Promocje w PKP Warszawa->Katowice->Warszawa?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • qickare
    Rider
    • 2007
    • 286

polecam zrobić tak jak prawi eaglemirek, u mnie mam tak samo od prawie 7 lat i przywracanie trwa ok.2 min. i masz wszystko świeże....raz na kilka lat instaluję na nowo, jak pojawiają się nowe progsy albo sterowniki, a przywracam tylko w przypadku burdelu na dysku lub problemu...oczywiście niczego ważnego nie trzymam na partycji systemowej, także niczego nigdy nie tracę....
    co do problemu to ja obstawiam tylko i wyłącznie na problem softwareowy, bo nie ma bata, by to od urzadzeń pochodziło...
    zrób świeżutki system ze wszystkim czego potrzebujesz, zrób ghosta i zapomnij o problemach... jeśli one przyjdą, po dwóch minutach znowu o nich zapomnisz... ja korzystam ze starej wersji Ghost z 2009 roku chyba spod dosa....

może jeszcze jedna sugestia... ściągnij i zainstaluj jakąś inną kopię Win7 , nawet pirat moze być, ściągnij jakąś najnowszą kompilację, i zainstaluj ze swoim legalnym kluczem, tak możesz zrobić i nie jest to nielegalne, bo masz ori klucz... i na tym nowym systemie postaw lapka i zobaczysz po jakimś czasie, czy też problem wystąpi... polecam najnowsze kompilacje Win7 HP SP1, pełno tego w sieci...
  • Agamek12
    RS
    S_OCP Member
    • 2006
    • 9943
    • Ford

Koledzy, może ktoś pracuje/ma "wtyki" w PKP i jest w stanie pomóc w znalezieniu jakichś ofert promocyjnych dotyczących podróży pociągami na trasie Warszawa - Katowice (poniedziałek rano) i Katowice-Warszawa (czwartek lub piątek popołudniu)? Chodzi mi o zniżki/promocje inne niż z oficjalnej strony PKP ( http://intercity.pl/pl/site/oferty-p...ferty-krajowe/ )...

PS: jakoś w latach 2006-2008 PKP potrafiło zaproponowac przejazdy na ~50% ceny normalnej, a teraz raptem góra 15%... :?
    Adam... Używam:
    Rolka: e11FL 97KM/130Nm
    Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

Pracuję...