playstation 4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • maksiu432
    Classic
    • 2016
    • 12

playstation 4

no to pomogę pókim przed kompem (smyki do kompania czekają )
    www.autoszybykarad.pl
  • aBencjusz
    Ambiente
    • 2013
    • 103

playstation 4

Tak jak w temacie, przymierzam się do zakupu i chciałem trochę podpytać - jeśli któryś z kolegów ma czarnulkę u siebie to prosiłbym o info:
    1 - jak wygląda sprawa podpinania słuchawek i mikrofonu do pada - czy to mogą być dowolne słuchawki z mikrofonem ?
    2- czy odtworzę na ps4 filmy z podpiętego pena ?
    3 - czy obecnie do kupienia dalej jest ta sama wersja co po premierze czy tez wyszły już kolejne modele czarnuli ?
    4-czy psujące się gałki w padzie to problem ?

Komentarz

• WM66
      Rider
      • 2013
      • 305
      • Octavia III (5E3)
      • CHHB 2.0 TSI RS 220 KM

aBencjusz,
      1. Słuchawki które są dołączone do PS4 to jedno wielkie gów...... z tego co wiem to każdy kto wymienia słuchawki to kupuje bezprzewodowe które podpinasz pod PS a nie pod DS4.
      2. Jedni mogą odtworzyć a inni nie, dziwna jest z tym sprawa, bo aktualizacja która była podobno umożliwiała odtwarzanie filmów, jeszcze nie sprawdzałem bo zawsze podpinam pen-driva pod kino domowe.
      3. Wyszła tylko jedna wersja PS4 ta która była od premiery, być może wyjdzie inna wersja ale to raczej w daleeeeeeeekiej przyszłości
      4. W DS4 psuje się materiał na analogach ( u mnie już w 2 padach wysiadły i już w 3 się ścierają ) serwis PRAM ( serwis sony w Polsce ) wymienia takie pady na nowe ( w ramach gwarancji ), aktualnie guma na analogach została poprawiona przez co jest znacznie mocniejsza i już się nie ściera.
      Stara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
      Nowa Czarnulka O3 RS
      Sprzedam - Kabelek VCDS PL 11.11 - PRIV

Komentarz

• aBencjusz
        Ambiente
        • 2013
        • 103

Ad.1 na słuchawki z zestawu nie liczę, ale mam swoje całkiem fajne i zastanawiam się czy będą pasować do ds4.
        Ad.3 nie chodzi mi o zmianę na np slima tylko w ramach tego samego modelu, nie chce kupować tej pierwszej wersji bo może mieć jeszcze choroby wieku dziecięcego - choćby właśnie te gałki w padach.

Komentarz

• WM66
          Rider
          • 2013
          • 305
          • Octavia III (5E3)
          • CHHB 2.0 TSI RS 220 KM

Jak masz na mini-jacka to słuchawki powinny działać po podłączeniu pod pada.
          Innej wersji nie ma, ale przyznam że było kilka wersji wadliwych że świrowały :P ( u mnie całe szczęście wszystko jest dobrze ) Jeśli chcesz kupić od razu PS4 z nowymi padami to chyba będziesz musiał jeszcze trochę poczekać, lub dokupić już nową wersję DS4 bo w zestawach obawiam się że są ciągle stare DS4. Ale tak jak pisałem wcześniej gdy pad się pościera to wymienią Ci na nowy już z nowym materiałem na analogach.
          Stara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
          Nowa Czarnulka O3 RS
          Sprzedam - Kabelek VCDS PL 11.11 - PRIV

Komentarz

• aBencjusz
            Ambiente
            • 2013
            • 103

dzięki za pomoc.

Komentarz

Pracuję...