Zamieszczone przez rafiki
An 124 Rusłan w Airport Lublin
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
Dziś na lubelskim lotnisku wylądował jeden z największych samolotów świata, transportowy AN 124 Rusłan. Ma zabrac parę śmigłowców wyprodukowanych w PZL Świdnik.
Oczywiście, jak setki innych, ja również byłem najpierw w okolicach pasa, a potem na lotnisku aby podziwiać tę gigantyczną maszynę. Oto parę fotek:
Czarny Elegance
-
-
hubert78, duży do delikatnie powiedziane. Większymi od niego są tylko AN 225 Mrija (zbudowany na jego bazie) oraz Airbus A380. An 124 to 3-ci co do wielkości samolot na świecie.
Robi niesamowite wrażenie !! Naprawdę sporo latam samolotami ale B373 czy A 320 przy tym kolosie wyglądają jak dziecięce zabawki.
Największe wrażenie robi jednak lekkość z jaką ten gigant się porusza.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hubert78W moim linku jest Mrija
Zamieszczone przez hubert78od zawsze samoloty były moja pasją
Zamieszczone przez hubert78Tylko mam jedną fobię Boje się lataćCzarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Bighubert78 napisał/a:
W moim linku jest Mrija
Piękne bydlątko !! Właściwie to ten samolot został zaprojektowany gównie po to żeby na swoim grzbiecie przewozić ... radziecki prom kosmiczny Buran.
[ Dodano: Czw 14 Lut, 13 22:16 ]
Zamieszczone przez BigNie żartuj ! A czego tu się bać ? Oderwanie się od ziemi jest chyba najpiękniejszym uczuciem na świecie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hubert78Na szczęście Ukraincy odratowali go ze złomu, i zarabia
Zamieszczone przez hubert78NIe potrafię czerpać przyjemności jak nie mam żadnego wpływu na wydażenia których jestem uczestnikiemCzarny Elegance
Komentarz
-
-
ja Kiedyś widziałem w belgi 747 i niemczech a380 to zrobiło na mnie mega wrażenie zajebista sprawa taki kolos nad a380 sporo pracowali zeby oderwał sie od ziemi bo tarł dupą o asfalthttp://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
była:2006 octavia 1fl 101KM ATD
2001 octavia 1fl RS 180KM AUQ
JEST
megane 3 rs 2.0T niby 250Km a chyba więcej
octavia 1FL kombi 1.9TDI 4X4 ATD
octavia 2 2.0TDI BKD
Komentarz
-
-
adi747, A 380 jeszcze na żywo nie widziałem - musi robić niesamowite wrażenie, bo przecież to największy samolot świata. Większy nawet od AN 124 Rsułan. Boeingów 747 naoglądałem się już za to sporo i faktycznie ich wielkość też robi niesamowite wrażenie.
Z ciekawych maszyn parę razy na własne oczy widziałem Concorda, zarówno w powietrzu jak i podczas startu i ladowania, w tym raz w ... Warszawie na Okęciu. Ten samolot zrobił na mnie gigantyczne wrażenie.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
concorda widziałęm tylko unieruchomionego w muzeum lotnictwa w niemczech o ile boeinga 747 widziałem można powiedziec z bliska bo staliśmy na parkingu blisko lotniska i z dokładnościa co do 2ch minut startowały o tyle a 380 widziałem troszke z dalsza ale wygląd i dzwiek jest potwornyhttp://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
była:2006 octavia 1fl 101KM ATD
2001 octavia 1fl RS 180KM AUQ
JEST
megane 3 rs 2.0T niby 250Km a chyba więcej
octavia 1FL kombi 1.9TDI 4X4 ATD
octavia 2 2.0TDI BKD
Komentarz
-
Komentarz