SS, ostatnio to od cholery ich jest (ITD też). W Tychach zgodnie z tym co Marek pisał w temacie o cenach paliw ON na Orlenie po 5.19 zł. Tylko, że na tym co miałem to bym do Tychów nie dojechał, a w okolicach Katowic cena nie powalała :evil:
"Sfotografuj policjanta" - profil na FB
Zwiń
X
-
"Sfotografuj policjanta" - profil na FB
Od jakiegoś czasu polubiłem stronę "Sfotografuj policjanta" i codziennie moim oczom oglądam zdjęcia i filmy wykroczeń naszych stróżów prawa. Z częścią materiałów dowodowych nie do końca się zgadzam i uważam, że ludzie szukają na siłę powodu do nagonki, ale są również materiały gdzie aż nóż się otwiera.
Większość materiałów ląduje już m.innymi na Interia.pl lub podobnych portalach informacyjnych. Oto jeden z nich dla tych co "nie żyją" bo nie mają konta na FB :P
-
-
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Osobiście nie lubię takieg zgrywania, ale gościu w tym filmiku ma trochę racji, bo jak mi brakowało jakiegoś dokumentu który mogli mi podwieźć w 5 min. to powiedzieli mi, że nie mogę czekać, bo nie mają na to czasu, ale ja musiałbym bo ONI tak chcą.
W sumie jestem człowiekiem i to, że ktoś stanie coś zjeść itp. to normalna potrzeba każdego człowieka czy on będzie policjanetem, czy księdzem czy innym - każdy musi zaspokoić swoje potrzeby. Przesadą są jednak za przeproszeniem "swięte krowy" które myśla, że pełnienie funkcji stróża prawa obliguje ich do nieprzestrzegania przepisów. Woli stanąć na pasach, a nie przejdzie się 10 kroków.
Komentarz
-
-
Ja bym sfotografował dzisiejszą sytuację. Idzie sobie wieczorem alejami w Częstochowie trzech na oko 25-latków, dwóch niesie otwarte butelki piwa, nie wyglądają na bandytów, raczej po prostu nie chciało im się kończyć piwa w knajpie i wyszli z zamiarem dokończenia po drodze. Nie pyskują, normalnie rozmawiają, nikomu nie wadzą. Przy zbiegu aleji i placu Daszyńskiego jest postój na którym akurat stałem, i na którym zbiegły się drogi moja, tych 3 chłopaków, i policyjnego Sprintera który wjeżdżał w plac od strony Dąbrowskiego.
Kierowca Sprintera na promieniu 10 metrów i czasie 3 sekund, złamał co najmniej 3 przepisy (przejechanie po miejscu przeznaczonym dla pieszych, przejechanie po wysepce dla pieszych będącej fragmentem środkowego deptaka między pasami jezdni, zatrzymanie się na pasach dla pieszych w poprzek) ale zrobił pierdolony wszystko co się dało, żeby nie odmówić sobie "Dobry wieczór Panowie! Poproszę komplet dokumentów. Panowie nie wiedzą że obowiązuje zakaz spożycia"
Odrazu w głowie miałem sytuację sprzed około 24 godzin wcześniej, gdzie w tym samym miejscu późnym wieczorem obserwowałem napierdalankę po koncercie Pezeta. Gdzie był ten ambitniak od spisywania za piwo :?: Paru "ziomków" dyskutowało a potem tłukło się przez dobrą chwilę. Monitoring napewno to złapał i co :?: Cicho wszedzię i głucho wszędzie. Tak pracuje polska Policja. Wjechać na gotowe, przyrżnąć parę mandatów, ale jak trzeba zaryzykować poważną interwencją i nadstawić skóry, to gówno w majtach i uszy po sobie.
Ostatnia "interwencja" na plaży w Gdynii, skompromitowała polską policję po raz kolejny, a u naszych sąsiadów na wschodzie nie ma patyczkowania się z "ziomusiami" i "kozakami", którym polski policjant boi się spojrzeć w oczy i wylegimtymować, ale zamiast tego chętnie przypierdoli się do głupiego piwa.
Artur
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez r2r, a u naszych sąsiadów na wschodzie nie ma patyczkowania się z "ziomusiami" i "kozakami", którym polski policjant boi się spojrzeć w oczy i wylegimtymować, ale zamiast tego chętnie przypierdoli się do głupiego piwa.
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=cvYxnkoXaJ0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PieTrzaKZamieszczone przez elpolaccoże ludzie szukają na siłę powodu do nagonki
A tak btw - wczoraj jak wyjeżdzałem z pod bloku patrzę, jak jedzie z przeciwka policyjne ducato bez świateł. Oczywiście mignąłem swiatłami a w zamian pan policjant machną mi przez szybę "marchewą" i zrobił kontrolę dając pouczenie o nadużywaniu znaków świetlnych.
Paranoja, dobrze, że mi kwita nie wywalił...
Komentarz
-
-
Re: "Sfotografuj policjanta" - profil na FB
Zamieszczone przez elpolaccoOd jakiegoś czasu polubiłem stronę "Sfotografuj policjanta"ale rzadko wchodzę na FB
podzielam Twój pogląd, że niektórzy na siłę próbują się "zemścić (???). Jednak większość sytuacji pokazuje chamstwo służby, która winna stac na straży porządku publicznego. Ja ze swej strony czekam, aż powstanie strona, gdzie opisywane będą przypadki lenistwa, zaniedbania i czystego leseranctwa naszej policji, abym i ja mógł dorzucić swoje dwa grosze. :twisted: :twisted: :twisted:If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Ja ostatnio miałem mega denerwującą sytuacje...po całym dniu strojenia wyjechałem na drogę żeby zobaczyć czy wszystko jest git...żeby programować Smaxa 2.5T trzeba wyjąć stera, a żeby to zrobić to trzeba zdemontować lampę...auto składamy jak na 100% wszystko jest ok, czyli po jeździe testowej...wyjechałem zrobić rundkę bez lampy...no i oczywiście trafiłem na stróżów prawa(500m od firmy :evil: )...jak tyko kazali mi zjechać na bok zadzwoniłem do chłopaków żeby podrzucili mi lampę...zanim policjant dostał dokumenty to lampa była na swoim miejscu...niestety to był początek moich nerwów...bo miałem tylko ubezpieczenie...na nic się zdały tłumaczenia że to jazda testowa, że tylko na chwilkę wyjechałem, pokazanie OC i zlecenia naprawy.....zażyczyli sobie, żeby właściciel przywiózł dokumenty...czekałem jak ten debili na słońcu przy +30C w cieniu jakieś 2,5h!!!! bo pier... głąby nie mogły sobie odpuścić...oczywiście dostałem dwa mandaty, jeden za brak lampy a drugi za brak dokumentów...Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kminkna nic się zdały tłumaczenia że to jazda testowa, że tylko na chwilkę wyjechałem, pokazanie OC i zlecenia naprawy
Zamieszczone przez kminkczekałem jak ten debili na słońcu przy +30C w cieniu jakieś 2,5h
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez westwi78Zamieszczone przez kminkczekałem jak ten debili na słońcu przy +30C w cieniu jakieś 2,5hIf we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Zamieszczone przez westwi78tak się tłumaczy 90% osób w tego typu sytuacji (że tylko kawałek, etc...).
Zamieszczone przez westwi782,5 h patrol czekał na dokumenty?
po prostu są ludzie i są krawężniki...ale to już byli #^%@&^#^%
zaproponowałem im żebyśmy podjechali te 500m pod firmę i tam zaczekali...ale oczywiście usłyszałem nie bo nie...Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
Komentarz
-
-
kmink, jak siedzieli w swoim samochodzie to mieli klimę włączoną? Na zapalonym silniku, na postoju? :lol:superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piramidakmink, jak siedzieli w swoim samochodzie to mieli klimę włączoną? Na zapalonym silniku, na postoju? :lol:silnik odpalony i klima włączona, było ich trzech...jeden wyłaził na zewnątrz co jakiś czas kogoś zatrzymać...ale w ciągu 2,5h zatrzymali tylko kolesia "bez pasów" w zabytkowym golfie II i starego trupa passata w którym jechało 10u cyganów(tak, zmieścili się ;-)
Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
Komentarz
-
-
Po ostatniej akcji gdzie niebiescy pobili brata kręcę i robię zdjęcia. Żałuje ze ostatnio nie miałem kom Panowie wciągali sobie coś z siedzenie i speszyli się mocno jak zobaczyli że ktoś idzie w lesie z psem.Moim zdaniem słuszna inicjatywa w tym zakłamanym i skorumpowanym kraju niech ludzie widzą co tzw "władza" wyprawia
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez westwi78Zamieszczone przez aro_40a co jaśnie państwo ma innego do roboty?If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Są policjanci i są krawężniki...wiadomo, każdy wykonuje swoją pracę, za którą dostaje pieniądze więc tez nie może sobie wszystkiego olewać i na nic nie zwracać uwagi...niestety krawężniki uważają się za nadludzi i tutaj jest problem...Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
Komentarz
-
-
kmink, masz rację. ja niestety mam pecha i po ostaniej styczności z Policją mam ostra awersje do tej służby, a nóż nadal sam się w kieszeni otwiera :twisted:If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
aro_40, każdy jest tylko człowiekiem ale rzeczywiście niektórym ludziom którzy "posiadają władzę" wydaję się że są lepszymi od pozostałych i często wykorzystują swoją dominację.
Mam na mysli wszelakiej maści urzędników państwowych itp...superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
Komentarz