:roll: wiatm mam pytanie :roll: , chce zaczac regenerowac turbiny, turbosprezarki, od aut grupy wv i nie tylko, mam kilka wyszukanych opcji, ale zeby : nie robic lipy , lub na odpier...otrzebuje podpowiedzi , czyli jesli sprzet kosztuje 16tys.zl ,to jest komp plus reszta osprzetu,moge w jakis sposub zrobic to taniej? znaczy sie kupic uzywany z pewnego zrodla :roll: :roll:
:roll: wiatm mam pytanie :roll: , chce zaczac regenerowac turbiny, turbosprezarki, od aut grupy wv i nie tylko, mam kilka wyszukanych opcji, ale zeby : nie robic lipy , lub na odpier...otrzebuje podpowiedzi , czyli jesli sprzet kosztuje 16tys.zl ,to jest komp plus reszta osprzetu,moge w jakis sposub zrobic to taniej? znaczy sie kupic uzywany z pewnego zrodla :roll: :roll:
Zera nie zgubiłeś? Zestaw do naprawy i testowania turbin to wydatek nie mniejszy niż 130-150tys. złotych.
W skład wchodzą takie urządzenia obowiązkowe jak maszyna testująca, wyważarka i doważarka wraz z kompem i oprogramowaniem. Dodatkowo maszyneria typu czyszczarka ultradźwiękowa, myjka kabinowa, piaskarka, ściana lakiernicza.
Za 16 tysi można sobie kupić wyważarkę i demontownicę do opon a nie maszyny do turbin.
Owszem, są kaskaderzy którzy turbiny "na kolanie" robią, ale znikają z rynku pod lawiną własnej gównianej roboty.
[ Dodano: Pon 06 Maj, 13 07:22 ]
Zamieszczone przez outlaw
sprzet kosztuje 16tys.zl ,to jest komp plus reszta osprzetu
Komp+reszta osprzetu - czzyli komputer i co jeszcze??
Komentarz