O 9.00 korek na wlocie do Cz-wy od strony W-wy mial 15 minut
Odkurzacz przemysłowy
Zwiń
X
-
Niestety panowie jedynym niezniszczalnym odkurzaczem ,takim naprawdę do ciężkich prac jest
Sebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bishopDlaczego niestety?Sebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
sebastian7905, nawet festool się sypie, nie ma dzisiaj niezniszczalnych rzeczy :wink:superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piramidasebastian7905, nawet festool się sypie, nie ma dzisiaj niezniszczalnych rzeczy :wink:Sebastian
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
sebastian akurat ten model festoola nie daje rady na przemyslowce. :P ,polecic moge http://allegro.pl/flex-odkurzacz-prz...668219419.html
Komentarz
-
-
FanRSMP, no wiesz niemożliwe po pięciu latach mi to mówisz ,jeżeli chodzi o Flexa to trochę gorzej wypada jak Festool niestety też miałem z nim do czynienia , co nie znaczy że jest zły ja po prostu mam większe zaufanie do FestoolaSebastian
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Dzieki wszystkim z opinie ,
przeczytałem też pół internetu :lol: i najbliżej jestem wyboru stramixa 2 lub 3 silnikowy ,żeby mocy nie brakło, odkurzacz raczej takich drobnych pyłów nie będzie wciągał , ale uniwersalna robota w dużej fabryce, nikt się z nim nie będzie obchodził delikatnie, a nawet kopa dostanie/znam takiego nerwosola/
Komentarz
-
-
no OK niech bedzie bo każdy ma prawo do opini ,ale i tak wybrał dobry odkurzacz jakby nie było ,ale mi nie powiesz że żyrafa flexa jest lepsza bo tego jeszcze nikt nie powiedział (potwierdził ) festool jest dużo wygodniejszy ,większa możliwość ruchu talerza no i lżejszy .A może nie możesz się pogodzić z tym , że może być coś lepszego na rynku ,ale bez obrazy mimo wszystko obie firmy są wiodące na rynku profesjonalnych narzędziSebastian
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez FanRSMPflex jest lzejszy
Zamieszczone przez FanRSMPtylko i wylacznie speeflo.
wiesz ogólnie to jest tak, ile sprzętu tylu wielbicieli co komu pasuje :wink:Sebastian
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
Komentarz