Z ostatnia FV dostałem informacje o tym ze zmienia sie kilka punktów w umowie...oczywiście operator kilka razy powtarza, że nie mam prawa składać wypowiedzenia umowy w związku z tymi zmianami....mogę czy nie mogę?
Tam na dole pisze również że "Operator zastrzega sobie prawo do możliwości dochodzenia odszkodowania w wysokośc...i iluśtam stawek miesięcznych" Tak że się zabezpieczyli skubani..
"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)
Ale jeśli są to zmiany w których tracisz coś lub musisz płacić więcej albo wcześniej maiłeś darmowo to masz prawo rozwiązać i bez żadnych kosztów z Twojej strony
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
To sa zmiany nazwy operatora, co wg. prawa telekomunikacyjnego nie powoduje mozliwosci rozwiazania umowy przez strony. Takie info przyszlo w mailu ostatnio.
Jakby byla mozliwosc to ja juz dzis bym im powiedzial dziekuje :twisted: A jak slysze o ofercie bez telefonu na 18 miesiecy to mnie smiech ogarnia.
Zawiadomienie o zmianie firmy i adresu Polskiej Telefonii Cyfrowej Spółka Akcyjna
z siedzibą w Warszawie.
Uprzejmie informujemy, że w dniu 27 maja 2013 r. zmieniła się firma (nazwa) Spółki z Polska Telefonia Cyfrowa Spółka Akcyjna na „T-Mobile Polska Spółka Akcyjna“. Zmianie uległa również skrócona nazwa naszej Spółki z „Polska Telefonia Cyfrowa S.A.“ na „T-Mobile Polska S.A”.
Z dniem 27 maja 2013 r. zmianie uległ ponadto adres siedziby Spółki z „Al. Jerozolimskie 181, 02-222 Warszawa“, na „ul. Marynarska 12, 02-674 Warszawa“.
Powyższe modyfikacje znajdują odzwierciedlenie w szczególności we wszystkich umowach o świadczenie usług telekomunikacyjnych i wzorcach umów, których Spółka jest stroną, lub którymi się posługuje, bez konieczności podpisywania aneksu do poszczególnych umów.
Informacja o wskazanych zmianach nie stanowi zmiany warunków umów o świadczenie usług telekomunikacyjnych, a tym samym nie powoduje powstania uprawnienia do wypowiedzenia przez Abonenta umowy zawartej na czas oznaczony, bez obowiązku zapłaty odszkodowania (kary umownej) tytułem zwrotu ulgi związanej z tą umową.
Wszystkie pozostałe dane Spółki, w szczególności dotychczasowe numery rachunków bankowych, pozostaną aktualne.
Z poważaniem,
Cezary Nowak
Dyrektor Departamentu Obsługi Klienta
T-MOBILE POLSKA S.A. z siedzibą w Warszawie
Adres: ul. Marynarska 12, 02-674 Warszawa
Prezes Zarządu - Miroslav Rakowski,
Dyrektor ds. Finansowych - Jens Becker,
Dyrektor ds. Rynku Prywatnego - Grzegorz Bors,
Dyrektor ds. Rynku Biznesowego - Igor Matejov,
Dyrektor ds. Technologii i Innowacji - Milan Zika,
Dyrektor ds. Polityki Personalnej - Magdalena Gera-Pikulska,
Dyrektor ds. Prawnych, Ochrony Danych i Zarządzania Zgodnością - Maciej Rogalski.
Spółka zarejestrowana w Sądzie Rejonowym dla m.st. Warszawy w Warszawie,
XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego
nr KRS 0000391193 | NIP 526-10-40-567 | Regon 011417295.
Kapitał zakładowy 471 mln złotych, kapitał wpłacony w całości.
Komentarz