Pytanko o strone WWW

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ELM0
    Classic
    • 2016
    • 4

Pytanko o strone WWW

Dziś tu zajrzałem i śmiać mi się chce jak żartobliwa uwaga niektórych zapyzialców może dogłębnie "poruszyć" :lol:
    mrfazi, kazik4x4 widzę, że " ciasna szufladka" ważniejsza, bez rozmowy i prób zmiany własnego podejścia. :diabelski_usmiech
    Pisałem do was obojga pw, bo chciałem wiedzieć co ode mnie chcecie i wyjaśnić normalnie spraw parę. Żaden z was nie umie odpisać. A widzę, że nadal uskuteczniacie swoje "generalne" szczekanie i płytkie oceny publicznie. Jak chcecie to wklejcie te pw w CAŁOŚCI tu i niech zobaczą inni, co dokładnie w nich było i jaką wolę miałem - normalny dialog z wami. Poziom wybitny macie koledzy, powodzenia nadal, dawno takiego prymitywyzmu u dorosłych ludzi nie spotkałem, śmiać mi się chce. :lol: Z wieloma osobami na poziomie na tym forum udaje się normalnie i na poziomie porozmawiać na ogólnym, czy na pw, wyjaśnić, dojaśnić, znaleźć wspólne rozwiązanie i lepiej poznać. Z ciemną masą, niestety.... się nie da. Bo oni wolą pozostać na swoim pseudopoziomie komunikacji z drugim człowiekiem, rodem z zerówki i do usranej śmierci generalizować. Nie ma woli normalnej rozmowy (co próbowałem na pw właśnie, bez odzewu) - nie ma prawa do ocen = zakodujcie to sobie wreszcie młotkiem do głowy, że to podstawa.
    kukubara, mam nadzieje, że przyjąłęś mój post jako z zabarwieniem żartobliwym i się nie obrażasz :lol: :wink:
    AdamB, brawo za inwencje w stylu kolegów, widzę, że próbujesz dorównać :wink:
    miodowy, piramida, jimmyD, dzięki, że trzeźwo myślicie i nie ciągniecie tych pseudo zaczepek i prób dalszych prymitywnych form oczerniania kogoś.Sami wiecie, że nie uważam się za zajebistego w żadnej kwestii (wiele razy to pisałem), umiem się przyznawać do błędów (używam "przepraszam", jak zrobię błąd), a to że piszę posty, to nie po to, żeby lepiej się poczuć, czy generować je, tylko poprostu je piszę po swojemu, nie żeby mnie chwalił ktoś czy coś w tym stylu. Można mnie też zj..., umiem przyjmować uwagi i chętnie to robie, jeśli ktoś ma dobrą intencję. Po raz 100 to piszę, ale niektórzy widać mają z tym wielkie problemy - przyjęciem tego (kazik, fazi i paru innych na tym forum), no i przede wszystkim nie umieją normalnie dialogować, wolą kręcić do śmierci swój film, niż zająć się swoim podejściem do sprawy dialogu normalnego....też już pisałem, że takie prymitywne podejście zawsze będę tępił i nie pozwolę się tak traktować. Więc proponuje dać sobie spokój naprawdę, albo przyjąć warunki normalnej komunikacji, jak coś do mnie macie i napisać w końcu normalne pw (fazi i kazio) naprawdę warto rozmawiać - jak coś się chce, a nie robić nagonki, a jak moja osoba was w jakiś sposób dotyka, to ja jestem bardzo otwarty na dialog konstruktywny na pw (dlatego pierwszy pisałem pw do was, bez odzewu niestety) - ale intencja musi być dobra i podstawowa chęć rozmowy. Wy takiej nie wykazujecie w ogóle i dlatego mocno reaguje na każdą waszą powierzchowną/fałszywą uwagę o mnie.

proponuje wrócić do tematu również :wink:
  • ELM0
    Ambiente
    • 2013
    • 224

Pytanko o strone WWW

Cześć,
    Wśród bodajże tematów dla użytkowników O3 przewinął mi się post ze stronką do sprawdzania VIN dla wezwań serwisowych... Ale za cho.... nie umiem się do niego dokopać. Może ktoś go podać raz jeszcze? dzięki
    Octavia III Combi 1.4 TSI Brąz Topaz

Komentarz

• tom007
      Rider
      • 2011
      • 536
      • Octavia III (5E3)
      • BZB 1.8 TSI 160 KM
      • CJSA 1.8 TSI 180 KM

chyba o to chodzi : http://www.skoda-auto.pl/akcje-przywolawcze
      Octavia Tour Ice+ 1.6Mpi
      Octavia 2 Elegance 1.8TSI