Potrzebuje rysunki z elsy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mirbar7
    Classic
    • 2011
    • 32
    • Octavia III (5E3)
    • DADA 1.5 TSI 150 KM

leonn, misza_zabrze, zgadzam się. myślę, że to ten upitolony zawór zarysował cylinder. Złożyć do kupy trzeba, graty już mam, góre zrobią, o tym przyszlifowaniu od góry cylindra ich zapytam. Może pojeździ, a jak będzie chlał olej, to taniej go sprzedam i tyle. Trudno. Właśnie ostatnio robiłem zawias, hamulce itp....więc dlatego podjąłem się tej roboty też, szkoda pchać doinwestowane auto z lpg za grosze na części.
    Jeszcze jedna kwestia - muszę zadzwonić do gazownika, bo wiem, że któraś sonda podawała od początku złą temp., check nie wywalał wprawdzie i chodził podobno dobrze na kompie jak podpinał silnik na lpg. Mówił,że można olać, bo nic się nie dzieje i że to tylna bodajże - diagnostyczna, ta za katem. Ale czy tak jest? może to ona jest winowajcą....bo różne opinie po sieci widzę co do tych sond, niektórzy piszą że diagnostyczna nic nie zrobi. Muszę się upewnić która to robiła, bo podpinał kompa do renówki mi wtedy i może pamięta, czy to tylna czy przednia. I czy rzeczywiście nie może namieszać.
    misza_zabrze, możesz mi podać numery tych sond, w moim aucie są dwie, przed i za katem. z góry dzięku
    mirbar7
  • Yarwa
    Elegance
    • 2010
    • 915
    • BMW

Może ktoś mógłby udostępnić rysunki z elsy do demontażu przedniego zderzaka do OIIFL.
    Chodzi mi o wersję ze spryskami reflektorów i czujnikami parkowania.
    Coś takiego jak jest w tym temacie http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...ta%BF+zderzaka
    WW temacie niestety są miniaturki rysunków a ori z imageshack już są usunięte.

Komentarz

• Andrzej.P
      RS
      • 2011
      • 1516
      • Octavia II (1Z3)
      • BSE 1.6 MPI 102 KM

Yarwa, zobacz tu: http://ifinterface.com/page/page3.php?langid=1 (carprog2)
      Skoda Octavia II 1.6 Mint 2008 LPG (@STAG)
      FSO Polonez Caro Plus 1.6 GSi 1999 LPG

Komentarz

• Yarwa
        Elegance
        • 2010
        • 915
        • BMW

dzięki, ale nie chodzi mi o rysunek z etki a z elsy. Musze zdemontować zderzak, a etka nie daje kompletu informacji

Komentarz

• mamaj12
          RS
          • 2009
          • 1956
          • Octavia II combi (1Z5)
          • BKD 2.0 TDI 140 KM

Yarwa, w temacie który podałeś w pierwszym poście, klikasz na miniaturkę, a potem download i masz duży obrazek na dysku.
          obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
          wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD

Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl

Komentarz

• gradek
            RS
            • 2010
            • 12903
            • Superb III (3V3)

Yarwa, proszę bardzo:

Jest SUPERB III 2.0 TDi CRLB STYLE 181,2 KM 413,9 Nm
            Były Szara Elegantka 2,0 CFHF 2.0 TDi BMM ELEGANCE
            Spoty Śląskie (Katowice i okolice)

Komentarz

Pracuję...