Tragedia MH17

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • rafiki
    RS
    • 2012
    • 15976
    • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez pandzik
    Jak widać mają też dostęp do najnowszych technologicznie zabawek rosyjskich.
    No nie rozśmieszaj mnie. Chyba nie myślisz o zestawie BUK-M1 zaprojektowanym na przełomie lat 60. i 70. XX wieku :roll:
    رافال
    Spoty
    Cause freedom is a lonely road

Komentarz

• loyd
      RS
      • 2010
      • 2342

rafiki, mają coś lepszego ?

Jakieś lasery ?

Komentarz

• rafiki
        RS
        • 2012
        • 15976
        • Superb III (3V3)

loyd, nie wiem. Chodziło mi o to, że system BUK-M1 jest już stary i był chyba ze 2 razy modernizowany od lat 70.
        رافال
        Spoty

Komentarz

• loyd
          RS
          • 2010
          • 2342

rafiki, a Abrams czy Leopard jest wg. Ciebie stary ?

A F-16 są stare ? albo czy kałasznikow jest stary ?

Komentarz

• Le-Ce
            L&K
            • 2010
            • 1313
            • Octavia I (1U2)
            • AUM 1.8 20VT 150 KM

Załączone pliki
            Moja ADELA

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=58788

i jej najlepszy wynik 15,75 l/ 100km

Komentarz

• zepter00
              RS
              • 2008
              • 2304

Zamieszczone przez rafiki
              Zamieszczone przez pandzik
              Jak widać mają też dostęp do najnowszych technologicznie zabawek rosyjskich.
              No nie rozśmieszaj mnie. Chyba nie myślisz o zestawie BUK-M1 zaprojektowanym na przełomie lat 60. i 70. XX wieku :roll:
              Buk-1M to początek lat 80 tych.
              Moja czeska kochanka :-D http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37223 serwisowana przez DGW. ;-]

"Superbaśka" zastępcza http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...perb+++tdi+awx

Masz coś do mnie? Lepiej przeczytaj to ;-] http://tomianek.pinger.pl/m/839401

Komentarz

• sebastian7905
                RS
                • 2009
                • 3580
                • Volkswagen
                • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

fake czy nie
                [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kPIDyLn99yY[/youtube]
                Sebastian
                Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
                Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
                Była Black ELEGANCE by sebastian7905
                Wczasy nad morzem - klik

Komentarz

• Ironik
                  Ambiente
                  • 2013
                  • 240
                  • Octavia III (5E3)
                  • CHPA 1.4 TSI 140 KM

sebastian7905, na filmie pokazana jest katastrofa Boeinga 747 w Afganistanie:
                  Nowoczesne medium, porządkuje świat i dostarcza angażujące informacje, rozrywkę i usługi w czasie rzeczywistym. Przewodnik Polaków w wirtualnym świecie.

Komentarz

• sebastian7905
                    RS
                    • 2009
                    • 3580
                    • Volkswagen
                    • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

tak też myślałem ,takich pomylonych filmików jest już pełno ,chociażby ten
                    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZWDGIRqmKsg[/youtube]
                    Sebastian
                    Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
                    Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
                    Była Black ELEGANCE by sebastian7905
                    Wczasy nad morzem - klik

Komentarz

• hubert78
                      RS
                      S_OCP Member
                      • 2007
                      • 1576

Zamieszczone przez sew1981
                      Zresztą zobaczcie sami, to u nich "normalna" forma działania (ubijania ludzi), bardzo podobna sytuacja, mamy dziś niestety "powtórkę". "najlepszy" w tym programie jest ten pilot rosyjskiego myśliwca, obwieszony medalami, który nie czuje żadnych skrupułów, że rakietami z myśliwca zabił tylu ludzi:
                      http://www.youtube.com/watch?v=HP4PuX9TrF8
                      Tylko że "dobrzy" też swoim dają medale za takie "osiągnięcia" ( kapitan nie dość że został uniewinniony to jeszcze odznaczony
                      " Sam kmdr Rogers w 1990 dodatkowo otrzymał Legion of Merit "za wyjątkowe zasługi podczas wykonywania obowiązków dowódcy w okresie od kwietnia 1987 do maja 1989 roku")

Komentarz

• rafiki
                        RS
                        • 2012
                        • 15976
                        • Superb III (3V3)

2x Su-25 zestrzelone przez rebeliantów za pomocą naziemnych wyrzutni rakietowych
                        Robi się naprawdę gorąco...obym się mylił, ale pachnie mi to czymś więcej niż wojną domową...

[ Dodano: Sro 23 Lip, 14 16:21 ]
                        A tak ciut odbiegając od tematu. Wczoraj wieczorem czytałem w necie, że gdzieś pojawiło się zdjęcie 26-letniej córki Putina (nie pamiętam imienia, ale mniejsza z tym), która co ważne ma męża Holendra i mieszka w Holandii. W związku z tym ludzie na Twitterze organizują się teraz w celu przeprowadzenia manifestacji pod jej domem wyrażającej (prawdopodobnie) niezadowolenie i przekonanie, że Putin kazał zestrzelić tego Boeinga. Tylko ja mam jedno pytanie. Dziewczyna wiele lat temu wyjechała z Rosji, ma swoje życie, to czego ludzie chcą od niej? Pewnie się jeszcze za chwilę okaże, że tym samolotem leciał ktoś, kto jej zalazł za skórę i kazała ojcu go zestrzelić :roll:
                        رافال
                        Spoty

Komentarz

• elektrykprosty
                          Rider
                          • 2013
                          • 311

Też jestem przekonany, że odpowiedzialność spoczywa po stronie Rosji.
                          Podobnie jak na Krymie wzniecili rzekomy konflikt etniczny i próbując oderwać kolejny kawałek innego kraju, spowodowali tragedię.

Fakty o tym świadczące są powszechnie znane.
                          Wątpliwości również.

Od początku śledzę informacje na russia today, pravda.ru, itp.
                          Wybór oraz sposób prezentowania faktów, półfaktów i wierutnych kłamstw poraża. Strona mająca czyste sumienie by tak nie postępowała.
                          Przykłady? Proszę bardzo:
                          1. artykuł na całą stronę o transporcie zmarłych pozostawiający do namysłu czytelnikom dlaczego wiele paszportów wygląda jak świeżo wydrukowanych,
                          2. informacja o lądowaniu polskich wojsk oraz armatohaubic Dana w Odessie,
                          3. ustawiczne zarzucanie władzom w Kijowie blokowania dostępu do szczątków,
                          4. zupełny brak informacji co do roli rosyjskich obywateli (Girkin) w konflikcie.
                          5. przy braku choć wzmianki o strzelaniu z Rosji jest sporo wiadomości o rakietach balistycznych z Kijowa.

Jestem mocno zaniepokojony tym, że większość obywateli krajów zależnych od sowietów nie ma dostępu do pełnej i obiektywnej informacji by wyrobić sobie własną opinię. Po prostu akceptują oficjalną wersję rządową.
                          Zbyt wiele przypomina lata 30 XXw. Oby świat umiał zareagować a nie patrzył tylko przez pryzmat pieniądza.

Komentarz

• kmink
                            L&K
                            • 2007
                            • 1360
                            • Superb III (3V3)

A jak ma świat zareagować? Najlepiej by było wysłać szwadron śmierci co rozpier.. putnia, a raczej jego mocodawców czy jebniętych generałów...ale tak się nie stanie bo oczywiście te szuje na górze mają na wszystko wyj.. i liczą się tylko ich interesiki jakie gdzieś tam sobie kręcą...w razie jakiejkolwiek wojny zmyją się śmiecie do bunkrów, a my będziemy napier... na froncie i robić za mięso armatnie...zresztą w dzisiejszych czasach Polske by zmietli w pół godziny bo pewnie ruskie nadal maja rakiety z głowicami, wycelowane w kilka miast w Polsce...
                            Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
                            https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793

www.tuneforce.pl
                            www.dpfserwis.pl

Komentarz

Pracuję...