Witam wszystkich
Mam takie pytanie, mianowicie czy wstawiając samochód do komisu w umowie jest takie coś jak opłata komisowa. Dokładniej chodzi o to, czy jak wstawiam samochód i nie sprzeda się on poprzez komis (np. sprzedam koledze) to czy występują jakieś opłaty za każdy dzień pobytu samochodu w komisie? Nie wiem czy jest to zależne od konkretnego komisu czy we wszystkich umowy są takie same? Bardzo proszę o odpowiedź bo nie wiem czy Pan w komisie coś kręci czy rzeczywiście tak jest...
Mam takie pytanie, mianowicie czy wstawiając samochód do komisu w umowie jest takie coś jak opłata komisowa. Dokładniej chodzi o to, czy jak wstawiam samochód i nie sprzeda się on poprzez komis (np. sprzedam koledze) to czy występują jakieś opłaty za każdy dzień pobytu samochodu w komisie? Nie wiem czy jest to zależne od konkretnego komisu czy we wszystkich umowy są takie same? Bardzo proszę o odpowiedź bo nie wiem czy Pan w komisie coś kręci czy rzeczywiście tak jest...
) włączyłem neta w E52. Jak dotąd oprócz dzwonienia i sms - ów E52 sprawdziła sie jako darmowa w 100 % navi. I w PL i w BiH i w SLO i w Cro. Nie było żadnych problemów. Ustawienie na darmowe - działa faktycznie za "zero złotych". Ale net... mam problem. Ogólnie przegląda mi onet, wp, itp. Na OCP też wchodzę, nawet posta napisałem prze komórkę :szeroki_usmiech , ale jak pojawia się strona z fotkami - pojawia się komunikat "za mało pamięci... wyłącz zbędne aplikacje.." czy takie cuś. Czytałem na różnych forach poświęconych E52, że to się zdarza, porady co zrobić, ale ja jestem głąb technologiczny. Może ktoś mi wyjaśnić łopatologicznie, jak chłop.... na miedzy co mogę zrobić? W końcu trza iść z duchem czasu - jest telefon, to nieraz net może się przydać. Czy ten problem może wynikać z tego, że mam internet w telefonie ustawiony na offline?

ops: Technika mnie wyprzedziła.

Komentarz