Witam, kupię sam przełącznik, może ktoś ma taniej niż na allegro.Chodzi o samo kółeczko,może być z obudową.
Telefonia komórkowa - wysyp ofert za ~29zl bez limitów.
Zwiń
X
-
Telefonia komórkowa - wysyp ofert za ~29zl bez limitów.
Rok temu pojawily sie pierwsze oferty od operatorow na rozmowy bez limitu, ale w sieciach nazwijmy to 1-go gatunku za ~70zl.
Od maja mamy 3 oferty sieci 2-go gatunku (tanie marki 3 znanych operatorow) za 29zl. Gdzie lezy tu jakis haczyk. Przykladowo dla kogos kto tylko dzwoni, smsy wysyla sporadycznie, nie potrzebuje internetu, to jest bardzo dobra oferta, ale... no wlasnie, sa jakies limity na polaczenia w ciagu dnia dla zwyklej osoby (nie mowie o bramkach glosowych czy smsowych). Jakies inne problemy ??
Z ofert jakie znam to
Orange nju - 29 rozmowy + 9 sms +19 internet 1GB
Heyah - 29 rozmowy + 9 sms + 9 internet 0,5GB w pakietach co 0,5GB
Play Red Bull Mobile - 29,5 rozmowy + 50MB internetu lub 39,5 rozmowy + SMS + 50MB internetu
Tak wiec dwie pierwsze wygladaja ciekawie. Pozostaje pytanie o przenaszalnosc numerow z e zwyklego Orange do nju, albo z t-mobile do heyah oraz jak sieci matki beda traktowac teraz polaczenia do ich tanich sieci. W jakims regulamienie TM przykladowo widniala wzmianka, ze minuty z abonamentu nie licza sie na polaczenia do Heyah.
Zastanawiam sie czy jest to ciekawa alternatywa dla kogos kto ma teraz telefon na tzw. karte i te 50zl to wystarcza na 40-50dni dzwonienia. Generalnie jak wynika z prostego rachunku, miesiecznie trzeba wydzwonic minimum ~3 godziny co dla mojej zony albo tesciowej nie jest zadnym wyzwaniem 8)
-
-
Zapoznałem sie z regulaminem Nju mobile i tam zadnych haczyków se nie dopatrzyłem. ae orange jest znane ze swojego kiepskiego zasiegu wiec mnie nie kusi :Pmieszkania na sprzedaż poznań
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftZasieg zasiegiem, ale wlasnie ciekawe jak jest z kolejkowanie ruchu. Czy tak samo jak z Playem na nadajnikach Plusa i Orange.
Chwila zachwytu taryfą Playa na firmę, która gdy brałem kasowała wszytskich i rok męki ze zrywanymi ciągle połączeniami w miejscu zamieszkania.....
W sumie reszta sie dostosowała to teraz nie problem no i w T-Mobile już zrywania nie ma.
Komentarz
-
-
Też zrezygnowałem z orange przez zrywanie połączeń. W T-Mobile nie ma tego problemu."Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftJa mam/mialem Play,TM, Orange i wszedzie byly rozne dziwne akcje.
A duzo zalezy tez od telefonu.
W tym samym miejscu klade SGS3 i nie ma zasiegu, a obok lezy Xperia NeoV i zasieg 2 kresek jest.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftW tym samym miejscu klade SGS3 i nie ma zasiegu, a obok lezy Xperia NeoV i zasieg 2 kresek jest.
Do niedawna miałem taki telefon i po kilku próbach znalazłem modem,któremu nie przeszkadzał nawet pracujący komputer w pobliżu,a w piwnicy miałem dwie kreski zasięgu.Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
To masz pewnie XXELLA.Od tamtej pory ukazały się już trzy nowe,oficjalne softy chodzące dużo lepiej.
Niezależnie od tego do każdego z nich stosowałem modem BVELR1 i telefon miał zasięg wszędzie.
Swoją drogą ciekawe dlaczego telefon nie zaktualizował oprogramowania?Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
no doba, a co z tym nju?
kończy mi się orange... zrywa połączenia w miejscu zamieszkania podobnie jest w T-mobile, że o Plusie nie wspomnę, który zasięg ma niczym świeczka
co jest z tym kolejkowaniem???If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Zamieszczone przez JanuszSzSwoją drogą ciekawe dlaczego telefon nie zaktualizował oprogramowania?Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Uff.Niepotrzebnie zaczynałem o SGS3 w tym temacie.
Tak,żeby zakończyć.Kies nie ma nic wspólnego z automatyczną aktualizacją.
W ogóle kies,to zło dla telefonu i potrzebny jest tylko do zainstalowania sterowników,które są potrzebne do połączenia telefonu z PC-tem.
Znam przypadki,kiedy Kies uceglił SGS-a i w S3 i teraz w S4 nie używam tego programu.
Maicroft, Jeśli jesteś zainteresowany tematem SGS3,to otwórz taki wątek,chętnie pomogę.Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
Maicroft, co do abon - ja mam abon za 60 zł netto i w tym 2gb int szybkiego ( pozniej transfer spada ) nielimitowane rozomowy, smsy i mmsy do wszystkich w PLUSie.
Nie płacę więcej jak te 60 zł netto, naparzam ile chcę - ale telefonu nie dostałem - była to oferta bez telefonu.
Jak dla mnie to gitara, zwłaszcza że mam to z ojcem od już 8 6 czy 7 miesięcy i teraz wypada jakoś przedłużenie - mają ponowić warunki + dać jakiś telefon - licze na kolejny S3 - wtedy opędzluje dwa S3 i kupie S4Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Ja to dla zony i tesciowej potrzebuje. Im zalezy na rozmowach, a ja nie mam zamiaru na kilka telefonow przeznaczyc 400zl na miesiac, bo to totalnie bez sensu. Jak widac za 100zl jest to samo, pytanie jak dziala. Jednej potrzeba tylko rozmow, a druga rozmowy + internet, a smsow wiecej jak 100 na miesiac nie wysle wiec i tak miesci sie w tych 9zl albo bedzie mniej.
2pac, Ten bajer na karte odpda, analizowalem to i w ich przypadku albo przegadaja 29zl i potem jest za free albo tego nie zrobia i tyle. Do tego jak widac nie dziala, bo pewnie system sie zawiesil :lol:
Komentarz
-
Komentarz