Wakacje na Mazurach w lipcu - szukam "apartamentu"
Idę za ciosem...
Jakiejś miejscówki typu "apartament" (pokój z aneksem kuchennym + sypialnia + łazienka) będę szukał na tydzień w lipcu (trzeci tydzień). Lokalizacja raczej w jakimś cichym, spokojnym, wolnym od dziecięcych atrakcji miejscu. Chciałbym zmieścić się w kwocie 150-200zł/dzień kwocie... Pomożecie?
grajewiak, dzięki, ale nie o to chodzi... :?
A o co chodzi: chodzi o to, żeby było w miarę blisko do Ogrodników, bo obiecałem żonie, że pojechalibyśmy na 1-2 wycieczki na Litwę.
Ja osobiście nie byłem, jeździ tam co roku sporo moich znajomych z pracy. Ja preferuje góry dlatego nie byłem.
Miejsce polecam bo prowadzi je moja znajoma (kiedyś szefowa), która rzuciła karierę w stolicy i sobie tam żyje. Wiem, że ciężko z terminami ale warto próbować, wiem że właściciele w 1000% uczciwi.
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Zapraszamy do siedliska Cisowe Wzgórze, położonego wśród zielonych pagórków, łąk, lasów i jezior północnej Suwalszczyzny. Początki CISOWEGO WZGÓRZA sięgają 1948 roku.
Zachęcamy Państwa do wypoczynku w malowniczej miejscowości Ryn, położonej w centrum mazur pomiędzy dwoma jeziorami – Ryńskim (szlak Wielkich Jezior Mazurskich) i Ołów (jedno z czystszych w Polsce) oraz pięknymi lasami, gdzie góruje nad miastem drugi, co do wielkości zamek krzyżacki z XIV w. (odrestaurowany i przystosowany na **** Hotel). W naszym miasteczku znajdziecie Państwo […]
Od X lat jeżdże na Mazury i Kaszuby i bez żadnych problemów.Internet,telefon i sprawa załatwiona
Agamek12, przy cenach jakie tam zastaniesz gotowanie nie ma sensu....
Ze niby tanio na Mazurach???
Była O1 Laurin & Klement +
President Johnny II ASC / Sirio Silver Mag 90