micrusec, przeciez Linea jest większa niż O1...
Jaki odtwarzacz filmów na DVD do 200 zł
Zwiń
X
-
Jaki odtwarzacz filmów na DVD do 200 zł
Wczoraj posłuszeństwa odmówił 6-cio letni DVD firmy LG, w trakcie oglądania filmu (oryginalnego nowego więc na pewno nie wina plyty) przestał śmigać, spróbowałem płyty czyszczącej laser ale nic to nie dało.
Uznałem, że pora na nowe dvd. No to przecież mamy internet więc nic prostszego, odpalam skąpca i ceneo i czytam opinie i.............. wszystkie są złe i mają wady i na każdy ktoś narzeka :shock:
I bądź tu mądry. Zaskoczyła mnie też ilość tego sprzętu do 200 zł, naprawdę wybór jest aż za duży.
Zwracam się więc do Was z prośbą o doradzenie który odtwarza filmy bez problemów, ma wszystkie złącza żeby śmigały pod telewizorem LG, żeby wyświetlał polskie napisy i ogólnie się nie zepsuł po paru filmach
Moją uwagę zwróciły 3:
Panasonic DVD-S33
Pioneer DV-3022
Samsung DVD-D530
Pomóżcie :lol:Skoda Octavia I 1.8T 20V 209 KM & 329 Nm 2007r by TuneUp Gdańsk
-
-
Po rozmowach z panami w MM i EuroAgd stwierdzam, że niewiele wiedzą na temat poszczególnych marek i modeli i ......... pan po krótkiej rozmowie wskazał że raczej sony będzie dobre i spytał czy zapakować........ rozwaliło mnie to i wyszliśmy do innego sklepu
Co do manty to faktycznie kiedyś było tak że czytała wszystko ale nowe modele manty już tak nie robią, ba wręcz nie czytają prawie niczego
Wybór padł wkońcu na Samsunga D530, po przejrzeniu morza internetu uznałem, że to najmniejsze złodziś wieczorkiem test oficjalny przy kilku odcinkach z serii "co ludzie powiedzą"
p.s oprócz opinii ZA przemówiło wyjście USB, wyjście euro i dużo innych okrągłych wejść które nie wiem do czego służą ale lepiej że są niż jak by miało ich nie być ;PSkoda Octavia I 1.8T 20V 209 KM & 329 Nm 2007r by TuneUp Gdańsk
Komentarz
-
Komentarz