Tak, jak napisaliście powyżej: najlepsza jest metoda prób, oparta na wcześniejszych "sondowaniach" w opiniach innych użytkowników. Używałem w ubiegłym roku S17+ z żółtym 3M i wyszło całkiem fajnie (na lakierze granatowej Fiesty - niestety nie mam fotek, gdyż "lepsza połowa" pousuwała mi je z ówcześnie używanego telefonu). Co prawda była to delikatna korekta (a właściwie "głaskanie") maski, ale wyszło Potem poszedł tylko (z braku innego produktu) Meg's SwirlX na żółtym Flexi i naprawdę (dla mnie - amatora) było
Naklejki na felgi VEGA - nowe logo Skody
Zwiń
X
-
Naklejki na felgi VEGA - nowe logo Skody
Witam
Szukałem na internecie naklejek na zaślepki felg VEGA z nowym logo Skody ale nic takiego nie ma.
Kolega hubert78 policzył i
Zamieszczone przez hubert78Policzę i dam znać
[ Dodano: Sro 02 Paź, 13 14:11 ]
Edit
Poniżej ceny
Naklejka z efektem 3D
- format - średnica 70mm
- druk 1/0 czarny - bez przejść tonalnych
- materiał folia samoprzylepna srebrna
- nałożenie warstwy epoksydowej
- cięcie do formatu
- nakład 50 kpl - cena 20 zł
- nakład 75 kpl- cena 17 zł
- nakład 100 kpl - cena 15,00 zł
Ceny brutto loco szczecin
PS osobiście nie będę miał czasu na rozesłanie do pojedynczych osób więc mogę to zrobić w całości
1. Mr0czny 1 kpl
2. maymer 1 kpl
3. meridomaniak 1 kpl
-
-
hubert78,
a masz możliwość zrobić takie taniej ?
zdjęć naklejek nie mam, zapytałem się po prostu gościa z tej Allegro - Naklejki czy nie dałoby się zrobić naklejek z nowym logo skody w rozmiarze 70 mm (tyle według pomiarów kol meridomaniak ma nalepka )
Komentarz
-
-
Policzę i dam znać
[ Dodano: Sro 02 Paź, 13 14:11 ]
Edit
Poniżej ceny
Naklejka z efektem 3D
- format - średnica 70mm
- druk 1/0 czarny - bez przejść tonalnych
- materiał folia samoprzylepna srebrna
- nałożenie warstwy epoksydowej
- cięcie do formatu
- nakład 50 kpl - cena 20 zł
- nakład 75 kpl- cena 17 zł
- nakład 100 kpl - cena 15,00 zł
Ceny brutto loco szczecin
PS osobiście nie będę miał czasu na rozesłanie do pojedynczych osób więc mogę to zrobić w całości
Komentarz
-
-
Panowie zagadajcie z tym gościem z Ukrainy:
Ma takie nalepki za 20zł z przesylka za komplet. W tamtym roku kupilem u niego i sa ok - klej trzyma. Miałem wątpliwości co do tego carbonu w tle, ale jak przykleilem na fele to jakoś wcale nie razi mnie już tak. Generalnie mam je na felach które użytkuje w zimie, a wiec warunki wiadomo jakie - cały sezon przejechałem z nimi i nic się nie stało.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez YarwaMa takie nalepki za 20zł z przesylka za komplet. W tamtym roku kupilem u niego i sa ok - klej trzyma. Miałem wątpliwości co do tego carbonu w tle, ale jak przykleilem na fele to jakoś wcale nie razi mnie już tak. Generalnie mam je na felach które użytkuje w zimie, a wiec warunki wiadomo jakie - cały sezon przejechałem z nimi i nic się nie stało.Octavia 2 FL 1,4 CAXA, 12r
Komentarz
-
-
Yarwa, dzięki chyba zaryzykuję i zamówię te: http://allegro.pl/skoda-3d-emblematy...567626692.html
Komentarz
-
-
Odkopując :wink: Kolega założył małą drukarnię, różne wlepy też robi. Zamówiłem u niego 8 sztuk nowego rodzaju kuraków pod wymiar felgi Vega na dniach powinenem je mieć i jak będą warte uwagi mogę zebrać jakieś zamówienia od Was. Najważniejsze, cena za 8 sztuk wynosi 15 zł także wydaje się do przełknięcia, zobaczę jeszcze jak będzie z jakością
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maymersiemi1, do Twoich felg można dokupić a ASO gotowe dekielki z nowymi kurami (tak mi się przynajmniej wydaje)
[ Dodano: Pon 24 Lut, 14 13:36 ]
Zamieszczone przez maymer... na dniach powinenem je mieć i jak będą warte uwagi mogę zebrać jakieś zamówienia od Was...
[ Dodano: Pon 24 Lut, 14 13:50 ]
do felg dokłdnie tyle kosztują:
- dekielki do felg 5JA 601 151 ULM - 106,37 zł
NUMERY KATALOGOWE:
5JA601151
5JA 601 151
ŚREDNICA ZEWNĘTRZNA:56mm
ŚREDNICA WEWNĘTRZNA:52mm
Komentarz
-
Komentarz