Pomoc przy zakupie auta

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • plusz730
    Classic
    • 2016
    • 4

Pomoc przy zakupie auta

Klin na wale jest. Wykręć pierwszą świecę. Tłok ma być w gmp.
    Autoklima Webasto
  • alt
    Drive
    • 2013
    • 44

Pomoc przy zakupie auta

Witam, Moja żona chce zmienić auto i wybór padł na Opel Vectra C. Znaleźliśmy takie auto:

I moje pytanie: czy ktoś zna tego handlarza? Na forum VC. nie dostałem sensownej odpowiedzi. Samochód wygląda na pedantycznie czysty. Dostałem kiedyś przestrogę, by uważać na samochody z "fabryk" z Gniezna.
    Czy jest ktoś z okolic, kto mógłby sprawdzić dla mnie to auto?
    Pozdrawiam

Komentarz

• witachu
      L&K
      • 2011
      • 1319

Zamieszczone przez alt
      Samochód wygląda na pedantycznie czysty
      po 1. to normalne u handlarzy którzy wygladem wizualnym mydlą oczy zeby nie zwracać uwagi na stan techniczny aut
      po 2. jest róznica kiedy ktoś faktycznie dba o to zeby miec czyste i zadbane auto np. CD a jest róznica kiedy auto jest wysmarowane w srodku plakiem wszystko co tylko można az się klei. to typowy auto handel. kupione za grosze. odpicować i sprzedać.

silnik 2.2 DTI nie jest zbyt chwalony o ile pamietam, ale dokładnie nie pamietam. jesli juz zaglądasz na forum VC to tam popytaj na co zwrócić uwage, jaki silnik jest dobry , i tam popytac może akurat ktoś bedzie sprzedawał.

to z ogłoszenia to nawet gdybym mieszkał w okolicy gdzie to auto stoi to nie pojechałbym oglądać.
      OII 2.0TDI BKD+DSG Elegance

Auto Detailing: Dream Car Studio
      (znajdź również na fb)

Komentarz

• SklepMartec_pl
        Drive
        • 2013
        • 46

Jeżeli jesteście poważnie zainteresowani to tak czy inaczej należy sprawdzić auto na żywo,plus oczywiście wcześniej podjechać na diagnostykę aby sprawdzili jego stan techniczny,to najważniejsza kwestia.
        www.sklepmartec.pl - sklep motoryzacyjny.

Komentarz

Pracuję...