Kolejna sprawa to co mogę jeszcze odliczyć z podatku jak działalność jest otworzona w miejscu zamieszkania? Wytłumaczcie jak przedszkolakowi, bo jestem w tym temacie tępy...
Rachunki/doładowania telefoniczne, meble, szklanki, herbata, kawa i wiele różnych dziwnych rzeczy. Jednak jak pisze pascal, poszukałbym specjalisty. Ja płaciłem 80zł po znajomości i miałem czyste konto.
Mam zamiar używać jako navi, na zagłówku dla dzieci do bajek w czasie jazdy i czasem sprawdzić coś w necie.
Proszę o opinie czy warto...
"Największym szczęściem jakie może spotkać człowieka jest życie w socjalizmie.
Zaś największy pech jaki może mu się przydarzyć to mieć takie zasrane szczęście."
Przepraszam za lamerskie pytanie, ale musze się dowiedzieć. Córka (6 lat) mówi mi, żebym kupił jej tablet bo jej koleżanki już mają...
Ale do cholery. Co to jest ten tablet i do czego można go wykorzystać?
Agamek12, nie wiem do czego Ty będziesz chciał wykorzystywać tablet, ale ja już napisałem do czego, więc nie bardzo rozumiem Twoje pytanie.
Zaś największy pech jaki może mu się przydarzyć to mieć takie zasrane szczęście."
tak jak możesz przeczytać z linku: jako nawigacja, jako odtwarzacz filmów, muzyki etc, jako odbiornik tv bo ma dvbt, jako laptop bo ma wi-fi itd. wszystko możesz się dowiedzieć ze stronki.
Ja potrzebuję opinii czy ten model i firma jako taka jest ok czy nie.
Trochę mało Ramu, jak by było dwa razy tyle to by było dobrze. Poza tym może być, ma ekran pojemnościowy. Poza tym ciekawe czy da się do niego podłączyć zewnętrzny modem GSM aby mieć mobilny internet, podejrzewam, że nie.
można podłączyć, czytałem w jednym z testów w necie, że podłączali i działało.
Zgadzam się, że za mało jest pamięci Ram. Po zainstalowaniu większj ilości aplikacji tablet będzie chodził jak żółw. Poszukaj coś co ma powyżej 1 Gb Ram. Modem da się podłączyć. Jest w opisie:Obsługa 3G - Obsługa modemów zewnętrznych.
Komentarz