Ford Focus problem z radiem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Infested
    Classic
    • 2009
    • 5

Olej wymieniłem. Linki wyregulowane. Wielkie dzięki za pomoc. Teraz wszystkie biegi wchodzą Jednak niestety biegi nie wchodzą tak gładko jak u Ciebie. Czuje jednak taki opór na każdym biegu ale to już chyba kwestia czegoś innego. Zauważyłem, usłyszałem, że gdy na zgaszonym silniku wciskam sprzęgło to coś skrzypi jakby linka ocierała się o osłonę. Na odpalonym tego nie słyszę ze względu na odgłos silnika. Czy przy tym sprzęgle jest linka, którą mógłbym nasmarować? Gdzie można dostać taką serwisówkę jaką posiadasz?
  • robak013
    Ambiente
    • 2008
    • 101

Witam,
    Teść ma Focus II z seryjnym radiem, od pewnego czasu ma z nim problem a mianowicie owe radio samo się włącza po wyłączeniu i zamknięciu samochodu. Może jest na forum ktoś kto spotkał się może z takim problemem?

Komentarz

• Luki80a
      Rider
      • 2010
      • 341
      • Octavia III combi (5E5)
      • ALH 1.9 TDI VP 90 KM
      • CJZA 1.2 TSI 105 KM

robak013, zapytaj na forum Focusa. Zapewne ten problem będzie Im bliższy :wink:
      Pewnie świruje jakiś moduł który odpowiada za sterowanie radiem.
      Była O1 AGR

Jest O1FL ALH

Komentarz

• robak013
        Ambiente
        • 2008
        • 101

Nikt nie zna problemu nawet w serwisie Forda się z czymś takim nie spotkali. Ale z tego co się dowiedziałem to wina radia. Szukać na allegro nowego radia bo najtaniej Na obecną chwilę jest wymontowane radio

Komentarz

Pracuję...