Zamieszczone przez CirixX
brak rabatu w emidzie
Zwiń
X
-
GośćTagi: Brak
-
namo
brak rabatu w emidzie
--- ja nic nie pisałem w tym temacie, shado przeniósł tu moją wypowiedz z innej dyskusji ---
No i ch...j strzelił "rabat dla OCP" w ASO. Kiedyś był, teraz nie ma, dlaczego?
Pewno temu że dyskusje o rozlatującym 1.4 TSI poszły za daleko? Może za bardzo przesadziliście? Może za dużo piany nabiło tych kilka osób ze zrąbanym rozrządem? Ile Was jest, pięciu?
Teraz wstyd się przyznać do OCP
-
namo
--- ja nic nie pisałem w tym temacie, shado przeniósł tu moją wypowiedz z innej dyskusji ---
shado, to co cytujesz jest wyrwane z kontekstu innego wątku gdzie wszyscy nabijają się w ten sposób Waszego hejtowania 1.4 TSI.
Audi kupiłem w salonie Magro w Sosnowcu. Emida należy do grupy Magro więc dzisiaj użyłem złotej karty rabatowej 10%.
Dostałem rabat o równowartości 3 litrów Jack Daniels. Dzisiaj stawia Audi a nie OCP
Jestem wdzięczny że 10% rabatu dostałem podczas 3 poprzednich przeglądów powołując się na OCP. Więc jest git
Komentarz
-
namo
Ja się wstydzę? 3 razy dziś pytałem w ASO: "Co z rabatem dla OCP?" Wręcz walczyłem o jego przywrócenie Było by 2x3 litry Gdyby nie wyścig szczurów byłbym na każdym spocie. Jestem z OCP bardziej niż Ci się wydaje.
shado, nastawiasz się na mnie bojowo. Ja chcę zaznaczyć że bardzo łatwo na forum jest rozpędzić tłum ludzi do walki z nieistniejącym problemem. Kilka przypadków bardzo głośnych rozrządów rozpędziło lawinę 50 stron negatywnych wpisów o produkcie sprzedanym w kilkuset tysiącach egzemplarzy. Producent nie przejdzie koło tego obojętnie tym bardziej ze to największe forum motoryzacyjne w Polsce. Trzeba było zmoderować i zostawić tylko sensowne informacje które pomogły by tym właścicielom z faktycznie rozlecianym rozrządem.
Proponuję zmianę tytułu tematu z Problem z rozrządem 1.4 tsi na Panika z rozrządem 1.4 tsi
Komentarz
-
namo
fakt
Komentarz
-
namo
bishop, [Lubię to]
Komentarz
-
namo
słoń, gradek, temat jest wycięty z kontekstu. Ja nie zakładałem wątku brak rabatu w emidzie, zrobił to shado, wyciął moją wypowiedz z wątku o rozrządzie 1.4 TSI.
gradek, pewno dostałeś robat zanim w wątku Problem z rozrządem 1.4 tsi rozpędziło się hejtowanie tego silnika.
Komentarz
-
Zamieszczone przez słońco ma rabat do paniki o rozrząd??????
spowodował odebranie w ASO rabatów przysługujących OCP.
Moja teoria jest taka, że wyglądało to tak:
1. Kolega namo pojechał do ASO na duży przegląd i wynegocjował sobie w ramach rabatu przeglądu montaż manetki do tempomatu
2. Okazało się, że ASO straciło czas i nic z tego nie wyszło, bo kolega namo kupił złą manetkę o czym jest ten wątek:
3. Okazało się, że koledze namo przysługuje rabat dla OCP więc ASO nie zarobi nam kasy, na którą liczyli, a ramach tego obiecali bezpłatny montaż manetki. Ewentualnie kolega namo im powiedział kilka słów o ich fachowości, będąc przekonany o swojej nieomylności. Doszli więc do wniosku, że jakoś tą kasę za czas, który stracili muszą odzyskać więc mu ściemnili, że rabat dla OCP już nie przysługuje.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez słończyli goście z Emidy,czytając wątek o rozrządzie w 1,4tsi,stwierdzili że OCP to ch..e i postanowili zlikwidować rabat?Marcin
My ©koda is fantastic
Komentarz
-
-
namo
Zamieszczone przez shadowięc mu ściemnili, że rabat dla OCP już nie przysługuje
Czym prędzej zadzwonię do Emidy w poniedziałek (32 340 40 04), nie przedstawię się i zapytam czy jest "rabat dla OCP". Co usłyszę napiszę tutaj.
Jeżeli ktoś z forumowiczów również byłby łaskaw zadzwonić i zapytać o ten rabat dla OCP bardzo proszę o odpowiedź w tym wątku co usłyszał.
Podtrzymuję swoją teorię że wątek wymknął się spod kontroli moderatorów z OCP i przysporzył wielu nieprzyjemności dla SAP i wielu ASO. Stąd pewno niechęć pracowników ASO do dyskutowania o czym piszą o na forach oraz przyznawania rabatów dla forumowiczów.
Komentarz
-
Zamieszczone przez namoPodtrzymuję swoją teorię że wątek wymknął się spod kontroli moderatorów z OCP i przysporzył wielu nieprzyjemności dla SAP i wielu ASO. Stąd pewno niechęć pracowników ASO do dyskutowania o czym piszą o na forach oraz przyznawania rabatów dla forumowiczów.
Mam nadzieje, że jak Ci się popsuje cokolwiek w aucie (co powinno być niemalże nieśmiertelne) to o tym na forum pisać nie będziesz, żeby nie przysporzyć kłopotów SAPowi i pracownikom ASO.Best ET = 13.666
Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
PerfectService by DGW
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/
Komentarz
-
-
namo
sesik, masz rację. To jak coś mi się zepsuje w moim aucie dam znać, będzie to znak że we wszystkich Octaviach to się zepsuje. Ogłosimy wtedy akcję naprawczą a gazeta Auto Świat będzie miała świetny artykuł.
Komentarz
-
A tak w ogóle to ktoś czytał ten wątek?:
Zamieszczone przez kangurosKoniec z rabatami od zeszlego roku jesli masz jakakolwiek wlasna czesc. To polecenie odgorne. Dzisiaj bylem na przegladzie okresowym po 30 tys. z wlasnym olejem Motul i jedynie co wywalczylem to znizke 5% za srebrna karte klienta. Szkoda, bo mimo zakazu ostatnim razem dostalem znizke na robocizne. Specjalnie jechalem z Katowic majac Ganinex pod nosem. Nastepnym razem zaoszczedze na paliwie i wymienie olej na miejscu.Zamieszczone przez seiko5No niestety rzeczywiście, jeśli się przywiezie np. własny olej na przegląd to rabatu OCP niema ale za to jak się kupuje części to jak najbardziej jest on udzielany każdemu forumowiczowi.
pozdrawiam
Zamieszczone przez namo
No i ch...j strzelił "rabat dla OCP" w ASO. Kiedyś był, teraz nie ma, dlaczego?
Pewno temu że dyskusje o rozlatującym 1.4 TSI poszły za daleko? Może za bardzo przesadziliście? Może za dużo piany nabiło tych kilka osób ze zrąbanym rozrządem? Ile Was jest, pięciu?
Teraz wstyd się przyznać do OCP
Komentarz
-
Komentarz