dam rade, to mam zamawiac ? Pytam zeby nie bylo problemow ze ja zamowie a TY nie wezmiesz i zostane z kawalkiem gumy na półce
Coyote - CB radio nowej generacji
Zwiń
X
-
Coyote - CB radio nowej generacji
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.Tagi: Brak
-
-
nie widziałem - coś bliżej ?Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez elpolaccoJuż widzę tych pseudo "kierowców" z 10" tabletami jako nawigacja, uczepionym Coyote oraz rejestratorami jazdy. Ile zostanie miejsca na szybkie dla widoczności oraz na ile ten kierowca będzie skupiony podczas jazdy? Dla mnie jest to już przerażające.Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez elpolaccoJuż widzę tych pseudo "kierowców" z 10" tabletami jako nawigacja, uczepionym Coyote oraz rejestratorami jazdy. Ile zostanie miejsca na szybkie dla widoczności oraz na ile ten kierowca będzie skupiony podczas jazdy? Dla mnie jest to już przerażające.
Komentarz
-
-
elpolacco, spc, 2.0-16v Michał,
Audi w wielu modelach (zaczęło od A8 D3 - a teraz jest to nawet w A1) montuje wysuwany ekran z deski (i to nie tylko nawigacja tam jest ale i bardziej przyziemne rzeczy jak na przykład radio) do 10" włącznie. Ba pewna firma w swoich autach montuje ekran o przekątnej 12" i tych narazie jeździ mało więc pewnie dlatego kierowcy nie spowodowali jeszcze tak ogromnej ilości wypadków by wszyscy zaczęli alarmować że widoczności do przodu w tych autach nie ma.
Ps. U mnie 10" tablet przyczepiony do szyby zasłania mi widok maski mojego auta ale nie bójcie się z powodu wagi urządzenia jeżdżę na 7" nawigacji.
PS2: w ramach tematu testowałem przez chwile i im użytkowanie do gustu nie przypadło bowiem działanie tego urządzenia jest niemal takie same jak słynnego "Yanosika" z tym że ten drugi ma znacznie więcej użytkowników przez co ma dokładniejsze dane. Test wypadł tak że urządzenie podało kilka lokalizacji gdzie niby stoją policjanci (te same miejsca podała automapa) a tam gdzie naprawdę byli informacji o tym nie było. CB jako jedyne lokalizacje znało.O ortografie dba FF.
Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ThundiAudi w wielu modelach (zaczęło od A8 D3 - a teraz jest to nawet w A1) montuje wysuwany ekran z deski (i to nie tylko nawigacja tam jest ale i bardziej przyziemne rzeczy jak na przykład radio) do 10" włącznie. Ba pewna firma w swoich autach montuje ekran o przekątnej 12" i tych narazie jeździ mało więc pewnie dlatego kierowcy nie spowodowali jeszcze tak ogromnej ilości wypadków by wszyscy zaczęli alarmować że widoczności do przodu w tych autach nie ma.
Komentarz
-
-
Mnie wystarcza navi na 3" ekranie 6-letniego palmtopa. Działa i daje radę z nowymi mapami więc póki się nie posypie to nie zmieniam.
Zamieszczone przez kazik4x4Toż to nic innego jak rozbudowana o wyświetlacz wersja Yanosika.
Dla mnie nieprzydatna.
Komentarz
-
-
Wypowiem sie bo jestem betatesterem Coyote od samego poczatku tzn juz mija 3 miesiac - idea jest fajna i moze zakup ma sens jak ktos jezdzi po calej europie. Na Polske to wogole nie dziala tzn chyba 2 razy ostrzeglo mnie przed suszarka na te 3 miesiace (miesiecznie jezdze ok 5-6kkm). Ostrzega przed stacjonarnymi fotoradarami ale niezbyt dokladnie pokazuje lokalizacje, pokazuje aktualna predkosc ktora mozna sie poruszac (jest to tez np w automapie).
Cena Coyote jest ZABOJCZA a skuteczność w Polsce więcej niż marna.
Rownolegle jezdze z yanosikiem juz 2 rok i to jest strzal w dziesiatke. coraz czesciej CB calkiem wylaczone bo skutecznosc yanosika czesto przewyzsza CB (dokladnie pokazuje miejsca z suszarkami oraz FR strazy miejskiej), nie musze sluchac bekania i pysi itp. w kolejnym aucie chyba zrezygnuję z montażu CB.
Przyklad podczas wyjazdu nocnego yanosik ostrzegl mnie przed 3 suszarkami i wypadkiem (jest wbudowana navi ktora fajnie omija korki) - na CB była cisza.
CO najwazniejsze yanosik jest darmowy - wystarczy telefon z BB, Windows Phone, IOS lub Android.
Polecam sprobować :twisted:Prowadzi NaviExpert Lifetime
Ostrzega Yanosik
Nagrywa Vicovation TF-2 EZ
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 2.0-16v Michałelpolacco, też się zawsze zastanawiam co ci liudziec widzą za tych telewizorów uczepionych za szybę. :?:Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz
-
Komentarz