Enriquez, zrób w tym ośrodku zlocik Superbclubu :P
Wyprawa do Rumunii
Zwiń
X
-
Wyprawa do Rumunii
Koledzy (i koleżanki).
W połowie lipca czeka mnie tygodniowy wypad do Rumunii (z Piły jakieś 1 200 km).
Macie może jakieś propozycje dojazdu - tras możliwych jest kilka, chodzi o kompromis między czasem przejazdu a komfortem podróżowania. Czasami dłuższą trasę idzie przejechać szybciej. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie.
-
-
Zamieszczone przez eaglemirekZamieszczone przez ruwadotransfogarską jedziesz?
Dobre i aktualne informacje uzyskasz na forum bulgaricus.com -forum o Bułgarii - korzystałem jak jeździłem na wakacje do Bułgarii.
Jak będziesz miał czas w RO to podjedź na południe do miasta Buzescu - info o tej "niesamowitej" miejscowości znajdziesz w necie (proponuje na miejscu się nie zatrzymywać)
eaglemirek - widzę, że lubimy podobne klimaty :-)O III 4x4 2,0TDI Elegance+dynamic+amazing+GSM i inne
Poprzednia O II FL 2.0 TDI elegance + dynamic
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez crom.deZamieszczone przez JerzyM73(proponuje na miejscu się nie zatrzymywać)MSPANC
jacorro - jak pisałem poczytaj na Bulgaricus.com lub jak masz CB pogadaj z kierowcami TIR którzy tam często śmigają.O III 4x4 2,0TDI Elegance+dynamic+amazing+GSM i inne
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBKiedyś chcąc jechać przez Rumunię usłyszałem od kierowców Tirów , że jak coś wypadnie z auta to nie zdąży na ziemię upaść. Z drugiej strony na forum bylo kilka informacji potwierdzających goscinosc ludności.
jedyne co jest powszechne w RO to sfory bezpańskich psów na parkingach.O III 4x4 2,0TDI Elegance+dynamic+amazing+GSM i inne
Komentarz
-
-
W zeszłym roku jechałem do Bułgarii przez Rumunię. Z Polski przez Słowację i Węgry, gdzie nocowaliśmy godzinę od granicy z Rumunią. Następnego dnia pokonaliśmy całą Rumunię z przerwą na obiad w jakiejś knajpie przy drodze i nocowaliśmy w Bułgarii zaraz po przekroczeniu granicy. Faktycznie mnóstwo bezpańskich psów się kręci (sporo potrąconych przy drodze). Rumuni jeżdżą jak szaleni – wyprzedzają zawsze i wszędzie. Żałuję, że nie jechałem transfogarską… Też kupiliśmy cukierki - na jednym parkingu dzieciak bardzo się z nich ucieszył i pomknął gdzieś w nieznanym kierunku.
Komentarz
-
Komentarz