Rob79, zostajesz przy naturalnych metodach ? znaczy okłady :wink:
Gdzie na wakacje w 2014r?
Zwiń
X
-
ja to mam zamiar w następnym roku pojechać do dąbek koło darłowa, chcę wreście wypocząć. jest to bardzo spokojna miejscowość a z dziećmi (4 latka i 9 lat) pojeździć spokojnie na rowerach czterokołowych a jest tam gdzie jechać. jest jezioro gdzie można popływać rowerkiem wodnym, kajakiem,itp. nad morzem nie ma ścisku.
Komentarz
-
-
W tym roku byłem 2km od Mrągowa,i na następny rok też jadę w te okolice.Byłem tam 14 dni,co dzień coś zwiedzaliśmy i jeszcze nie wszystko zwiedziliśmy, a jest co.http://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
Pozdrawiam ANIOL
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mariuszpoliceja to mam zamiar w następnym roku pojechać do dąbek koło darłowa, chcę wreście wypocząć. jest to bardzo spokojna miejscowość a z dziećmi (4 latka i 9 lat) pojeździć spokojnie na rowerach czterokołowych a jest tam gdzie jechać. jest jezioro gdzie można popływać rowerkiem wodnym, kajakiem,itp. nad morzem nie ma ścisku.
Odwiedziłem na chwilę Mielno i byłem w szoku. Ruch jak na Florjańskiej. Na plaży, masakra. Połowę plaży zajmują jakieś namioty, a na resztkach plaży gniota się ludziska. To nie dla mnie.2004 Renault Thalia 1.4 RT,
2008 Citroen Xsara Picasso 1.6 Exclusive- nadal w użyciu
2009 Renault Clio MTV 1.4
2010 Skoda Octavia IIFl 1.4 TSI Ambiente
2016 Skoda Octavia III 1.4 TSI Ambition + Amazing + kilka ficzerów
Komentarz
-
-
proponuję wyjazd do SUPRAŚL-a woj podlaskie.15 km za Białymstokiem.piękna miejscowość -uzdrowisko. zajefajny klimat znany z serialu " blondynka "i " U Pana Boga za piecem..."rewelacyjne miejsce do aktywnego odpoczynku nad rzeką (spływy kajakowe )oraz bardzo dużo tras pieszych i rowerowych.w w promieniu kilkunastu kilometrów do zwiedzania min.Białystok.Hajnówka,bagna ,puszcza knyszyńska ,góra Strękowa i Wizna znana z piosenki zespołu SABATON http://www.youtube.com/watch?v=1QL0bXxjqEQ oraz wycieczki śladami tatarów do miejscowości Kruszyniany na pyszne tatarskie jadło.polecamPOZDRAWIAM ARTUR
moja octavka
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=48074
Komentarz
-
-
Re: Gdzie na wakacje w 2014r?
Zamieszczone przez fanGdzie polecacie żeby pojechać i dlaczego,a gdzie odradzacie i z jakich powodów?Diesel Service Śmietana
43-210 Kobiór
ul. Kobiórska 77 tel. (32) 218 86 16
uwaga
nie robimy pompowtryskiwaczy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez fanGdzie polecacie żeby pojechać i dlaczego
Ja na pewno polecam ci Majorkę - cudowna wyspa z pięknymi krajobrazami i zabytkami.
Na drugim miejscu umieściłbym Teneryfę, którą też bardzo lubię, zarówno ze względu na klimat jak i na zupełnie inną od naszej faunę i florę.
Polecam także Korfu, choć tę wyspę tylko na tydzień, gdyż jest ona niewielka i 7 dni w zupełności wystarczy na jej dokładne zwiedzenie.
Jeśli zaś chcesz się wybrać np. własnym autem dość niedaleko, to zdecydowanie polecam Pragę. Przepiękne miasto z cała masą pięknych zabytków, muzeów, świetnych piwiarni i super klimatem. No i 60 km od Pragi jest Mlada Boleslav i ... muzeum oraz fabryka Skody.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
A może by ktoś kto pyta gdzie jechać doprecyzował jaki budżet przewiduje na wyprawę...
Będzie po prostu łatwiej coś polecić.
To samo koledzy którzy polecają - proszę podawać orientacyjne ale realne koszty wyjazdu per capita. Bo jak ktoś mówi że za wyjazd w biurze zapłacił np. 3000pln to jeszcze trzeba dodać, że na miejscu tez trochę kasy idzie.
Komentarz
-
-
Re: Gdzie na wakacje w 2014r?
Zamieszczone przez fanGdzie polecacie żeby pojechać i dlaczego,a gdzie odradzacie i z jakich powodów?. Cały świat mogę polecić , Tajlandia , Chiny, USA itp
. Dokładniej napisz jakiej pomocy oczekujesz, jakieś kryteria określ itp
Renault Megane Grandtour 1.4TCe Dynamique
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez cztoŚwietne miejsce na spacery, np do kanału łączącego jezioro z morzem
Ja ze swojej strony polecam Chorwację i państwa sąsiednie- cudowne okolice i ludzie sympatyczni, a z Polski to Bieszczady
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KajtZamieszczone przez cztoŚwietne miejsce na spacery, np do kanału łączącego jezioro z morzem
Komentarz
-
-
Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
odgrzeję temat...ktoś z sznownej braci wypoczywał może w tym miejscu http://www.slonce.dabki.pl/ ? wygląda całkiem obiecująco. Spełnia warunki dla mojej rodzinki, ale na zdjęciach i folderach jest tak , a w życiu to już różnie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BADYLodgrzeję temat...ktoś z sznownej braci wypoczywał może w tym miejscu http://www.slonce.dabki.pl/ ? wygląda całkiem obiecująco. Spełnia warunki dla mojej rodzinki, ale na zdjęciach i folderach jest tak , a w życiu to już różnie
co mnie przeraża to przymus wykupienia wyżywienia - stawianie się na obiad o wyznaczonej porze doprowadza mnie do szału - raz coś takiego popełniłem nad morzem i nigdy więcej :twisted:
Przy pięknej pogodzie ( o ile będzie nad morzem :wink: ) zwijanie się z dzieciarnią podczas najlepszej zabawy=>obiad=> powrót trochę mnie wkurzało :diabelski_usmiech i kończyło się tak, że i tak jedliśmy "na mieście" :lol:
Druga sprawa to zwróciłbym uwagę na :
wypożyczalnia gokartów i farma kładów,Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
Panowie podrzućcie jakies namiary na fajną miejscówkę ponieważ nie chce ponownie jechac do Pobierowa....ta moja wcześniejsze meta w dabkach nawet fajna ale boję się jednego...że będzie mase wiary, a co za tym idzie duży harmider
Nie mam jakiś wielkich wymagań tzn. ma być czysto, trochę przestrzenie by wmieścić łóżeczko turystyczne, najlepiej z aneksem kuchennym. Bardzo proszę o linki do sprawdzonych miejscówek
ps. jakieś atrakcje w postaci małego placu zabaw dla pociechy też mile widziane
[ Dodano: Sro 12 Mar, 14 08:31 ]
w zeszłym roku byłem tam http://mpobierowo.pl/ pkój nr 2 i mi pasowało
Komentarz
-
-
BADYL, a może looknij w stronę Karwii, Jastrzębiej Góry ?
ja w tym roku własnie wybieram JG (trochę przyjemne z pożytecznym, bo mam zamiar moda dołożyć nad morzem :wink: )
Byłem już tam parę razy i spokojnie mogę polecićk - mieścina spokojna i w miarę cicha a w sezonie też nie nabita po dziurki w nosie i na plaży ludzie nie leżą jak puzzle :lol:
a i niedaleko 3miasto, Hel, więc przy złej pogodzie można sobie ciekawe wycieczki zaplanować :szeroki_usmiech
Rodzina ma ośrodek i pole camp/namiotowe i jeżdżę zawsze do nich, więc co do miejscówki to poszukaj tu: http://www.jastrzebiagora.pl/Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Wallymam zamiar moda dołożyć nad morzem->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
Komentarz