A powstała w kolejce PL-D jak jeszcze były granice. A teraz to same podróby pysi :evil:
A co do coyote to zdecydowanie wolę yanosika
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
Na stronie yanosika też piszą że darmowe:
Omijaj korki i nie płać mandatów! Zero umów. Zero abonamentu. Zero zobowiązań. Bez montażu. Bez konfiguracji.
ale obok jest zakłądka i oferuje:
Urządzenie Yanosik GT + roczna transmisja danych
Cena urządzenia: 399.00 PLN
+ cena transmisji: 99.00 PLN
faktycznie, bezpłatne..... :szeroki_usmiech
If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Odgrzewam kotleta
Ale mam 1 pytanie - czy ktoś orientuje się jak odbywa się weryfikacja ograniczeń prędkości w coyote?
Szukam ( z musu) jakiegoś małego wyświetlacza coby mi wywalał na czerwono jak przekroczę prędkość i widze że wybór ogranicza się do lepszego rejstratora z funkcją, mawigacji lub ....np coyote pocket.
Navi na smartfona odpadają. Ten pocket jest jak ulał dla mnie. Pasuje mi wszystko w nim
OK poczytalem troche, znam wady ( mała liczba użytkowników) ale dla mnie zaletą jest że to to o co mi chodzi, plus jest małe, darmowe ( w sensie nie ma abonamentów) pokazuje prędkośc łącznie z ograniczeniami, stacjonarne forotadary i w zasadzie ma podobną funkonalnośc jak duży coyot.
Te fotoradary ruchome mi zbywają w sumie gdy będę pilnował się na bieżąco z prędkością a na forach jadą też po yanosiku za te akcje "nadaktywności" i nabijania punktów i za tym mnóstwo nieaktualnych zgłoszeń. Nie wiem czy to nadal w Y problem czy minęło.
Baj de łej - cojot poket pasuje mi tylko kwestia jak z aktualizacją tych ograniczeń - wie ktoś?
Komentarz