jak sprawdzić wersje haldexa??
Sony PlayStation 3 12 GB czy 500 GB ?
Zwiń
X
-
Sony PlayStation 3 12 GB czy 500 GB ?
Pytanie laika - ostrzegam - konsola będzie znając życie wykorzystywana do dwóch gier Fifa oraz NFS, pytanie brzmi czy faktycznie potrzebuję 500 GB aby bezproblemowo użytkować wymiennie tych gier czy też nie.
Ktoś mi tłumaczył, że niby 12 GB to tylko jedną grę wgram, i za każdym razem będę musiał drugą instalować.
Nie ukrywam, że różnica w cenie 400 zł pomiędzy 12 GB a 500 GB to sporo.
Dzięki
-
-
tak jak powiedział westwi78, w związku z PS4 ceny PS3 polecą Tylko od sieie dodam, że gdybym dziś miał kupić PS3 to jednak wybrał bym xbox kinect.
Nie to, że PS3 złe, ale system kinect lepszy w xbox...poza tym na ps3 nie ma gwiednych wojen na mova...widziałem w media jak w to grał jeden koleś- normalnie extra
Komentarz
-
-
Witam, miałem wersje 40 GB - było za mało nie nastawiaj się na 3 gry - w tej chwili do PS3 większość gierek kupujesz na allegro za śmieszne pieniądze a pomimo tego, że mają 2-3 lata na karku wciąż dają masę radochy. Nawet przy ograniczonym czasie w końcu "wyjeździsz" NFSa i będziesz szukał czegoś innego.
Komentarz
-
-
To już oczywiście zależy od tego ile kasiory chcesz wydać na początek, ale naprawdę przestrzegam Cię przed małym dyskiem. Pamiętaj, że to tak samo jak w komputerze tzn. masz dysk 12 GB ale część zajmie Ci system, jeśli mnie pamięć nie myli to na mojej czarnuli zajmował jakieś 4 GB (mogę się mylić) do tego zainstalujesz jedną grę czyli myślę spokojnie kilka GB i po wszystkim. Weź też pod uwagę, że z takim dyskiem odpuszczasz sobie fajną rzecz jaką jest korzystanie z zasobów PS Store - masz tam m.in. demka i "popierdółkowe" gry. Rozważ może zakup używanej konsolki z większym dyskiem albo zakup dysku na podmiankę ale tańszego niż 500 GB.
Komentarz
-
-
macherstudio, polecam dołożyć do 500GB. Jest dużo fajnych demówek za free ale każda to od 200 do nawet 1GB i musisz to zdoić na dysk. Nawet jak nie będziesz kupował dodatkowych gier to te 12 GB może nie wystarczyć na zaplanowane 2 ( wiem bo mam 500GB i szybko się to zapełnia pierdołami ).Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez macherstudioDziękuję Was - skutecznie mnie wyleczyliście z 12GB - ale chyba całkowicie będę musiał się wyleczyć jeśli to wydatek będzie ok 1400 zł ;-( może to i lepiej
ostatnio koło roboty otwierała się nowa biedronka i za PS3 + kompletny move wołali 499 :shock:
nie pamiętam już czy 12gb czy więcej ale cena robiła swoje :szeroki_usmiechByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
macherstudio, http://allegro.pl/konsola-sony-ps3-5...763633907.html ?
[ Dodano: Pią 06 Gru, 13 11:50 ]
Komentarz
-
-
Stałem w weekend przed podobnym dylematem, PS3 dla dzieciaka na gwiazdkę.
Ostatecznie wybrałem: Konsola 12GB w EURO 639 zł i tego drugi pad za 209 zł. Jak będzie potrzeba dysku, to trzeba dołożyć 170 zł i 40 zł na niezbędne do jego montażu oryginalne sanki. Łącznie z FIFA14 rachunek minimalnie przekroczył tysiaka.
Zestaw z FIFA14 i dyskiem 500GB kosztuje ok. 1300 zł. Do tego drugi pad i robi się 1500 zł.
Komentarz
-
Komentarz