Gdzie z małym dzieckiem w weekend?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • sevi
    Ambiente
    • 2012
    • 123

No wszystko fajnie tylko tak, były głosy, że żaglówki takie mało skodowskie i mało moto więc oświećcie mnie jaki związek mają te pomysły ze skodą :P
  • klekocix
    Rider
    • 2010
    • 479
    • Octavia I combi (1U5)
    • ALH 1.9 TDI VP 90 KM

Jestem tatą 5-latka, lubiącego poznawać świat.

Prosiłbym Was o podpowiedź, gdzie można z nim w bliższych lub dalszych okolicach Warszawy pojechać (do 100km w jedną stronę i tego samego dnia wrócić) aby sprawić mu frajdę?

Do tej pory byliśmy 2 tygodnie temu w Łodzi (C.H Port) na wystawie klocków Lego oraz w ok. miesiąc - półtora Mniszewie w Skansenie Bojowym.

Planujemy któregoś dnia majówki pojechać do "Farmy Iluzji" w Trojanowie (pytanie tylko czy ktoś z Was tam był i może polecić/odradzić wyjazd?)

Ew. gdzie jeszcze warto udać się z dzieckiem? Macie jakieś swoje sprawdzone lokalizacje?
    Freshtimers.pl, czyli mój mały fanpage z samochodami na wielkim Facebooku

https://www.facebook.com/Freshtimers

Komentarz

• sesik
      RS
      • 2006
      • 2165

W sochaczewie masz największe w europie muzeum kolejki wąskotorowej, w okresie letnim jeździ/jeździła na trasie 20km.
      Best ET = 13.666
      Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
      PerfectService by DGW

http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
      http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/

Komentarz

• kazik4x4
        RS
        • 2008
        • 2728

Bałtowski Kompleks Turystyczny to park rozrywki z atrakcjami dla całej rodziny, m.in. Park Dinozaurów?, Park Miniatur i więcej. Zapraszamy!

Jak się zrobi dobrze ciepło

Komentarz

• aro_40
          RS
          • 2007
          • 1529
          • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

klekocix, masz:
          - Urle - taka rzeczka, w której mały może brodzić do pasa (jego, a nie Twojego), możesz tam popływać kajakiem,
          - możesz wyskoczyć do Modlina (zwiedzanie Twierdzy),
          - pokaż mu lądujące samoloty z górki przy Al. Krakowskiej,
          - możesz zabrać go do Ciechanowca i pokazać muzeum wsi (drugie jest zaraz za Chęcinami), a trzecie w Sierpcu; jak dobrze trafisz to odbywa sie fajna impreza; np. w okolicy 15 sierpnia w Ciechanowcu jest parada starych traktorów,
          - Country piknik w Mrągowie - parada motocykli; a jak będzie super to i czołgiem go przewieziesz,
          - bunkry wokół Mławy; a polecam zwiedzanie Twierdzy w Osowcu (ok. 250 km),
          - Białowieża,
          - Ossów i rekonstrukcja bitwy z 1920 r.
          - Muzeum motoryzacji w Otrębusach,
          - termy w Mszczonowie...
          więcej z głowy nie pamiętam, albo sa ponad 100 km (jak Bałtów)

Przeszedłem się dziś po Pl. Bankowym. Na siedzibie naszego szacownego Ratusza są tablice informacyjne pokazujące różne ciekawe imperzy w województwie Mazowieckim w bieżącym roku. Warto poczytać, a może odpowiednik tego jest na necie? Nie wiem - nie szukałem.
          If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.

Komentarz

Pracuję...