żądnego problemu nie zauważyłem. Nie miałem braku zasięgu :wink:
Z Plusa do PLAY
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez 2.0-16v MichałPosiadam play-a już 4 bądź 5 rok. mniejsza z tym. Przeszedłem właśnie z orange które mnie doprowadzało już do mdłości. Będąc od początku u nich jeszcze jak był centertel proponowali mi warunki jak każdemu szarakowi :twisted: Z play zasięgiem nie ma problemu bo jak kolega wyżej wspomniał można się przełączyć na każdą sieć :wink:
PolecamKondziu
OCP
Komentarz
-
-
lu5asz, Dzięki.Klamka zapadła,przechodzę do PLAY. Zobaczymy jak będzię.http://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
Pozdrawiam ANIOL
Komentarz
-
-
andrzej-tdi, ma racje. Z PLAYem jest fajnie po miastach bo nie ma problemu z zasięgiem i transmisją danych. Zabawa zaczyna się np. w trasie gdzie co niedługi czas się traci zasięg dopóki człowiek nie przełączy się na orange/plus. Nie wiem jak u was ale ja nie mam na zasięgu z plusa transmisji danych, na orange - nie zawsze a zasadzie bardzo rzadko.
Trochę mam już dość tego w playu, że wracając np po 100-200km jazdy do domu zaczynają się telefony że nie mógł się ktoś do mnie dodzwonić - nie z mojej winy lub sms z powiadomieniem co chwile że ktoś dzwonił :roll:VAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
Jeżeli post okazał się pomocny kliknij
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez alxxxNie wiem jak u was ale ja nie mam na zasięgu z plusa transmisji danych
Ustawiać na sztywno plus i wszystko będzie działało.
Ja w styczniu przeniosłem 50 naszych firmowych telefonów z t-mobile do play i jedyna różnica jest taka, że płacimy rachunki prawie o połowę mniejsze
Komentarz
-
Komentarz