoń, gradek, temat jest wycięty z kontekstu. Ja nie zakładałem wątku brak rabatu w emidzie, zrobił to shado, wyciął moją wypowiedz z wątku o rozrządzie 1.4 TSI.

gradek, pewno dostałeś robat zanim w wątku Problem z rozrządem 1.4 tsi rozpędziło się hejtowanie tego silnika.

Komentarz

• shado
                              RS
                              S_OCP Member
                              • 2007
                              • 5315
                              • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez słoń
                              co ma rabat do paniki o rozrząd??????
                              kolega namo sugeruje, że wątek http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
                              spowodował odebranie w ASO rabatów przysługujących OCP.
                              Moja teoria jest taka, że wyglądało to tak:
                              1. Kolega namo pojechał do ASO na duży przegląd i wynegocjował sobie w ramach rabatu przeglądu montaż manetki do tempomatu
                              2. Okazało się, że ASO straciło czas i nic z tego nie wyszło, bo kolega namo kupił złą manetkę o czym jest ten wątek:

3. Okazało się, że koledze namo przysługuje rabat dla OCP więc ASO nie zarobi nam kasy, na którą liczyli, a ramach tego obiecali bezpłatny montaż manetki. Ewentualnie kolega namo im powiedział kilka słów o ich fachowości, będąc przekonany o swojej nieomylności. Doszli więc do wniosku, że jakoś tą kasę za czas, który stracili muszą odzyskać więc mu ściemnili, że rabat dla OCP już nie przysługuje.

Komentarz

• słoń
                                Elegance
                                • 2010
                                • 777

czyli goście z Emidy,czytając wątek o rozrządzie w 1,4tsi,stwierdzili że OCP to ch..e i postanowili zlikwidować rabat?czy to nie zbyt mocno naciągana teoria?

Komentarz

• grajewiak
                                  Rider
                                  • 2010
                                  • 582
                                  • Jeep

Jak dla mnie rabat to żadna łaska tylko sposób na przyciągnięcie klienta.
                                  A że klientów na OCP potencjalnie sporo to nie rozumiem dlaczego mieliby zabierać rabat - zresztą z tego co kojarzę to Emida nie wyprodukowała tych okropnych rozrządów, tylko sprzedaje i serwisuje auta.
                                  Jest: Toyota Corolla 1.8 VVT-i, Jeep Grand Cherokee Overland 4x4 3.6L V6
                                  Była: Octavia II FL 1.2 TSI,

Komentarz

• sosna1
                                    Rider
                                    S_OCP Member
                                    • 2007
                                    • 463
                                    • Octavia II (1Z3)
                                    • BGU 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez słoń
                                    czyli goście z Emidy,czytając wątek o rozrządzie w 1,4tsi,stwierdzili że OCP to ch..e i postanowili zlikwidować rabat?
                                    dobrze, że tylko w tę stronę poszli a nie w stronę producenta danego silnika i rozrządu bo pewnie dzisiaj byliby dealerem Dacii :diabelski_usmiech
                                    Marcin

My ©koda is fantastic

Komentarz

Zamieszczone przez shado
                                      więc mu ściemnili, że rabat dla OCP już nie przysługuje
                                      to nie dobrze że ASO okłamuje klienta, prawda?

Czym prędzej zadzwonię do Emidy w poniedziałek (32 340 40 04), nie przedstawię się i zapytam czy jest "rabat dla OCP". Co usłyszę napiszę tutaj.

Jeżeli ktoś z forumowiczów również byłby łaskaw zadzwonić i zapytać o ten rabat dla OCP bardzo proszę o odpowiedź w tym wątku co usłyszał.

Podtrzymuję swoją teorię że wątek wymknął się spod kontroli moderatorów z OCP i przysporzył wielu nieprzyjemności dla SAP i wielu ASO. Stąd pewno niechęć pracowników ASO do dyskutowania o czym piszą o na forach oraz przyznawania rabatów dla forumowiczów.

Komentarz

• conan
                                        Rider
                                        • 2011
                                        • 546

Mi też w emidzie (ruda śląska) ostatnio powiedzieli że rabatów dla ocp niema jak chciałem kupić sprzęgiełko alternatora i dać je wymienić u nich. Co bardziej mnie wkurw.... bo powiedział że rabat mi da jak będę mieć złotą kartę, tak że do piachu z emidą i nigdy tam nic nie kupie
                                        Moja skodzinka o2
                                        Blacharstwo i lakiernictwo Autoklinika

Komentarz

• kapi
                                          L&K
                                          • 2009
                                          • 1174
                                          • Fabia combi

a ja napisze tak :
                                          rabat 12 - 14% jest. - na części.
                                          na robocizne - nie.
                                          już pare części u nich kupiłem i nie było z tym (rabatem) problemów.

proszę pytać o Adama - on jest w temacie.
                                          OII sprzedana

Następca dużej czarnej - Mała czarna MC 1Z1Z

Komentarz

• sesik
                                            RS
                                            • 2006
                                            • 2165

Zamieszczone przez namo
                                            Podtrzymuję swoją teorię że wątek wymknął się spod kontroli moderatorów z OCP i przysporzył wielu nieprzyjemności dla SAP i wielu ASO. Stąd pewno niechęć pracowników ASO do dyskutowania o czym piszą o na forach oraz przyznawania rabatów dla forumowiczów.
                                            A świstak siedzi i zawija ...
                                            Mam nadzieje, że jak Ci się popsuje cokolwiek w aucie (co powinno być niemalże nieśmiertelne) to o tym na forum pisać nie będziesz, żeby nie przysporzyć kłopotów SAPowi i pracownikom ASO.
                                            Best ET = 13.666
                                            Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
                                            PerfectService by DGW

http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
                                            http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/

Komentarz

sesik, masz rację. To jak coś mi się zepsuje w moim aucie dam znać, będzie to znak że we wszystkich Octaviach to się zepsuje. Ogłosimy wtedy akcję naprawczą a gazeta Auto Świat będzie miała świetny artykuł.

Komentarz

• shado
                                                RS
                                                S_OCP Member
                                                • 2007
                                                • 5315
                                                • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez namo

Czym prędzej zadzwonię do Emidy w poniedziałek (32 340 40 04), nie przedstawię się i zapytam czy jest "rabat dla OCP". Co usłyszę napiszę tutaj.
                                                To jak powiedzą, że nie ma to spytaj od razu czy to przez ten wątek o 1.4 :szeroki_usmiech

Komentarz

• shado
                                                  RS
                                                  S_OCP Member
                                                  • 2007
                                                  • 5315
                                                  • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

A tak w ogóle to ktoś czytał ten wątek?:

Zamieszczone przez kanguros
                                                  Koniec z rabatami od zeszlego roku jesli masz jakakolwiek wlasna czesc. To polecenie odgorne. Dzisiaj bylem na przegladzie okresowym po 30 tys. z wlasnym olejem Motul i jedynie co wywalczylem to znizke 5% za srebrna karte klienta. Szkoda, bo mimo zakazu ostatnim razem dostalem znizke na robocizne. Specjalnie jechalem z Katowic majac Ganinex pod nosem. Nastepnym razem zaoszczedze na paliwie i wymienie olej na miejscu.
                                                  Zamieszczone przez seiko5
                                                  No niestety rzeczywiście, jeśli się przywiezie np. własny olej na przegląd to rabatu OCP niema ale za to jak się kupuje części to jak najbardziej jest on udzielany każdemu forumowiczowi.

pozdrawiam
                                                  [ Dodano: Nie 10 Lut, 13 14:53 ]
                                                  Zamieszczone przez namo

No i ch...j strzelił "rabat dla OCP" w ASO. Kiedyś był, teraz nie ma, dlaczego?

Pewno temu że dyskusje o rozlatującym 1.4 TSI poszły za daleko? Może za bardzo przesadziliście? Może za dużo piany nabiło tych kilka osób ze zrąbanym rozrządem? Ile Was jest, pięciu?

Teraz wstyd się przyznać do OCP
                                                  A to tak gwoli pamięci, jak wyglądał twój pierwszy post zanim go wyedytowałeś. A wątek wydzieliłem, bo sam przyznałeś, że śmieci tamten wątek o 1.4TSI

Komentarz

Pracuję...