No i ja znalazłem maila do rzecznika prasowego i do niego napisałem, że jego kurierzy robią wioskę, a skargi kompletnie nie zmieniają zachowania kuriera. Gość poprosił o maile, które wysyłałem ze skargami, a 2 dni poźniej kurier przywiózł paczkę od rzecznika. No i od tego czasu święty spokój...
Kurier "Siódemka"
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Powiem Wam lepszą sytuację.
Korzystam z UPS tylko za pośrednictwem Allekuriera. Korzystałem - to lepsze określenie.
Wysyłałem packung do klienta, przyjęli - dostarczyli. Po miesiącu dostałem maila, że wrypali mi dopłatę rzędu 260.80 groszy do paczki. Firma nazywa się Poukładany Świat jakiejś tam Nianii Franii Maj
Napisałem maila, blablabla - fakt, ze swojej strony trochę zaniżyłem wielkość paczki, jednakże dopłata to o 160 zł więcej niż wynosi u nich koszt wysyłki palety.
Można było zadzwonić, czy wysyłąć, czy paczka zostanie mi zwrócona.
Dziś przedzwoniłem do znajomka z UPS i poprosiłem o ciche info ile wynosiła dopłata.
Powiem tylko tyle, że zostałem oszwabiony na 100 zł ... bo dopłata z vatem i wszystkim wyniosła 160 zł.
Nie polecam tej złodziejskiej firmy. Zarobiła raz na wysyłce, to później trzeba było dowalić na dopłacie.
A generalnie wystarczyło zadzwonić, jakoś bym podzielil paczke na 4 mniejsze i wyszło by w sumie 40 zł dopłaty do poprzednio zapłaconych 60, a nie 260 ... :evil:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
misiek^wro, chciałeś ich zrobić w XXXXX a oni zrobili CiebieBudowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
kowal 2002, jakiego odkopanego? Napisalem pol godziny po misiek^wro
Poza tym odkopywanie tematów żeby "wyiksować" moj wpis jest chyba bez sensu. Nie ja jeden tutaj przeklinam :roll:Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
Komentarz