bo zrobiłem male zakupy i się zastanawiam, (kasa poszła) i czy będzie towar :P
problem z allegro
Zwiń
X
-
mniej najbardziej irytuje ustawianie parametrów, wcześniej na górze ustawiałem wszystko co chciałem, a teraz muszę popie.... po całej stronie i ustawiać co chcę :evil: no i za dużo kolorów i szukania, kiedyś było motoAllegro -> samochody -> osobowe i ogień a teraz jakieś najczęstsze marki szukanie i ogólnie same problemy
Komentarz
-
-
Może ja widzę jakieś inne allegro ale wszystkie opcje są z boku, tak jak było kiedyś. Tak jak ma wiele porównywarek cenowych. Mogli by jedynie zwijanie zrobić bo przeskoczenie do końca sidebar'a jest irytujące. Zdecydowanie wole coś takiego niż to co było wcześniej - część z boku, część nad listą ofert.
Komentarz
-
-
No po tych zmianach mogą się chwalić że milion ludzi dziennie siedzi u nich po 10 godzin, taaa ... bo q trzeba się naszukać byle gówienka.
Po roku jak ludzie będą wyćwiczeni w sprawnym wyszukiwaniu potrzebnych przedmiotów to ...wiecie już co znowu zrobią :szeroki_usmiech
Wyniki ankiety z cafe allegro
jest do odrzucenia
97.86% 8)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hosee87no i idzie ustawić aż 180 wyświetlanych ofertByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Andjaale KUPA z nowym wyglądem
ankieta oceny nowego fejsa: http://cafe.allegro.pl/showthread.ph...my-zmian%C4%99
Komentarz
-
Komentarz