XBOX 360Kinekt

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • robertae
    Drive
    • 2012
    • 51

XBOX 360Kinekt

misiek^wro,

12999e - jesli bym miał nazwać tą cenę to jest średnio niska.
    10000e za ten wóz to jest bardzo nisko.

Myślałem że będziesz cenił coś ok. 18-19k euro. myślę, ze jak była by zrobiona "TOP GUN" to jakiś ruski by ją wział w tych pieniądzach.

Ceny powyżej 25000e to już raczej abstrakcja lub czekanie na strzał życia. (czasami wychodzi )
  • picia136
    Rider
    • 2011
    • 374

XBOX 360Kinekt

MAm pytanie zastanawiam się nad zakupem XBOX 360 kinekt możecie da swoje opinie na ten temat? Warto? Z tego co mi kolega opowiadał zabawa jest przednia
    Elektronika,SSWiN,CCTV,Informatyka,Akwarystyka

Komentarz

• PieTrzaK
      L&K
      • 2009
      • 1323
      • Octavia I (1U2)
      • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Fajne na jakieś imprezy :wink: Do zabaw samemu raczej mało wciągające.

Komentarz

• Arti_r1
        RS
        • 2008
        • 2626

dobre na imprezy, ale i dobrze jest mieć gdzie się z tym bawić, typu nie za blisko tv, lampa pod sufitem, daleko od stołu :P
        Przerobisz konsole, zakupisz zew. dysk twardy i masz gier multum, od gier dla dzieci, poprzez aerobik do jakiś sportówek
        Fabryka Barw :]

Czarna O1 rs-line tdi
        Srebrna O2 Scout

DACAR.team

Komentarz

• ChillOutPL
          Rider
          • 2011
          • 672

picia136, ja bym szczerze mówiąc nie kupil XBOXa.

Kiedys byłem bardzo napalony na niego i uważałem, że jest świetny, ale ostatnio mialem okazje pograc na PS3 + move i nie dość, że na PS jest lepsza grafika (mniej bajkowa), to kontroler idealnie reaguje na ruchy (przez co nie wystarczy skakać i ruszac rekami aby cos igrac tylko trzeba sie troche postarac) i co najwazniejsze, mozna grac w calkowitej ciemności (juz przetestowane). Jednym słowem XBOX jak dla mnie został troche w tyle, ale jesli nie bierzesz pod uwage PS3, to wez 360 bo mimo wszystko fajnie jest w cos pograc, nie siedząc kilka godzin na krześle/fotelu
          Moja dawna O1
          http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...082763#1082763

Dawny Volkswagen GOLF Mk4
          http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=71147

MOJE SEICENTO SPORTING
          http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

Komentarz

• lukas25w
            Rider
            • 2012
            • 653

Zamieszczone przez ChillOutPL
            picia136, ja bym szczerze mówiąc nie kupil XBOXa.

Kiedys byłem bardzo napalony na niego i uważałem, że jest świetny, ale ostatnio mialem okazje pograc na PS3 + move i nie dość, że na PS jest lepsza grafika (mniej bajkowa), to kontroler idealnie reaguje na ruchy (przez co nie wystarczy skakać i ruszac rekami aby cos igrac tylko trzeba sie troche postarac) i co najwazniejsze, mozna grac w calkowitej ciemności (juz przetestowane). Jednym słowem XBOX jak dla mnie został troche w tyle, ale jesli nie bierzesz pod uwage PS3, to wez 360 bo mimo wszystko fajnie jest w cos pograc, nie siedząc kilka godzin na krześle/fotelu
            Nie tak szybko :twisted: przy 360 trochę się pomęczysz grając a na PS3 nic tylko ruszasz ręką. Gry (zręcznościowe, sportowe) na 360 są wymagające dla gracza trochę się człowiek zmęczy ale przy tym pogra. Na PS3 nic tylko pogra. Sam grałem i jeżeli ja miał bym wybierać wziąłbym 360 ale wybór należy do cb picia136, :wink:
            A jeżeli nie jest ci tak prędko z kupnem to możesz poczekać bo za niedługo powinien wyjść XBOX 720 8)

Komentarz

• mariuszpolice
              Ambiente
              • 2012
              • 178

Ja niedawno kupiłem xboxa i powiem że jest naprawdę swietna zabawa. Nie problem się przy nim spocić.
              Fakt miejsca trzeba trochę mieć przed telewizorem.

Komentarz

• RafalekM
                Rider
                • 2009
                • 362

ChillOutPL, mam X360, kumpel ma PS3. Gdybym miał znowu wybierać, dalej padłoby na Xboxa. Po pierwsze kontroler jest wygodniejszy. Pad od PS zwyczajnie mi nie pasuje. Zabawa Kinectem jest dużo fajniejsza niż move, bo nie trzymasz nic w ręku.

Xbox ma kolejną zaletę. Łatwo przerobić konsolę tak, aby uruchamiała "kopie zapasowe" gier, dzięki czemu jej eksploatacja jest tańsza niż PS3.

Komentarz

• krissos
                  Elegance
                  • 2011
                  • 840
                  • Honda
                  • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Tylko w PS3 jak grasz i ktoś Ci przejdzie przed tv to nie wywala tylko grasz dalej. Na PS3 jest bardziej precyzyjnie sterowanie i nie machasz w powietrze. Przed zakupem bawiłem się na x360 i na ps3 i wybrałem ps3. Najlepiej samemu iść do jakiegoś hipera i się pobawić przez chwile to już trochę pomoże w zakupie.
                  "Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
                  ----------------------------------------------------

!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!

Komentarz

• lukas25w
                    Rider
                    • 2012
                    • 653

krissos, wcale nie wywala z gry tylko robi się przyciemniony obraz i gra sie wstrzymuje i jak ktoś pójdzie z powrotem jak stanęła tak rusza rozgrywka. A co to za trudność w PS3 ruszyć rączką z kinektem a w 360 całym ciałem grasz więc nie dość że się zmachasz to masz frajdę z gry a w PS3 tylko ruszasz ręką i masz frajdę z gry i nic więcej 8)

Komentarz

• Alonzo_
                      RS
                      • 2009
                      • 2460
                      • Hyundai

Przy PS sie przynajmniej nie połamiesz :wink:
                      Moja córka uziemiona jest na miesiąc właśnie przez kinecta.
                      Złamana kostka śródstopia -> gips
                      Ortopeda sie śmiał, że "ofiar kinecta" coraz więcej. Ostatnio miał chłopaka ze złamaną ręką i zwichnięta kostką :wink: :shock:

Komentarz

• ChillOutPL
                        Rider
                        • 2011
                        • 672

kinekt precyzyjny? Siostrzenica od mojej panny jak gra w siatkówke to tylko skacze i macha rekami na boki (7lat) i zawsze odbija pilke, nawet ta ktora odbic powinno sie dolem, wiec chyba precyzji w kinkecie brakuje

[ Dodano: Nie 19 Maj, 13 22:02 ]
                        krissos, gry pokroju Let's Dance czy Zumba (dostepne na PS3) wiec tam ruszasz sie juz caly

Od razu powiem, ze przezbywanie sie nie ma sensu poniewaz kazdy ma inne preferencje itp Niech kazdy bierze to co uwaza za najlepsze dla niego samego, bo przeciez dla siebie to kupujemy, a nie dla innych
                        Moja dawna O1

MOJE SEICENTO SPORTING

Komentarz

• Arundill
                          Rider
                          • 2012
                          • 321

Kinect naprawdę fajna sprawa, ale może poczekaj jeszcze kilka miesięcy to wyjdzie nowy xbox720 . Wiec również może być tak ze te stare 360 będą sprzedawane za pol ceny, tylko po to by ich się pozbyć i robić "sztuczna" reklamę nowej konsoli ?

Pozdrawiam

Komentarz

• ChillOutPL
                            Rider
                            • 2011
                            • 672

Arundill, popieram, warto troszke poczekac
                            Moja dawna O1

MOJE SEICENTO SPORTING

Komentarz

• czto
                              Rider
                              • 2010
                              • 546
                              • Octavia III (5E3)
                              • CZDA 1.4 TSI 150 KM

picia136 pozwolisz, że podepnę się pod temat z jednym pytaniem? Dzięki

Mój młody dostał w prezencie komunijnym rzeczonego xboxa. No i tak sobie kombinuje, że tatuś też mógłby jakoś na tej zabawce skorzystać :diabelski_usmiech
                              Pomyślałem, o swojej ulubionej gierce Medal of Honor.
                              Mam tylko wątpliwości jak będzie się grało na padzie? Da się to jakoś ogarnąć?
                              2004 Renault Thalia 1.4 RT,
                              2008 Citroen Xsara Picasso 1.6 Exclusive- nadal w użyciu
                              2009 Renault Clio MTV 1.4
                              2010 Skoda Octavia IIFl 1.4 TSI Ambiente
                              2016 Skoda Octavia III 1.4 TSI Ambition + Amazing + kilka ficzerów

Komentarz

• spc
                                Elegance
                                • 2012
                                • 825
                                • Octavia II combi (1Z5)
                                • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez czto
                                picia136 pozwolisz, że podepnę się pod temat z jednym pytaniem? Dzięki

Mój młody dostał w prezencie komunijnym rzeczonego xboxa. No i tak sobie kombinuje, że tatuś też mógłby jakoś na tej zabawce skorzystać :diabelski_usmiech
                                Pomyślałem, o swojej ulubionej gierce Medal of Honor.
                                Mam tylko wątpliwości jak będzie się grało na padzie? Da się to jakoś ogarnąć?
                                Odkąd mam Xboxa, jedyne gry jakie odpalam na kompie to strategie - na konsoli brakuje mi mychy do sterowania. FPSy spokojnie idzie opanować na xboxie - kwestia przyzwyczajenia, jednak celowanie jest mniej precyzyjne niż za pomocą myszy. Można sobie ustawić opcję auto aim, gdzie masz wspomaganie celowania. Jak dla mnie - wszelkie bijatyki i RPG tylko na konsoli.
                                Apropos wyboru miedzy X360 a PS3 - pady w Xbox są o niebo wygodniejsze w obsłudze. Jeśli chodzi o gry ruchowe - paletki, odbijanie - PS3 bo Move jest tu lepszy. Jeśli chodzi o jakieś aerobiki czy po prostu żeby dzieciarnia się wyskakała, chyba lepiej sprawdza się jednak X360. Ja w każdym razie czekam na X720 lub PS4 - zobaczymy co zawita do salonu
                                Piter
                                tarasik.eu - tarasy i balkony z drewna i kompozytu
                                KM i Nm dołożył gregor10

Komentarz

• imported_Maniuś
                                  Drive
                                  • 2008
                                  • 65

Ja mam ps3 i X'a na ps3 gram tylko w gt5 resztę na x ;p włącznie z kintektem. wg mnie kinekt o niebo lepszy i męczący od mova z ps3
                                  Biały klekot

Komentarz

• Big Wojtek
                                    Rider
                                    • 2010
                                    • 440
                                    • Hyundai

picia136 chcesz kupić dla siebie czy dla dziecka? :wink:

Jeśli dla dziecka to bezwzględnie warto. Nie wnikam czy PS ma lepszą kontrolę , czy grafikę. Po prostu w deszczowy dzień dziecko ma szansę solidnie się spocić, co w dobie siedzenia na necie jest bardzo cenne.

Jeśli dla siebie to chyba tez warto, ale jest to raczej zabawka dla większego towarzystwa. Samemu dla siebie pewnie nie będzie Ci się chciało odpalać.

Komentarz

• czto
                                      Rider
                                      • 2010
                                      • 546
                                      • Octavia III (5E3)
                                      • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Lekko odświerze wątek. Ponownie :lol:
                                      Używa ktoś z was oryginalnej kierownicy? To taka dziwna, co się ją, że tak powiem ... w powietrzu trzyma. Znaczy się nie ma mocowania do podłoża/blatu.
                                      Zastanawiam się czy jest poręczna i jak precezja działania.
                                      2004 Renault Thalia 1.4 RT,
                                      2008 Citroen Xsara Picasso 1.6 Exclusive- nadal w użyciu
                                      2009 Renault Clio MTV 1.4
                                      2010 Skoda Octavia IIFl 1.4 TSI Ambiente
                                      2016 Skoda Octavia III 1.4 TSI Ambition + Amazing + kilka ficzerów

Komentarz

• Benten1990
                                        Classic
                                        • 2013
                                        • 2

Ja również jestem zdania, że na imprezach sie świetnie sprawdza. Ale jak gram sam w domu albo z kumplem, to jakoś nie chce nam sie skakac ;d
                                        Studia podyplomowe

Komentarz

• spc
                                          Elegance
                                          • 2012
                                          • 825
                                          • Octavia II combi (1Z5)
                                          • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez czto
                                          Lekko odświerze wątek. Ponownie :lol:
                                          Używa ktoś z was oryginalnej kierownicy? To taka dziwna, co się ją, że tak powiem ... w powietrzu trzyma. Znaczy się nie ma mocowania do podłoża/blatu.
                                          Zastanawiam się czy jest poręczna i jak precezja działania.
                                          Trudno się przyzwyczaić. Nie ma to jak normalna kiera mocowana do stołu. Masz kierę z wajchą do biegów / łopatkami i pedały. Szukaj firm Thrustmaster albo MadCatz - do wyrwania w granicach 400-500zł.
                                          Piter
                                          tarasik.eu - tarasy i balkony z drewna i kompozytu
                                          KM i Nm dołożył gregor10

Komentarz

• PieTrzaK
                                            L&K
                                            • 2009
                                            • 1323
                                            • Octavia I (1U2)
                                            • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Ja mam Logitecha G25 i gorąco polecam ! 8) Tyle że korzystam na PCcie - ale do Xboxa też da się podpiąć przez jakiśtam konwerter.

Komentarz

Pracuję...