Klin na wale jest. Wykręć pierwszą świecę. Tłok ma być w gmp.
Pomoc przy zakupie auta
Zwiń
X
-
Pomoc przy zakupie auta
Witam, Moja żona chce zmienić auto i wybór padł na Opel Vectra C. Znaleźliśmy takie auto:
I moje pytanie: czy ktoś zna tego handlarza? Na forum VC. nie dostałem sensownej odpowiedzi. Samochód wygląda na pedantycznie czysty. Dostałem kiedyś przestrogę, by uważać na samochody z "fabryk" z Gniezna.
Czy jest ktoś z okolic, kto mógłby sprawdzić dla mnie to auto?Pozdrawiam
-
-
Zamieszczone przez altSamochód wygląda na pedantycznie czysty
po 2. jest róznica kiedy ktoś faktycznie dba o to zeby miec czyste i zadbane auto np. CD a jest róznica kiedy auto jest wysmarowane w srodku plakiem wszystko co tylko można az się klei. to typowy auto handel. kupione za grosze. odpicować i sprzedać.
silnik 2.2 DTI nie jest zbyt chwalony o ile pamietam, ale dokładnie nie pamietam. jesli juz zaglądasz na forum VC to tam popytaj na co zwrócić uwage, jaki silnik jest dobry , i tam popytac może akurat ktoś bedzie sprzedawał.
to z ogłoszenia to nawet gdybym mieszkał w okolicy gdzie to auto stoi to nie pojechałbym oglądać.OII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
Auto Detailing: Dream Car Studio
(znajdź również na fb)
Komentarz
-
-
Jeżeli jesteście poważnie zainteresowani to tak czy inaczej należy sprawdzić auto na żywo,plus oczywiście wcześniej podjechać na diagnostykę aby sprawdzili jego stan techniczny,to najważniejsza kwestia.www.sklepmartec.pl - sklep motoryzacyjny.
Komentarz
-
Komentarz