hitchhiker, Jakbyś czytał uważnie wątek to byś wiedział, że pomiary dla 105KM 6b mam, dla mojej F-2 to wiadomo że mam, a dla 85KM pomiary są z filmów z neta. Stąd upraszałem się by ktoś mający 85KM nagrał filmiki, ale ich się nie doczekałem mimo, że nagranie ich trwa krócej niż spieranie się ze mną, że net kłamie i czasy są złe. Ale skoro nie ma kontr filmików tzn. że te z neta są prawidłowe. I tak dostajemy wyniki które w jakiś sposób korelują ze sobą, pokazując jak wygląda rzeczywistość. I dla mnie wychodzi na to, że 85KM jeździ jak moja F2. Różnica w masie zjada wyższy moment. I tyle.
Co do wartości filmów czy z górki, czy pod górkę czy na płaskim, to ja jak nagrywałem filmiki to nie po to by koloryzować, tylko by mieć realne porównanie. A nagrywałem na prostej drodze, zresztą każdy filmik kończę widokiem po czym jadę.
A internetowi trzeba trochę zawierzyć, bo albo każdy filmik jest zły, albo każdy równie dobry.
Co do wartości filmów czy z górki, czy pod górkę czy na płaskim, to ja jak nagrywałem filmiki to nie po to by koloryzować, tylko by mieć realne porównanie. A nagrywałem na prostej drodze, zresztą każdy filmik kończę widokiem po czym jadę.
A internetowi trzeba trochę zawierzyć, bo albo każdy filmik jest zły, albo każdy równie dobry.
Komentarz