Dzieki chlopaki.co do DPFa tak w BMM juz jest niestety. Chyba wszystkie 2.0 maja.
pytania z egzaminu na prawko
Zwiń
X
-
westwi78, dla mnie to it doesn't matter :diabelski_usmiech najbardziej podobają mi się:
1. Jaki dźwięk ma wydawać klakson?
2. Jaka jest częstotliwość migania kierunkowskazu na minutę?
3. Czy jeśli wyjmiemy koło zapasowe z bagażnika, to samochód będzie jechał szybciej?
A pytanie "Czy po wyrwaniu zęba można prowadzić samochód?" to już po prostu wymiata i bije resztę na głowę :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_ostylko czy te pytania można nazwać normalnymi i potrzebnymi na codzień?Zamieszczone przez rafiki1. Jaki dźwięk ma wydawać klakson?
2. Jaka jest częstotliwość migania kierunkowskazu na minutę?
3. Czy jeśli wyjmiemy koło zapasowe z bagażnika, to samochód będzie jechał szybciej?
A pytanie "Czy po wyrwaniu zęba można prowadzić samochód?" to już po prostu wymiata i bije resztę na głowę
Jeśli nie znasz na nie odpowiedzi zadaj sobie pytanie czy aby na pewno powinieneś posiadać prawo jazdy
Żart oczywiście :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Ja tam nie wiem ile ma i szczerze mówiąc g... mnie to obchodzi :-)
Mam wiele ważniejszych spraw na głowie więc po co mózg zapychać sobie wiedzą bezużyteczną?
Wychodzi na to, że żeby zdać teraz nowe prawko trzeba przestudiować nie tylko kodeks drogowy ale miliard innych ustaw, gdzie, co z kim, jak się je i po co.
Bzdura.
Ktoś w końcu to zaskarży.Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
Komentarz