:shock: :shock: :shock:
Byłeś w ASO z klemami? :shock:
Nie Byłem w ASO z klimą działającą z opóźnieniem. A przy okazji jako, że nie miałem czasu zajrzeć do samochodu poprosiłem żeby sprawdzili.
W pierwszym poście napisałeś że jedziesz zczytać błędy bo Ci prąd ginie...
[ Dodano: Sob 26 Kwi, 14 15:49 ]
Zamieszczone przez Arkadian
Od jakiegoś czasu aku miał ciężko odpalić silnik po kilku dniach bez jeżdzenia. Gdy w końcu już totalnie prądu brakowało to kupiłem nowego Bosha.
... Na desce wszystkie wskazania zresetowane ale żadnego błędu nie wyświetla. Dzisiaj znów mi się to pojawiło i znów po ok. 13 minutach prąd cudownie wrócił i dalej ok.
...i decyzje o takich rzeczach, podejmują sprawni umysłowo, wykształceni ludzie, którzy pokończyli szkoły, aby piastować teraz stanowiska i "ponosić" odpowiedzialność za kształt burdelu zwanego Polską.
Gdybym mieszkał blisko, skrzyknąłbym sąsiadów i co noc zwijalibyśmy to w pizdu po kawałku, żeby zagrać na nosie marynarom, którr dopuścili do tej fuszerki.
xtremesystems, można się uśmiechać, ale za chwilę zamówisz do domu robola na robotę i dajmy na to, zamontuje Ci sedes do góry nogami, i powie że teraz takie normy, przepisy, zalecenie i że tak ma własnie być.
Czy ktoś tam u góry, używa jakichś szarych komórek do myślenia? Bo wydaje mi się że mam do czynienia z jakimś ogólnym debilizmem dookoła - z naciskiem na wszelkie instytucje państwowe i pochodne ich decyzji.
Olkusz w ostatnim czasie zasłyną z takich bubli. Miesiąc temu tak wyglądała nowo położony asfalt :P W tym roku zima nie zaskoczy drogowców :diabelski_usmiech
Olkusz w ostatnim czasie zasłyną z takich bubli. Miesiąc temu tak wyglądała nowo położony asfalt :P W tym roku zima nie zaskoczy drogowców :diabelski_usmiech
Ale o co Wam chodzi?
Asfalt się zwija bo w nocy mogą go ukraść.
Nie bez kozery mówi się "tu to nawet asfalt zwijają"
Widocznie wzięło się to z Olkusza :-)
I z późniejszym ewentualnym frezowaniem nie ma problemu. zwija się, walcuje i gitara jest
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Agamek12, CCC a potem ktos komus cos, tylko mnie wiecznie zastanawia ze tam nikt nie ma chwili zawahania czy ostatecznie za to nie dostanie wyroku lacznie z calym lancuszkiem
To nie takie głupie do końca. Kiedyś jechałem do Eisenhutenstad. Gdzieś tam, był remont kawałka drogi. Jak to u Niemców, zrobiony był elegancki objazd, asfaltowy w środku pola. Po tygodniu wracam, remont zakończony, po drodze objazdowej ... ani śladu :shock: Zwineli?
2004 Renault Thalia 1.4 RT,
2008 Citroen Xsara Picasso 1.6 Exclusive- nadal w użyciu
2009 Renault Clio MTV 1.4
2010 Skoda Octavia IIFl 1.4 TSI Ambiente
2016 Skoda Octavia III 1.4 TSI Ambition + Amazing + kilka ficzerów
Agamek12, CCC a potem ktos komus cos, tylko mnie wiecznie zastanawia ze tam nikt nie ma chwili zawahania czy ostatecznie za to nie dostanie wyroku lacznie z calym lancuszkiem
Pytanie brzmi w związku z tym: czy ta robota jest przez biurwy odebrana i zapłacona?
Wszystkie roboty ktoś zatwierdza i odbiera...a po dwóch latach kanały się zapadają, asfalt pęka i nikt za to nie odpowiada...
Mechanizm jest prosty...przetarg wygrywa firma XXX, która robi drogę na odwala szopkę, potem firma ZZZ powiązana z jakimś urzędasem kuta...m(taki rym nie ładny mi wyszedł) naprawia spieprzona robotę za stawkę x3...
Komentarz