T-mobile - zmiana warunkow umowy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • blmaniek
    Classic
    • 2008
    • 24

Rob79,
    Prezes52, a chociaz sprawca sie zatrzymal? W czwie to ostatnio ciezko sie jezdzi :|
  • kmink
    L&K
    • 2007
    • 1360
    • Superb III (3V3)

Z ostatnia FV dostałem informacje o tym ze zmienia sie kilka punktów w umowie...oczywiście operator kilka razy powtarza, że nie mam prawa składać wypowiedzenia umowy w związku z tymi zmianami....mogę czy nie mogę?
    Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
    https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793

www.tuneforce.pl
    www.dpfserwis.pl

Komentarz

• bws34
      Rider
      • 2011
      • 543

Tam na dole pisze również że "Operator zastrzega sobie prawo do możliwości dochodzenia odszkodowania w wysokośc...i iluśtam stawek miesięcznych" Tak że się zabezpieczyli skubani..
      "Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."

"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)

www.zoltar.bielsko.pl

Komentarz

• krissos
        Elegance
        • 2011
        • 840
        • Honda
        • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Ale jeśli są to zmiany w których tracisz coś lub musisz płacić więcej albo wcześniej maiłeś darmowo to masz prawo rozwiązać i bez żadnych kosztów z Twojej strony
        "Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
        ----------------------------------------------------

!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!

Komentarz

• Maicroft
          Moderator
          S_OCP MemberModeratorr
          • 2004
          • 25757
          • Audi

To sa zmiany nazwy operatora, co wg. prawa telekomunikacyjnego nie powoduje mozliwosci rozwiazania umowy przez strony. Takie info przyszlo w mailu ostatnio.

Jakby byla mozliwosc to ja juz dzis bym im powiedzial dziekuje :twisted: A jak slysze o ofercie bez telefonu na 18 miesiecy to mnie smiech ogarnia.

Zawiadomienie o zmianie firmy i adresu Polskiej Telefonii Cyfrowej Spółka Akcyjna

z siedzibą w Warszawie.

Uprzejmie informujemy, że w dniu 27 maja 2013 r. zmieniła się firma (nazwa) Spółki z Polska Telefonia Cyfrowa Spółka Akcyjna na „T-Mobile Polska Spółka Akcyjna“. Zmianie uległa również skrócona nazwa naszej Spółki z „Polska Telefonia Cyfrowa S.A.“ na „T-Mobile Polska S.A”.

Z dniem 27 maja 2013 r. zmianie uległ ponadto adres siedziby Spółki z „Al. Jerozolimskie 181, 02-222 Warszawa“, na „ul. Marynarska 12, 02-674 Warszawa“.

Powyższe modyfikacje znajdują odzwierciedlenie w szczególności we wszystkich umowach o świadczenie usług telekomunikacyjnych i wzorcach umów, których Spółka jest stroną, lub którymi się posługuje, bez konieczności podpisywania aneksu do poszczególnych umów.

Informacja o wskazanych zmianach nie stanowi zmiany warunków umów o świadczenie usług telekomunikacyjnych, a tym samym nie powoduje powstania uprawnienia do wypowiedzenia przez Abonenta umowy zawartej na czas oznaczony, bez obowiązku zapłaty odszkodowania (kary umownej) tytułem zwrotu ulgi związanej z tą umową.

Wszystkie pozostałe dane Spółki, w szczególności dotychczasowe numery rachunków bankowych, pozostaną aktualne.

Z poważaniem,

Cezary Nowak

Dyrektor Departamentu Obsługi Klienta

T-MOBILE POLSKA S.A. z siedzibą w Warszawie
          Adres: ul. Marynarska 12, 02-674 Warszawa
          Prezes Zarządu - Miroslav Rakowski,
          Dyrektor ds. Finansowych - Jens Becker,
          Dyrektor ds. Rynku Prywatnego - Grzegorz Bors,
          Dyrektor ds. Rynku Biznesowego - Igor Matejov,
          Dyrektor ds. Technologii i Innowacji - Milan Zika,
          Dyrektor ds. Polityki Personalnej - Magdalena Gera-Pikulska,
          Dyrektor ds. Prawnych, Ochrony Danych i Zarządzania Zgodnością - Maciej Rogalski.

Spółka zarejestrowana w Sądzie Rejonowym dla m.st. Warszawy w Warszawie,
          XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego
          nr KRS 0000391193 | NIP 526-10-40-567 | Regon 011417295.
          Kapitał zakładowy 471 mln złotych, kapitał wpłacony w całości.
          Spritmonitor.de

Komentarz

• kmink
            L&K
            • 2007
            • 1360
            • Superb III (3V3)

No trudno umowę mam do lutego 2014.... więc w listopadzie składam wypowiedzenie...chyba ze dadzą mi to samo za mniej...50%...70%....
            Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
            https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793

www.tuneforce.pl
            www.dpfserwis.pl

Komentarz

• Maicroft
              Moderator
              S_OCP MemberModeratorr
              • 2004
              • 25757
              • Audi

Jakby ktoś miał Play-a, to podobno można wypowiedzieć umowe bez zadnych kar:

Moze TM tez tak zmieni :lol:
              Spritmonitor.de

Komentarz

Pracuję...