PAOLO ESCO, Jestem zdania że na tych kilkudziesięciu centymetrach kwadratowych które nas trzyma na drodze nie ma co oszczędzać I wcale nie dotyczy to tylko osób które poruszają się po naszych drogach dynamicznie :diabelski_usmiech
Mam lapka jak w temacie.
Chodzi o to, że gdy zostaje odcięty od zasilania i zaczyna śmigać na baterii to ekran przygasa tak aby oszczędzać baterię.
Chciałbym aby nie przygasał a nie wiem jak to ustawić - grzebałem chyba już wszędzie - opcje zasilania, zarządzanie ekranem, baterią itp. itd. i nie mogę znaleźć :evil:
ktoś może coś podpowiedzieć ?
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
k
ale to pewnie dopiero w środę się odezwę
weekend na wsi (wracam w niedzielę po południu - chyba, że Ci pasuje :wink
a poniedziałek/wtorek szkolenie w Gliwicach :diabelski_usmiech
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
ja ma ProBooka 4540s na win 7 i wygląda to tak:
-klikam sobie na bateryjkę na tray'u
-idę do "dopasuj jasność ekranu"
-otwiera się okno z planami zasilania (ja mam 2: HP Optimized oraz Oszczędzanie Energii)- wybieram ustawienia tego z którego korzystam
-otwiera się okno z ustawieniami i tam masz ustawienia jasności przy podłączonym kablu i nie
ja ma ProBooka 4540s na win 7 i wygląda to tak:
-klikam sobie na bateryjkę na tray'u
-idę do "dopasuj jasność ekranu"
-otwiera się okno z planami zasilania (ja mam 2: HP Optimized oraz Oszczędzanie Energii)- wybieram ustawienia tego z którego korzystam
-otwiera się okno z ustawieniami i tam masz ustawienia jasności przy podłączonym kablu i nie
daj znać cz pomogłem
ja mam xp i niestety mam tylko :
1. ustaw właściwości zasilania (przegrzebałem już wcześniej wszystkie ustawienia i )
2. Miernik energii (w wielkim skrócie pokazuje stan naładowania baterii)
Komentarz