osobiście szukałbym 1.4 16V i 75KM bo co 4 cylindry to nie 3 :P
Z Plusa do PLAY
Zwiń
X
-
GRUBEER, sorki za OT ale .. żebyś później nie żałował
ja odbyłem podobną migrację poczym ... rok później wróciłem do Plusa :roll:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Mr0cznyi w plusie jako przenoszący numer dostanie lepszą ofertę niż przy przedłużaniu umowy
ale mnie w Playu odstręczyły problemy ze zrywanym zasiegiem i niedziałający roaming :roll:
tylko, że ja duzo jeżdżę a Play ma w terenie problem z nadajnikami
wyrabia się w miastachprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Więc tak od poczatku jeden numer już mam w playku i zero problemów tak jak wspomniał westwi78, ustawiam na nadajniki plusowe i nic nie rwie, ale teraz koczy mi sie umowa na prywatnym telefonie który użytkuje Żonka wiec nawet z racji tanich/ darmowych rozmów wewnątrz sieciowych jest to dla mnie bardziej opłacalne a warunki jakie przedstawił plus na przedłużenie umowy dla STAŁEGO klienta to jest jakiś żart co oni sobą reprezentują.....Pozdrawiam Kuba vel GRUBEER.
Gejsza 6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez westwi78Ale ma na sztywno ustawiony plus czy automat
bo nawet jak ustawisz plusa na sztywno to i tak priorytet maja ci z plusa
ja duzo jeżdżę i po prostu zasięg rwało
a czarę goryczy przelał dwukrotny wyjazd za granicę gdzie nie mogłem dzwonić za to mogłem odbieraćprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez westwi78piotrek_gdy napisał/a:
ale mnie w Playu odstręczyły problemy ze zrywanym zasiegiem i niedziałający roaming
ja ma ustawiony zasięg na plusa właśnie w PLAY i zero zrywania akurat.Marcin
My ©koda is fantastic
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyZamieszczone przez westwi78Ale ma na sztywno ustawiony plus czy automat
bo nawet jak ustawisz plusa na sztywno to i tak priorytet maja ci z plusa
ja duzo jeżdżę i po prostu zasięg rwało
a czarę goryczy przelał dwukrotny wyjazd za granicę gdzie nie mogłem dzwonić za to mogłem odbierać
wielki LOL
prawie od początku jestem w Play`u (Orange->Play), trochę się przemieszczam po kraju i zagranicą - żadnych, najmniejszych problemów z zasięgiem :wink:
Przede wszystkim warto nauczyć się obsługiwać telefon komórkowy.
A jak z tym ciężko - to stacjonarny ma zawsze dobry zasięg lub zostać u obecnego operatora i płacić x 2 :wink:
Komentarz
-
-
no_fear, fajnie masz :wink:
Zamieszczone przez no_fearPrzede wszystkim warto nauczyć się obsługiwać telefon komórkowy
bo takie jak tu wkleiłeś fotki to juz mialem i umiem obslugiwać
Zamieszczone przez no_fearlub zostać u obecnego operatora i płacić x 2
pracujesz w Playu że tak optujesz? to akurat zalezy jakim jesteś klientem i jak potrafisz negocjować
poza tym kolego troszke wiecej kultury i nie wyjeżdżaj z takimi tekstami bo nic o mnie i moich problemach z Play nie wiesz więc oszczędź sobie takiej załosnej demagogiiprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez GRUBEERSPOKÓJ MI TU TO MÓJ WATEK .... !!!!!!!!!!!! ALBO BĘDZIE CISZA I POSTY NA TEMAT ALBO ADMIN ZROBI PORZĄDEK !!!!
Komentarz
-
-
Po miesiącu mój PLAY poszedł do kosza, finał nr przeniesiony do Plusa, dobry i sprawdzony, zasięg dobry. Play rozreklamowany ale jeszcze chwili potrzebuje, u mnie brak zasięgu, mieszkam na 11 piętrze i zasięg tylko przy otwartym oknie, ogólnie cisza w tel bo nikt się nie mógł do mnie dodzwonić, łapał jedynie w centrum, kilka prób zmiany ustawień w salonie ale strata czasu, teraz w końcu jest ok, polecałbym jeszcze zastanowić się nad decyzją :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez motoskodaPo miesiącu mój PLAY poszedł do kosza, finał nr przeniesiony do Plusa, dobry i sprawdzony, zasięg dobry. Play rozreklamowany ale jeszcze chwili potrzebuje, u mnie brak zasięgu, mieszkam na 11 piętrze i zasięg tylko przy otwartym oknie, ogólnie cisza w tel bo nikt się nie mógł do mnie dodzwonić, łapał jedynie w centrum, kilka prób zmiany ustawień w salonie ale strata czasu, teraz w końcu jest ok, polecałbym jeszcze zastanowić się nad decyzją :roll:pozdrowienia
Komentarz
-
-
Witam! Podpinając się pod temat proszę o poradę.Od 7 lat jestem w Orange.Wszytko pasi tylko nerwuję mnie czasem brak zasięgu w różnych miejscach np.działka,mieszkanie na parterze i wiele innych.Myślałem o przeniesienie numeru do Play,ale czytając wasze posty widzę że tam też nie jest różowo.I pytanie:co byście mi doradzili do której firmy się przenieść bo mam już mętlik w głowie. :!:http://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
Pozdrawiam ANIOL
Komentarz
-
-
Pamiętajcie o tym ze Użytkownicy PLAY-a mają możliwości przełączania się miedzy sieciami ale do końca nie jest to takie fajne. Problemy zaczynają się wtedy gdy w obrębie nadajnika jest dużo np. osób korzystających z PLUS wtedy nasz PLAY jest kolejkowany za Abonamentów PLUSA co skutkuje brakiem lub utrudnieniami w połączeniach, zrywaniu polaczen itp.
Zawsze ORANGE, PLUS i T-Mobile będzie miał pierwszeństwo przed Pley-em który dzierżawi sygnał z inny sieci.
Komentarz
-
-
Posiadam play-a już 4 bądź 5 rok. mniejsza z tym. Przeszedłem właśnie z orange które mnie doprowadzało już do mdłości. Będąc od początku u nich jeszcze jak był centertel proponowali mi warunki jak każdemu szarakowi :twisted: Z play zasięgiem nie ma problemu bo jak kolega wyżej wspomniał można się przełączyć na każdą sieć :wink:
Komentarz
-
-
2.0-16v Michał, A jak jezdzisz po kraju to jak wygląda z zasięgiem :?: Bo mi tylko o to chodzi.Warunki to w każdej sieci sobie wynegocjuję.http://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
Pozdrawiam ANIOL
Komentarz
-
Komentarz