gdyby nie kamera to by kasztan dostał po nerach i to zdrowo. az dziw, że nie dali mi napaści na policjanta...
Kozak ze wsi w Stolycy w BMW...
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez Waśkagdyby nie kamera to by kasztan dostał po nerach i to zdrowo. az dziw, że nie dali mi napaści na policjanta...
Gdyby nie było kamery, i było dwóch policjantów zamiast mieszanego patrolu, to grubas byłby zgnieciony na miazgę, gaz, kopy, pała, i na bank by miał napaść przybitą.
Grubas płakał, bo pewnie z koleżką na kurwy do Wawy pojechali, a tu go w domu 24h nie będzie. A konfrontacja z policjantem to pikuś przy konfrontacji z kobitą.
Ten szofer od BEEMki to pewnie jego wafel był, którego grubas sobie wziął z tekstem: chodź ziomek do stolicy, bedziesz mnie woził od burdelu do burdelu, zobaczysz jak życie wygląda.
Komentarz
-
-
Panowie nie wiem może jestem jakiś inny ale dla mnie to zwykła pokazowa policji i tyle. Gość troche cwaniakował a policjant chciał zabłysnąć przed kamerami to pokazał co potrafi.
Najlepiej im to wychodzi na takich burakach a jak przychodzi co do czego to spie... kozaki szybciej niż zające. Mało tego wczoraj znowu była jakaś afera gdzie wpadli i skuli jakiegoś niepełnosprawnego faceta (mocne upośledzenie umysłowe) i co i nic bez konsekwencji dla winnych. Szkoda gadać.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RABINdla mnie to zwykła pokazowa policji i tyle
Zamieszczone przez RABINa policjant chciał zabłysnąć przed kamerami to pokazał co potrafi.
Zamieszczone przez RABINi co i nic bez konsekwencji dla winnych.
Komentarz
-
-
zwykły burak z kasą :szeroki_usmiech
a dla Policji
miał farta, że kamera była i patrol mieszanyByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
westwi78, bo nigdy nie ma konsekwencji wszystko zamiata się pod dywan.
Dwa lata tmu policja wpadła w Katowicach nie do tego mieszkania co miała i zniszczyła nowy lokal oraz uszkodziała domowników i co i nic dostali kase na remont (oczywiście po założeniu sprawy w sądzie) a gdzie konsekwencje dla policjantów ??
szlak mnie trafia bo to może trafić na każdego z nas!!!
Komentarz
-
-
Biszczu, nie odwracam kota ogonem gość nie wykonywał poleceń podczas kontroli to policjant zadziałał jednak sposób w jaki to robił zalatuje pokazowką jak nic.
Sam kiedyś zostałem zatrzymany do kontroli poproszono mnie bym wysiadł z auta wyciągnoł wszystko z kieszeni na maskę posprawdzali i mogłem jechać dalej. Nikt ze mnie nie robił z założenia przestępcy i nie kazał mi robić szpagatu przy aucie o kopaniu po nogach nie wspomne . Trafiłem na normalnego policjanta który wykonał swoje czynności. Kamer nie było w okolicy to i normalnie się za to zabrał.
Komentarz
-
-
"Ja mogę dużo, ta dzielnica jest moja" :foodsuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Biszczui zaczyna się obracanie kota ogonem, że gość był dobry ale policjant zły..
Nie on kierował samochód to po pierwsze po drugie widać że gość jest pijany. na początku filmu masz nawet tekst że gość się niecierpliwi z powodu przedłużającej się interwencji.
Na prośbę podejścia do samochodu wykonuje to. Po czym tuż przed widokiem pałacu kultury (jak sobie stopklatkę zrobicie) widać że nogi ma już dość szeroko a policjant mówi jeszcze szerzej. I tu zaczyna się awantura która to właśnie ten policjant wszczął swoim zachowaniem. Tego że policjant popycha gościa na auto tuż przed akcją z gazem też oczywiście nie widać. Zaznaczę więc jeszcze raz gość jest pijany. Notabene jak będziecie mocno pijani to niech was kolega popchnie a na dodatek próbujcie głowę trzymać w dół. jeśli uda się wam nie puścić pawia to pewnie zapamiętacie odczucia do końca życia a przyjemne nie są.
Co do napaści na policjanta to przy tym filmie raczej gość by miał wygraną sprawę każdy człowiek tak zareaguje jeśli inna osoba zacznie sprawiać jej ból.O ortografie dba FF.
Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
-
w jednym z linków bylo kto to jest
niestety w takich małych miastach syn rzeźnika/rolnika/przetwórcy/budowlanca - właściciela lokalnego potentata w swojej branży myśli ze jest bogiem.
A lokalna biedna policja nie daje rady. juz nie raz było, ze musieli posiłki z województwa/stolicy przysyłać bo trzech gałganów trzęsło miasteczkiem.
generalnie - policji się nie bije
a koles nie wracał z filharmoniiech...
TomikT
Komentarz
-
-
Panowie bez jaj.
Zatrzymują cię psy to jesteś grzeczny i nie pyszczysz - co to k...a za akcja "jestem panem dzielnicy" ? Jak mu po wódce na łeb bije to policja ma przepraszać ?
Na szeroko rozumianym zachodzi za takie akcje gość dostałby porządny wpierdol (kolega mi opowiadał jak w Kanadzie kiedyś zapyszczyli do drogówki podczas kontroli to ich spałowali strasznie, zamknęli i jeszcze sąd im jakieś grzywny wrypał).
I tak powinno być. Brawo policja. Tępić wsioków :wink:
Komentarz
-
-
Poniewaz pojawily sie dwie czy trzy dziwaczne wypowiedzi osob broniacych tego nachlanego bezmozga, to jako osoba niejako zawodowo zajmujaca sie prawem karnym podpowiem, ze:
1. Grubas na 108% naruszyl nietykalnosc cielesna funkcjonariusza, i jesliby nie mial wczesniejszych wyrokow to na 90% dostalby kare pozbawienia wolnosci w zawieszenie, a jesli juz byl karany za cos podobnego to za kraty.
2. Przypuszczam, ze dlatego go dali tylko na wytrzezwialke, bo choc policjant zachowal sie bardzo profesjonalnie to na nagraniu widac ze jak te spasiona swinie ustawia z lapami na masce auta to... kopie go w stopy zeby rozstawil szerzej nogi i popycha, gruby potem sie odwraca i go popycha/uderza w ramie (w zaleznosci od interpretacji). I to moim zdaniem powoduje, ze zamiast robic z tego afere - naruszenie nietykalnosci cielesnej funkcjonariusza - postapil jak postapil. Gdyby nie nagranie, to jestem wrecz swiecie przekonany ze gruby bylby teraz tymczasowo aresztowany a nastepnie bylby proces karny.
3. To ze gruby kmiot byl nachlany NIE STANOWI ZADNEJ OKOLICZNOSCI ŁAGODZACEJ, a wrecz odwrotnie prawde mowiac. Sąd tutaj by sie sekundy nie zastanawial.
4. W USA za takie zachowanie jesli ma sie wyjatkowego pecha serio mozna wyladowac rana postrzalowa. Mialem wyklady dla policjantow z amerykanskiej szkoly policyjnej. Tak sie z policjantem z reguly nie dyskutuje... tylko grzecznie slucha. Oczywiscie czesto jest tak, ze jak sie grzecznie wyjasni powod naruszenie jakiegos przepisu (turysta z Polski, przeprasza, nie wiedzial, itd.) to zadnego mandatu sie nie dostanie tylko pouczenie, czyli cos co u nas coraz trudniej dostac bo przelozeni wymagaja od policjantow dawania mandatow...
To tyle z punku widzenia prawa karnego.
ps. i na koniec ponowie uwage - nie warto na drodze robic awantury z takimi debilami bo jesli taki duren potrafi poczatkowo tak kozaczyc (no potem plakal, blagal, prosil, mowil ze ma wielki szacunek dla policji (ten fragment byl piekny ;-) do policjanta to co dopiero do normalnego zwyklego Kowalskiego, ktory podrozuje z Zona i dzieckiem. No i zawsze warto miec ze soba gaz :diabelski_usmiech
ps.2 a tu jest caly ten program, tylko juz im ryje zaslonili...
Wejdź na stronę stacji TVN i dowiedz się więcej o naszych programach! Najnowsze aktualności, programy TVN, program TV, wideo, odcinki online!
dresy jechaly bez dokumentow, kierowca karany rzekomo za marihuane...
Komentarz
-
-
Gościo to baran a psy to cwaniaki standard u nas w kraju z gazu prosto w twarz itp itd ... Ogólnie film pokazówka niby jakich mamy "funkcjonariuszy" żenada
Thundi, nie kążdy sądy i prokuratura są pro ZOMO i nic tam nie wskórasz rok czasu swoich praw dochodziłem trochę kosztowało alei wielkie HWDP teraz jak widzę że coś się dzieje wolę odejść niż mieć sprawę za pobicie kiedy stawałem w obronie bitego przez psy....
Komentarz
-
Komentarz