potrzebuje zdiecie rysunek techniczny dachu od srodka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • grichi
    Classic
    • 2016
    • 12

Maicroft, no tak, ja niestety na poludnie

Zamieszczone przez Maicroft
    Plus ktos musi Cie odwiezc na lotnisko tu, a potem trzeba odebrac sie tam czyli pociag, autobus, bo taxi tanio nie wychodzi.

Samemu srednio cenowo wychodzi jazda autem. Ale dwie, trzy osoby juz jak najbardziej na tak.
    Samemu bez powodu pewnie bym sie juz nie skusil na jazde autem.

Tak na marginesie Kiedys wyrywalem bilety po 30 GBP w 2 strony. Fakt faktem parking na 10 dni kosztowal mnie prawie 100 GBP + benzynka kolejne 60GBP. Ale jak by i innym udalo sie zakupic bilety w tych cenach to taniej wychodzi lot niz jazda Szczegolnie ze z Pyrzowic do domu mam jakies 40 min autem
    No chyba ze jedziemy na wlosci narzeczonej, to niestety Cieszyn troche dalej
  • maly2st
    Ambiente
    • 2013
    • 245

Kupilem lampke do wnetrza autka i zastanawia mnie czy w dachu nad kanapa jest moze jakies wzmocnienie do ktorego moznaby przykrecic lampke czy szukac jakiegos kleju do metalu?? Jakby ktos mial fotke wnetrza dachu ale bez podsufitki bade wdzieczny jak tu wrzuci

Komentarz

• kowal 2002
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 5161

TUTAJ masz bardzo podobny temat. Wiem, że dotyczy OIIFL a ty szukasz OI, ale problemy tu i tu są podobne więc zawsze będzie łatwiej podpatrzyć jakieś wypróbowane rozwiązania...
      Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
      Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)

Komentarz

• maly2st
        Ambiente
        • 2013
        • 245

Kowal dzieki za pomoc a czy w kombi jest podobna poprzeczka przy slupkach C?? Bo mam kombiaka i zapiecie dziecka w szelki po ciemku to troche ciezka sprawa

Komentarz

Pracuję...