Mocna kampania - nie zostawiaj dziecka w upały w samochodzie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • greggorr
    Classic
    • 2009
    • 38

Od początku ignorowałem ten komunikat, nie wiem o co tyle zachodu, wyświetla się i już, tak samo jak informacja by zabrać telefon :P
    greg505 ale chyba w ustawieniach możesz zmienić czy lusterka mają się składać przy zamykaniu / otwieraniu auta na manualne lub przy zapłonie ?
  • cysterniarz
    RS
    • 2008
    • 1887
    • Octavia II combi (1Z5)
    • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

MOCNE ale nie którym trzeba uzmysławiać takie rzeczy.
    Sam raz opiórkałem mamuśke widząc jak zamknęła dziecko w aucie na parkingu i szła sobie "na chwilkę" do marketu budowlanego. Oburzona zabrała dziecko na ręce jak powiedziałem, że zadzwonię na policję jak się nie cofnie, albo wywalę szybę.
    Dla porównania temp. była taka, że okularów słonecznych, które zostawiłem na desce nie mogłem założyć na nos po ok 30min leżenia w słońcu.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XNDWN8KDVSM[/youtube]

widzę na wp też jest:
    Śmierć dziecka w aucie - to szokująca, poruszająca kampania w USA. Tylko od początku tego roku zmarło tam już aż 15 dzieci. Wszystkie były zamknięte w samochodach. W tym czasie ich rodzice poszli robić zakupy w sklepie. Wystarczy kwadrans, by roczny maluch nie wytrzymał temperatury.

Komentarz

• 2.0-16v Michał
      RS
      • 2013
      • 4038
      • Octavia III (5E3)
      • BKD 2.0 TDI 140 KM
      • CHZD 1.0 TSI 115 KM

Masakra. Nie którzy nie powinni mieć dzieci. Jak można zostawić malucha w takim piekarniku. To samo się tyczy zwierzaków. Jak dla mnie nie zrozumiałe. Co jeszcze mnie drażni to jak wielmozna pani idzie do sklepu a wielmozny pan czeka z dzieciakami w aucie. A przy okazji czekania pali papierocha i każe tym malucha wdychac ten syf :twisted:
      http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...5%BCowa-niunia
      przedstawiam smerfetke

Komentarz

• andrzej1962
        L&K
        • 2010
        • 1306
        • Octavia III combi (5E5)
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
        • DADA 1.5 TSI 150 KM

Zamieszczone przez 2.0-16v Michał
        A przy okazji czekania pali papierocha i każe tym malucha wdychac ten syf
        Dlatego powinien wejść przepis zakazu palenia w samochodzie w obecności dzieci. Jak można być burkiem, snobem, wyrodnym rodzicem itp itd i dziecko zmuszać do wdychania trucizny.

Komentarz

Pracuję...