unlim 500+ 2014 na żywo

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kranek3
    Drive
    • 2010
    • 79

unlim 500+ 2014 na żywo

Nie wiem czy chodziło bo auto mam kupione przed zimą wiec juz nie było jak sprawdzić. Teraz auto jakoś sobie chłodzi ale nie jestem w stanie powiedzieć czy to klima czy samo auto. Jakoś nie jest strasznie zimno nawet na najmniejszej temperaturze. Teraz auto chłodzi źle jak jest temperatura silnika mniejsza niż 90 jak juz osiągnie 90 to w miarę chłodzi (ducha zimnem). A mam kabel do auta i żadnych błędów z klimy nie mam. Jak dałem do mechanika to klima nie działała bo był zepsuty czynnik wysokiego ciśnienia ale to od niedawna był zepsuty, bo co jakiś czas sprawdzam kablem błędy.
    A co do mojego drugiego pytania to bardziej mi chodzi czy jak mam nabita klimę czy przy wymianie może się coś stać wylecieć płyn czy coś. Czy lepiej zostawić to mechanikom i jak to jest z tym numerem.
  • piramida
    RS
    • 2009
    • 12222
    • Superb III (3V3)

unlim 500+ 2014 na żywo

Miłego oglądania:

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
    http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• sew1981
      RS
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2009
      • 10917
      • Fiat

piramida, grubo :twisted: dzięks za linka

Komentarz

• piramida
        RS
        • 2009
        • 12222
        • Superb III (3V3)

sew1981, no i nasi pozamiatali 1100konnym RSem, I miejsce w klasie GT :diabelski_usmiech

Sportmile Polska, Пясечно. Отметки "Нравится": 71 962 · Обсуждают: 3 094 · Посетили: 648. Sportmile
        superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
        http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• no_fear
          Rider
          • 2010
          • 502
          • Octavia II combi (1Z5)
          • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

www.SPAmobile.pl

Komentarz

• Mickul
            RS
            • 2010
            • 2847

Dajcie spokój, prawie same p***y. Połowa nie potrafi ruszyć na zielonym i mieć dobry czas reakcji - pozostali jadą na automacie seryjnymi SLSami czy Lambo... Rozumiem, że można za kasę kupić dobre auto, ale umiejętności niestety nie.

A dla naszej ekipy ogromne gratulacje!

Komentarz

• no_fear
              Rider
              • 2010
              • 502
              • Octavia II combi (1Z5)
              • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

Zamieszczone przez Mickul
              Dajcie spokój, prawiesame pizdy. Połowa nie potrafi ruszyć na zielonym i mieć dobry czas reakcji..
              zdaje się tam nie liczy się czas reakcji (RT) :wink:
              www.SPAmobile.pl

Komentarz

• sew1981
                RS
                S_OCP MemberModeratorr
                • 2009
                • 10917
                • Fiat

piramida, i gitez
                fajne wozy - miło się ogląda, ale trochę taka snobistyczna impreza ruskich "biznesmenów" mam wrażenie głównie i ich synalków.
                a co do furaków - ekstra są, ale prawie same niemieckie wozy, parę ferrari i parę japońców mocniejszych i tyle w temacie. Szkoda, że nie pokuszą się na jakiś projekt ciekawy - właśnie choćby zrobienie jakiegoś zwykłego furaka typu occta na taką moc w 4x4 te firmy, co tym snobom przygotowują te bmki, merole i inne wozy, które już w serii mają moc i warunki. Wielka filozofia to nie jest taki tuning.
                może ktoś w polsce się pokusi o jakiś projekt typu occta 500+ w 4x4 i zamiecie ich tam co? :wink: :P pewnie by nie wpuścili nawet takiej ze strachu do wyścigu :lol:
                3.2 dłubnięte bardzo mocno pod 800 ps by spokojnie by ich zmiotło, te cięższe wozy, konkurencją byłoby m3 dłubane pewnie i tego typu wozy, ale tylko z napędem na 4 łapy. Ale widok unikatowy i niepowtarzalny taki furak. Ten projekt jeszcze żyje? tą chętnie bym zobaczył na takim unlimie:
                http://www.youtube.com/watch?v=OOnAqbMYSOY,
                nie wiem ile to ma, ale na pewno sporo kuni. :twisted:doczytałem, że 680...myślę, że robotę by zrobiło :twisted:

Komentarz

• Mickul
                  RS
                  • 2010
                  • 2847

Zamieszczone przez no_fear
                  Więc wsio jasne. Dlatego wczoraj wyłączyłem po 4 przejazdach - szczególnie jak zobaczyłem, że żółte Lambo dwa razy nie potrafi ruszyć. :P

Komentarz

• sew1981
                    RS
                    S_OCP MemberModeratorr
                    • 2009
                    • 10917
                    • Fiat

Mickul, bo to snoby dziane, synowie mafiozów z moskwy, a nie kierowcy profesjonalni, dlatego pi....jeżdzą.
                    impreza "elit", widziałem ja jakimś przejeździe, że nawet ze swoim lachonem jeden jechał w rs8. To nie jest profesjonalny wyścig, tylko amatorszczyzna. Fakt faktem, że taki gt-r z mocą 1200 ps to już wrażenie robi jak jedzie - ale to inna mańka :P

[ Dodano: Pon 02 Cze, 14 08:09 ]
                    w tym s3 by ich tam zamiótł wszystkich myślę:
                    W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

Komentarz

• no_fear
                      Rider
                      • 2010
                      • 502
                      • Octavia II combi (1Z5)
                      • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

Zamieszczone przez sew1981
                      fajne wozy - miło się ogląda, ale trochę taka snobistyczna impreza ruskich "biznesmenów" mam wrażenie głównie i ich synalków.
                      i od samego początku taka miała właśnie być :wink:
                      elitarna impreza, dla topowych aut 8)

taka Veta od VTG z dłuższą skrzynią pozamiatała by wszystko z palcem w ***** ale nie o to chodzi w tej imprezie :wink:
                      www.SPAmobile.pl

Komentarz

• looker
                        RS
                        • 2008
                        • 1886
                        • Octavia II (1Z3)
                        • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

Ale dlaczego miałaby to być impreza dla "profesjonalnych driverów" ? Niby dla takich, którzy z tego żyją ?
                        Nonsens... To droga zabawa dla bogatych gości. Coś jak nasze "ćwiartki" - nie jesteśmy (w znakomitej większości) żadnymi zawodowcami ale pościgać się czasem przecież lubimy. I też nie zawsze nam starty wychodzą... :diabelski_usmiech
                        OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
                        SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/

Komentarz

• sew1981
                          RS
                          S_OCP MemberModeratorr
                          • 2009
                          • 10917
                          • Fiat

looker, no tak prawda, nie w tym sensie to pisałem, tylko lałem trochę ze snobizmu "biednych i uczciwych" klas wyższych w rosji. Wiesz niektórym z nich nawet strach dać takie mocne auto, tak nie umieją jeździć. Początkowo to nawet na obwodnicy Moskwy się ścigali illegal ci sami ludzie, w ruchu normalnie i zgrywali to na YT. Dobrze, że na torze teraz to się dzieje.
                          Szkoda według mnie tylko, ze to taka impreza, gdzie nie ma innych projektów zrobionych na bazie zwykłych aut, tylko wylansowane najdroższe wozy - tym to się różni np. od naszych ćwiartek. :P trochę monotonne jest oglądania ciągle takich samych wozów poprostu.

Komentarz

• Pidziek
                            RS
                            • 2011
                            • 1845

Już niebawem Unlim +500 w Polsce ale wejściówki będą cholernie drogie.
                            Piotrek Mickeye maja coś co by wszystko zmiotło ale ich nie wpuszczą z "Calibrą"

Widziałeś projekt od nas ?

Profesjonalne oleje i filtry, zniżki dla klubowiczów :
                            http://www.zmienolej.pl/
                            http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=748534#748534

Komentarz

• sew1981
                              RS
                              S_OCP MemberModeratorr
                              • 2009
                              • 10917
                              • Fiat

Pidziek, i to jest własnie gruba robota.ekstra calibra :twisted:
                              to może w polsce zobadczymy synalków naszych polityków uczciwych jak się rozbijają na unlimie? :lol:

Komentarz

• Maicroft
                                Moderator
                                S_OCP MemberModeratorr
                                • 2004
                                • 25757
                                • Audi

Nie ta impreza, ale rekord tez jest 850PS/1000Nm 9,522

Start tego zielonego mnie powalil :diabelski_usmiech
                                Spritmonitor.de

Komentarz

• Ayu
                                  RS
                                  • 2009
                                  • 4154

Najśmieszniejsze są komentarze tych co ich nie stać na takie zabawy i strasznie żal dupę ściska a na dodatek całą Rosję widzą jedynie jako "putinowską mafię" :lol: :lol: :lol:
                                  Więcej tefałenów :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech

Komentarz

• sew1981
                                    RS
                                    S_OCP MemberModeratorr
                                    • 2009
                                    • 10917
                                    • Fiat

hotrain, jeśli pijesz do mnie w tym ogolniku też, to akurat tvnu nie oglądam i nie ubolewam wcale, że mnie nie stać :P
                                    "lubię" jak ktoś generalne wnioski wysuwa. Nie piszę też o wszystkich uczestnikach, może wyjątki są też tam. Ale jednak to dziwna elita sobie takie zabawy urządza
                                    w tym przecież jakże biednym kraju. poza tym takie zabawy też lubią na ulicach, nie tylko na tym wyścigu:

a taki film już chyba komentarza nie wymaga. jak przez takich debili (bo inaczej tego nazwać nie można) ktoś by zginął z Twojej rodziny to byś inaczej gadał. Im wyścig na unlim 500 nie wystarczy raz na jakiś czas i nie boją się policji czy kogokolwiek za bardzo, to "dziki" kraj pod tym względem niestety.

Komentarz

• Ayu
                                      RS
                                      • 2009
                                      • 4154

sew1981, piszę ogólnie o internetowych komentarzach, a filmiki z kretynami drogowymi na YT można znaleźć z prawie każdego kraju. Na nieszczęście również nie należę do "elit" ale nie miałbym nic przeciwko by było mnie stać na jakieś Lambo :szeroki_usmiech
                                      Pieniądze generalnie szczęścia nie dają, ale lepiej płakać w Porsche niż na rowerze.

Komentarz

• sew1981
                                        RS
                                        S_OCP MemberModeratorr
                                        • 2009
                                        • 10917
                                        • Fiat

hotrain, :wink: ja tam mogę płakać gdziekolwiek, ale koniec offtopa :P

Komentarz

• no_fear
                                          Rider
                                          • 2010
                                          • 502
                                          • Octavia II combi (1Z5)
                                          • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

Zamieszczone przez Mickul
                                          Zamieszczone przez no_fear
                                          Więc wsio jasne. Dlatego wczoraj wyłączyłem po 4 przejazdach - szczególnie jak zobaczyłem, że żółte Lambo dwa razy nie potrafi ruszyć. :P
                                          Muszę sprostować - we wszystkich dotychczasowych imprezach unlim nie liczył się czas reakcji (RT).
                                          W tej imprezie (ze względów bezpieczeństwa) skrócili dystans z 1mili => 1km i uwzględniali ET+RT 8)
                                          www.SPAmobile.pl

Komentarz

• Garret
                                            L&K
                                            S_OCP Member
                                            • 2006
                                            • 1196
                                            • Octavia II combi (1Z5)
                                            • CDAA 1.8 TSI 160 KM

looker, no tak prawda, nie w tym sensie to pisałem, tylko lałem trochę ze snobizmu "biednych i uczciwych" klas wyższych w rosji. Wiesz niektórym z nich nawet strach dać takie mocne auto, tak nie umieją jeździć. Początkowo to nawet na obwodnicy Moskwy się ścigali illegal ci sami ludzie, w ruchu normalnie i zgrywali to na YT. Dobrze, że na torze teraz to się dzieje.
                                            Szkoda według mnie tylko, ze to taka impreza, gdzie nie ma innych projektów zrobionych na bazie zwykłych aut, tylko wylansowane najdroższe wozy - tym to się różni np. od naszych ćwiartek. :P trochę monotonne jest oglądania ciągle takich samych wozów poprostu.
                                            ja tam widziałem mocno zrobionego Nissana Juke, nawet wygrał z prosiakiem;-)
                                            Garret

-----------
                                            Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)

Komentarz

• Pidziek
                                              RS
                                              • 2011
                                              • 1845

Pidziek, i to jest własnie gruba robota.ekstra calibra :twisted:
                                              No a tu mamy 2 silniki po 700KM ....a ile roboty z tym było ...
                                              Profesjonalne oleje i filtry, zniżki dla klubowiczów :
                                              http://www.zmienolej.pl/
                                              http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=748534#748534

Komentarz

• Thundi
                                                L&K
                                                • 2005
                                                • 1157

Zamieszczone przez Garret
                                                ja tam widziałem mocno zrobionego Nissana Juke, nawet wygrał z prosiakiem;-)
                                                Polecam poszukać informacji o Juke R - bo to seryjny samochód (małoseryjny ale jednak)

Niestety taki jest ten sport że czasy auta słabego które robili na super szybkie odchodzą w niepamięć dziś za mniejsze pieniądze robi się z szybkiego jeszcze szybsze
                                                O ortografie dba FF.
                                                Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
                                                http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
                                                Skoda Octavia & Audi A6

Komentarz

• Maicroft
                                                  Moderator
                                                  S_OCP MemberModeratorr
                                                  • 2004
                                                  • 25757
                                                  • Audi

Ino on nie ma seryjnego silnika z Juke R, tylko silnik z GTRa wsadzony...
                                                  Spritmonitor.de

Komentarz

Pracuję...