Zamieszczone przez namo
Bieszczady (okolice Polanczyka)
Zwiń
X
-
Bieszczady (okolice Polanczyka)
SZykujemy wyjazd w bieszczady , mamy zamiar kwaterowac w Polanczyku lub okolicy szukamy wygodnych kwater (bada dwie rodziny z malymi dziecmi.4 dorosle i2 dzieci ) ma ktos moze jakis ciekawy pomysl, propozycje , mamy juz kilka kwater ale jeszcze nic pewnego.
PS szykujesie kolejna sposobnosc do obtrabienia kogos
Pozdrawiam
-
-
Co prawda nie w Polańczyku ale na spokojny relaksacyjny pobyt w Bieszczadach... nie znam lepszego miejsca:
Komentarz
-
-
likoss, myślę, że do Polańczyka możesz jechać w ciemno i na miejscu wyszukać fajnej miejscówki.
Moi znajomi wybrali się tam na weekend majowy i bez wiekszego problemu znaleźli 1 maja komfortowy domek 2-pokojowy z kuchnią i łazienką za 35zł/osoba.
No i zdecydowanie odradzam kwaterowanie w Soline i jej najbliższych okolicach...
Komentarz
-
-
dudek_t, faktycznie piekne miejsce i na pewno wspaniale sie tam wypoczywa pomyslimy (jedziemy na dwa uata wiec trzeba wszystko omowic) dziekuje
Agamek12, zgadzam sie calkowicie wole jednak cos z gory zaklepac by siepotem nie denerwowac...tak jak piszesz robilismy rok temu i znalezlismy swietna kwatere
dam znac co znajdziemy...
Dzieki
Komentarz
-
-
Dołączam się - odkopuję wątek. Latem planujemy wakacje w Bieszczadach. Szukamy dobrze wyposażonych dwóch apartamentów/domków jak zwał tak zwał. Porządny standard.
Miejsce gdzie można przyjechać z małym psem. Możecie coś polecić? Mam coś na oku w okolicach Cisnej, ale przyznaję bez bicia ( choć wstyd powiedzieć) to będzie nasz debiut w Biszczadach i kompletnie nie znam tych gór.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez himiDołączam się - odkopuję wątek. Latem planujemy wakacje w Bieszczadach. Szukamy dobrze wyposażonych dwóch apartamentów/domków jak zwał tak zwał. Porządny standard.
Miejsce gdzie można przyjechać z małym psem. Możecie coś polecić? Mam coś na oku w okolicach Cisnej, ale przyznaję bez bicia ( choć wstyd powiedzieć) to będzie nasz debiut w Biszczadach i kompletnie nie znam tych gór.
Korzystałem, polecam! Lub Siedlisko Carpathia w Muczne, ale to za górami za lasami bez zasięgu GSM.Octavia I FL kombi, 1.9 TDI 110 KM ASV, L&K
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=80299
_______
Piotr
Komentarz
-
-
Jak byłem 2 lata temu, to jedynie prąd i woda. TV pewno obejrzysz w restauracji lub pokojach w głównym budynku, ale tam noclegi mnie nie interesowały, więc nie powiem na pewno. Zadzwoń i dopytaj, a jak zarezerwujesz to pochwal się terminem - często jeżdżę w Bieszczady, może mini spota się uda zrobić
Komentarz
-
-
Jeszcze możesz wziąć pod uwagę http://bukowina.bieszczady.net.pl/
Blisko Cisnej. Byliśmy kilka lat temu, małżonka do tej pory jedzenie wspomina.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez grajewiakJeszcze możesz wziąć pod uwagę http://bukowina.bieszczady.net.pl/
Blisko Cisnej.
Komentarz
-
-
himi, nie ma tragedii. jest spoko, pole namiotowe jest na tyłach i z boku, na froncie masz parking z numerem swego apartamentu - ja brałem na piętrze ( w tym długim budynku)- są lepsze według mnie, dwa razy ten sam skrajny....blisko soliny ten cypel (ośrodek ma swoją wypożyczalnie sprzętu - typu rowerki, kajaki itp.) wlasciclel taki "zmianierowany" w gadce trochę - jeśli on obierze, klientela go zepsuła, bo ma dużo ludzi widać i zarobku. Ale sama czystość, wielkość pokoi itp, spoko. Na dole masz miejsce na grilla też.
Komentarz
-
Komentarz