AndrzejP od roku modelowego 2015 w każdym VRS oraz w Octavii doposażonej w sportową kierownicę lub pakiet dynamic jest właśnie taka kierownica.
Jaki telewizor 42" do 1800-2000zł
Zwiń
X
-
Jaki telewizor 42" do 1800-2000zł
Muszę kupić telewizor do domu jakiś taki do 2tysi.
Ma służyć do kablówki...
Jakieś propozycje?
Pomożecie wybrać...Była O1 Laurin & Klement +
President Johnny II ASC / Sirio Silver Mag 90
-
ja ostatnio kupilem LG- koszt okolo 2200 42 cale oczewiscie. Dokupilem klawiature jeszcze bezprzewodowa bo tv ma wbudowane wifi i normalnie neta ma. Spokojnei smiga sie po stronkach, zakladki sa juz na yt, iple i wiele wiele. Oczewiscie mozna sobie pozmieniac wiel rzeczy. Bradzo fajna sprawa z tym i polecam. JEst 3D odswieżanie 200 Hz i takie tam- chyba 3 potry usb 3 porty hdmi plynnie wszystko smiga.G4 ASZ + oraz sharan AUY +++ by TUNE UP
Komentarz
-
-
Re: Jaki telewizor 42" do 1800-2000zł
Zamieszczone przez casuperMuszę kupić telewizor do domu jakiś taki do 2tysi.
Ma służyć do kablówki...
Jakieś propozycje?
Pomożecie wybrać...
Jedno co mi przychodzi na mysl, ze 42" to nie jest tak duzo jak sie wydaje.Pozdrawiam / Łukasz
Była : O2FL 1.8tsi http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=70860
Obecnie: VW Passat 2.0 TSI
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=81552
Komentarz
-
-
Też początkowo szukałem telewizora bez 3d i do 2000zł. Ostatecznie zdecydowałem się na ten: Panasonic.
Ogólnie polecam, trochę dołożyć, bo te telewizory do 2000zł wszystkie mają odświeżanie 50Hz. A wszystkie te 100Hz Motion itp to jest matryca 50Hz z programowym podbiciem do 100Hz. Tylko tyle, że to dalej jest 50Hz... Opłaca się kupić telewizor z 3d bo On musi mieć minimum 200Hz.
A co do samego Panasonica, to obraz super, dźwięk w sumie też ok. Nawet 3d myślałem, że to taka lipa, bo przecież to tylko konwertowanie ale powiem wam, że super sprawa jak się ma film w HD. Czy nawet na filmikach z YouTube
A wi-fi nie chciałem, ale wyszło, że to strasznie dobry bajerOglądam często filmiki na YouTube i super sprawa jak to leci w tv bez żadnego podłączania komputera czy tabletu
Komentarz
-
-
casuper, Ja już rok użytkuję taki telewizor Panasonic TX-L42ET5E i jestem z niego bardzo zadowolony.Nie będę się rozpisywał co on ma bo to możesz przeczytać w tym artykule. :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
A ja już w ogóle namieszam Ci w głowie i powiem że wybrałbym Samsungaosobiście jak szukam jakiegoś sprzętu to czytam opinie ludzi na ceneo http://www.ceneo.pl/Telewizory_LED
Co do telewizorów to ciekawą rzecz podpowiedział mi człowiek zajmujący się różnoraką elektroniką. Kiedyś robiono sprzęty (pralki lodówki telewizory etc) aby służyły jak najdłużej, teraz dany produkt ma określony czas po którym przestaje działać w związku z tym szukamy takich telewizorów których producent umożliwia zakup przedłużenia gwarancji na x lat wtedy jest większa szansa że towar się nie zepsuje po 2 latach., ale oczywiście nie musimy go kupować chcemy aby była taka możliwość
Brzmi to dość rozsądnie
Komentarz
-
-
Kiedyś robiono sprzęty (pralki lodówki telewizory etc) aby służyły jak najdłużej, teraz dany produkt ma określony czas po którym przestaje działaćTyczy się to też samochodów.
w związku z tym szukamy takich telewizorów których producent umożliwia zakup przedłużenia gwarancji na x lat
Komentarz
-
-
a czy tego nie oferuje każdy sklep z elektroniką?
Nie jestem pewien czy on nie zachwalał czasem telewizorów Sharp
Komentarz
-
-
No właśnie starszym ostatnio sypnął się LG po gwarancji. Dobrze ,że naprawy kosztowała coś koło 2 stów.
Widziałem już parę fajnych propozycji.
Ceny 2K nie przeskoczę 3D nie chcę bo w sumie mi nie potrzebne Za to SMART jak najbardziej.
Mało co oglądam TV no ale żona ogląda i jakoś tak głupio w domu bez TV.Była O1 Laurin & Klement +
-
-
Zamieszczone przez maciek30_plAle to wtedy ubezpieczalnia jest gwarantem a nie producent telewizora. Tak mi przy zakupie pan w Euro RTV AGD tłumaczył.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Hej
Podpinam się:
Mam w rodzinie szybko wybrać - Wymogi (nie pytajcie dlaczego ta firma
Panasonic, plazma 42" cena ok 2000-2200, na razie tylko cyfrowa zwykła naziemna DVB-T, potem wiadomo może sobie wezmą N albo cuś
Nie chce doradzić TV aby na tym sygnale jaki mają, był gorszy obraz - inaczej: czy DVB-T daje wystarczający sygnał aby obraz był ok na 42" czy musi być cyfra UPC, NC+ i inne...???
Help!
znalazłem taki: TV PLAZMA PANASONIC TX-P42UT50E FULL HD - cena 2199zł
mam już sklep która go ma od reki - co myślicie?
Komentarz
-
-
Ale czemu plazmę? W domu mamy 2 plazmy dobrze się na nich ogląda ale:
- Pobierają cholernie dużo prądu
- Bardzo się grzeją
- Wypalają się (na obydwóch już mam wypalone menu które się pojawia przy przeglądaniu plików z usb)
Osobiście wybrałbym LED.
Tu masz np 42 cale DVBT/MPEG4 http://www.ceneo.pl/22372806#tab=spec już od 1925 zł
A tu masz inne 42 calowe ledy Panasonica http://www.ceneo.pl/Telewizory_LED;0...5P1-277332.htm
[ Dodano: Sro 09 Paź, 13 14:00 ]
tu masz test tego telewizora i opinie osób bardziej obeznanych niż ja http://www.tvmaniak.pl/46936/panason...2013-smart-tv/
Komentarz
-
-
Hawk1985, Hej
Dziękuję za propozycję Ale plazma musi być to 2gi warunek oprócz prducenta
A plazmę mam nie odczuwam znacznego zużycia prądu, grzanie wiadomo coś grzeje z tyłu ale bez szaleństw, I nie zauważyłem wypalania na moim Panasie 42 (mam go 3.5 roku) za to kolory robią wrażenie cały czas..
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Hawk1985- Bardzo się grzejąDoświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Hawk1985Zamieszczone przez Eidos71Zamieszczone przez Hawk1985- Bardzo się grzejąByła O1 Laurin & Klement +
-
-
pytanie lamerskie?
czy ten znalazłem taki: TV PLAZMA PANASONIC TX-P42UT50E FULL HD - cena 2199zł
opisany na jako "3D" przy zwykłym sygnale 2D normalnie pokazuje obraz czy to jest tv tylko do 3D??? inaczej czy będą jaja z obrazem?
chyba mam odpowiedź:
"Możliwości komponentów wykorzystywanych w telewizorach Full HD 3D zapewniają również najwyższy jak dotąd poziom jakości obrazu 2D. Dla uzyskania wysokiej jakości obrazu 3D konieczne było maksymalne możliwe podniesienie sprawności naszych konwencjonalnych ekranów 2D.
Nawet jeśli sądzisz, że w najbliższym czasie nie będzie wielu okazji do oglądania materiałów 3D, ale poszukujesz najwyższej dostępnej jakości obrazu, telewizory FULL HD 3D Panasonic nadal są dla Ciebie najlepszym wyborem. W przypadku produktów Panasonic najlepsze telewizory 3D oznaczają również najlepsze z najlepszych telewizory 2D"
Komentarz
-
-
Aby odbierać 3d musi być film 3d i okulary, ze zwykłego filmu w telewizji 3d Ci nie zrobi. Oczywiście można oglądać na nim telewizje i zwykłe filmy.
Co do tej konwersji 2d na 3d to bym podchodził sceptycznie, jakoś w to nie wierzeA nawet jeśli to będzie to jakieś pseudo 3d ;P
To tak w/g mnie jeśli się mylę niech ktoś mnie poprawi
Komentarz
-
Komentarz