Wakacje na Mazurach w lipcu - szukam "apartamentu"
Idę za ciosem...
Jakiejś miejscówki typu "apartament" (pokój z aneksem kuchennym + sypialnia + łazienka) będę szukał na tydzień w lipcu (trzeci tydzień). Lokalizacja raczej w jakimś cichym, spokojnym, wolnym od dziecięcych atrakcji miejscu. Chciałbym zmieścić się w kwocie 150-200zł/dzień kwocie... Pomożecie?
grajewiak, dzięki, ale nie o to chodzi... :?
A o co chodzi: chodzi o to, żeby było w miarę blisko do Ogrodników, bo obiecałem żonie, że pojechalibyśmy na 1-2 wycieczki na Litwę.
Ja osobiście nie byłem, jeździ tam co roku sporo moich znajomych z pracy. Ja preferuje góry dlatego nie byłem.
Miejsce polecam bo prowadzi je moja znajoma (kiedyś szefowa), która rzuciła karierę w stolicy i sobie tam żyje. Wiem, że ciężko z terminami ale warto próbować, wiem że właściciele w 1000% uczciwi.
Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
=> Hyundai Tucson 1.6T 180 N-Line 4WD AT "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Zapraszamy do siedliska Cisowe Wzgórze, położonego wśród zielonych pagórków, łąk, lasów i jezior północnej Suwalszczyzny. Początki CISOWEGO WZGÓRZA sięgają 1948 roku.
Zapraszamy do wypoczynku w pokojach gościnnych zlokalizowanych w samym sercu malowniczych Mazur oraz na skraju parku krajobrazowego. Nasz obiekt jest znakomicie zlokalizowany. Aby dostać się do centrum Mikołajek wystarczy 10 minutowy spacer wzdłuż brzegu malowniczego jeziora. Nasz pensjonat jest znakomitym punktem wyjściowym do zwiedzania miasta i okolic. Przepiękna przyroda, bujne lasy, puszcze i rezerwaty – […]
Od X lat jeżdże na Mazury i Kaszuby i bez żadnych problemów.Internet,telefon i sprawa załatwiona
Agamek12, przy cenach jakie tam zastaniesz gotowanie nie ma sensu....
Ze niby tanio na Mazurach???
Była O1 Laurin & Klement +
President Johnny II ASC / Sirio Silver Mag 90