r2r, tak, bo wiem jak tam było. A co do kawałka od rynku do Jadwigi to aż szkoda słów...
Nie ma to kur.a jak deja vu....
Zwiń
X
-
Nie ma to kur.a jak deja vu....
Jak pech to pech. :?
Proszę się nie sugerować opisem, bo tam bzdury piszą.
w raporcie na gorąco w TV mówili też inaczej.
Ogólnie najważniejsze, że nic nikomu się nie stało. Pani z toyoty po jakiś 2h wróciła po badaniach z powrotem.
Policja wypadkowa nic niestety na miejscu nie ustaliła. Sprawa trafi raczej do sądu.
Ja i świadkowa która jechała z 400m za mną twierdzimy tak samo że było zielone.
Najgorsze że "75" letni Pan również twierdzi, że miał zielone.
Monitoring na skrzyżowaniu na który liczyłem podobno nie zarejestrował momentu wypadku, ale to muszą jeszcze obejrzeć pewnie jacyś biegli.
Jakieś porady jak teraz postępować?
Sprawca/poszkodowany nie ustalony.
Skorzystałem ze swojego AC i ściągnąłem auto pod dom.
Z mojego AC mogę tylko mieć auto zastępcze przez 3 doby i jak auto zostanie zaholowane do warsztatu.
Ale to za krótki okres czasu i nie ma tam co naprawiać, poszła nawet szyba, więc szkoda całkowita.
Co ciekawe silnik ani układ kierowniczy nie ucierpiałi można było jeszcze się przeturlać na chodnik.
Największa lipa, że pracuje obecnie w wawie, mieszkam w Płońsku i teraz nie mam czym jeździć do pracy. Nie orzeknięto sprawcy, więc nie wiadomo na kogo polisę można wynająć auto? :roll:
-
-
Zamieszczone przez westwi78jakie tam są na skrzyżowaniu sygnalizatory? S1 czy s3?
Efekt taki że spaliłem sobie skórę na głowie i czole. Z całego zamieszania nie pomyślałem o tym i od 10 do chyba 14 przestałem koło auta. :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecSprawca/poszkodowany nie ustalony.
Skorzystałem ze swojego AC i ściągnąłem auto pod dom.Marcin
My ©koda is fantastic
Komentarz
-
-
No chyba nie do końca... Tam jest chyba taki myk, że jak jego uznają winnym to zrobią co prawda regres na OC sprawcy, ale jeśli to nastąpi już po wypłacie odszkodowania z AC to chyba zniżki się i tak traci. Ja zacząłem likwidację szkody z AC, ale ponieważ policja szybko się uwinęła, to zmieniłem po kilku dniach na OC sprawcy. Co z tego jak widnieje teraz w bazie ubezpieczycieli jako auto ze zgłoszoną szkodą z AC mimo, że nie nastąpiła żadna wypłata z tej polisy. Skutek tego taki, że ubezpieczyciele automatycznie kasują mi zniżki z AC, bo im wyskakuje informacja o szkodzie z AC.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadoNo chyba nie do końca...Marcin
My ©koda is fantastic
Komentarz
-
-
Samiec, a nie jechał może w chwili kolizji jakiś autobus MZK z monitoringiem?moje stare auto
jest scout
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BiliTam już na początku mówią, że są świadkowie którzy widzieli że wjechał na czerwonym corollą.
Sprawdzali czy się coś zarejestrowało czy nie?
Kamera nie zarejestrowała momentu wypadku. :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecZamieszczone przez BiliTam już na początku mówią, że są świadkowie którzy widzieli że wjechał na czerwonym corollą.
Sprawdzali czy się coś zarejestrowało czy nie?
Kamera nie zarejestrowała momentu wypadku. :roll:Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Tony065to po ki wuj jest ten monitoring :?: chyba żeby dzieciaki pijące piwo kasować :evil:
[ Dodano: Wto 03 Wrz, 13 21:22 ]
Pociągnąłem sprawę z AC.
Po wizycie rzeczoznawcy, ok dwa tygodnie temu rozebrałem wraka :
Spiąłem na krótko układ chłodzenia, zalałem wodą.
Auto odpala bez problemu i jeździ.
Z AC wypłacili 6100zł, wrak mogę sprzedać lub zostawić.
Więc standardowo zostawiłem.
Kupiłem angola na przeszczep, na razie się waham czy angola na europejczyka czy klepać swojego. :roll:
Pytanie, minęło już trochę czasu, ale nie otrzymałem żadnej informacji z Policji.
Na PJ był stary adres zamieszkania, na DO aktualny.
I teraz nie wiem czy mogło już coś przyjść, czy gdzieś się udać dowiedzieć?
Komentarz
-
Komentarz