Stałem przed podobnym wyborem, tylko silniki 1.2 - 1.4 TSI i po jeździe próbnej wybrałem Jettę. Miałem bezpośrednie porównanie - jechałem tymi autami w ciągu 2 godzin, ten sam salon, ta sama trasa przejazdu - Jettą jechało mi się znacznie lepiej. Lepsze wyciszenie, lepsze prowadzenie, a już jak usłyszałem słynne dudnienie z tyłu w OIII przy przejeżdżaniu przez tory i sprzedawca powiedział mi, że to w tym modelu normalne, to podziękowałem od razu. Co do jakości wykonania, to prawda, że jest trochę gorzej niż w Golfie VII, ale według mnie lepiej niż w OIII, w końcu to są klocki (zegary, kiera, panel klimatronika itd.) VW, więc nie może być dużo gorzej od innych VW.
Play czy Nju ???
Zwiń
X
-
Play czy Nju ???
Proszę o opinię szanownych forumowiczów .
Chodzi mi o nielimitowane rozmowy na nr komórkowe i stacjonarne ,która oferta jest bardziej korzystna ?
Czy są tzw 'gwiazdki" a jeśli tak to jakie ?
Internet mnie na razie nie interesuje ,myślę o Aero2.
Pozdrawiam.Pozdrawiam.
Zainteresowany !
-
-
kleszek3, w NJU z rachunkiem rozmawiasz do woli i za rozmowy nie zapłacisz więcej niż 19 zł. To samo dotyczy sms-ów - nie więcej niż 9 zł (oczywiście nie licząc serwisów specjalnych za X zł + VAT). Ja mam NJU i nie narzekam. Mimo, że jest to notabene marka Orange (o czym np. w reklamach nie ma ani słowa) i mam drugi telefon z Orange, to w NJU jeszcze nigdy nie straciłem zasięgu a w Orange to praktycznie codziennie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikijest to notabene marka OrangeZamieszczone przez rafikimam drugi telefon z Orange, to w NJU jeszcze nigdy nie straciłem zasięgu a w Orange to praktycznie codziennie.
Wyłącz 3G, zasięg tracisz bo sieć się przełącza.
Do jedno drugie wyklucza, to tak jak Heyah działał na ERA GSM - te same maszty i nadajniki więc nie może tak być ;-)Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
Komentarz