Wypożyczalnia samochodów-Warszawa?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jleonik
    Classic
    • 2014
    • 10

Panowie potrzebuję:
    1K0 505 171C tuleja wahacza tylnego poprzecznego dolnego wewnętrzna (febi 29690, LUB lemforder 29917) 2szt.
    1K0 505 553A tuleja wahacza tylnego poprzecznego dolnego zewnętrzna (febi 29938,LUB lemforder 27306) 2szt.
    - WHT 000 228 śruba mimośrodowa 2szt.
    - WHT 000 232 podkładka mimośrodowa 2szt.
    - N 106 286 01 śruba zewnętrzna 2szt.
    - N 101 064 02 nakrętka 4szt.
    Tarcze i klocki Zimmerman na przód+ płyn hamulcowy
    Castrol 5W30 (kura ma DPF) i filtr

Dzięki Krzynol za spis elementów zawieszenia
  • Wosho
    Rider
    • 2012
    • 328

Witam
    Czy korzystał ktos z jakiejs firmy w Wawie?
    Cos godnego polecenia?
    Zastanawiam sie nad autem do slubu (a4/a6) i jak mam komus zaplacic z 400/500 zl to wole dolozyc i miec na caly weekend

Komentarz

• misza_zabrze
      L&K
      • 2013
      • 1371
      • Octavia II combi (1Z5)
      • BLR 2.0 FSI 150 KM

Wosho, wszystko ladnie pieknie tylko czytaj tez ten maly druczek. Zawsze wymagany jest depozyt waha sie srednio od 500-2000+ zl w zaleznosci od klasy pojazdu. Do tego wciskaja ci "obowiazkowe" ubezpieczenie od abcdef.... i cena rosnie Przy zdaniu autka ogladaja je jakby tyle co z fabryki wyszlo i przechodzilo kontrole jakosci

Z tego co pamietam znajoma w Katowicach wynajmowala Micre Cabrio i placila ok 2000zl samego depozytu. Oczywiscie z autkiem obchodzila sie jak z jajkiem
      Obecnie -> Skoda OCTAVIA II 2.0 FSI
      Obecnie -> Seicento 900+LPG
      Bylo -> Renault LAGUNA II 1.8
      Bylo ->GOLF 3 1.8

Octavia http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=87045

Seicento http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...461776#1461776

Komentarz

• Wosho
        Rider
        • 2012
        • 328

Wiem czytałem
        Kase mam, tylko pytanie gdzie uderzyć żeby nie trafic na jakis wałkarzy...

Komentarz

• Agamek12
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 9942
          • Ford

Wosho, AVIS według mojej wiedzy nie wymaga depozytu w postaci gotówki, a "jedynie" karty kredytowej. Tyle tylko, że tam za weekend nie zapłacisz za auto wysokiej klasy kilku setek...
          Adam... Używam:
          Rolka: e11FL 97KM/130Nm
          Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• Maicroft
            Moderator
            S_OCP MemberModeratorr
            • 2004
            • 25757
            • Audi

Karte kredytowa ma raczej wiekszosc ogarnietych ludzi jezdzacych poza granicami kraju wlasnie autami z wypozyczalni, wypozyczajacych rozne sprzety, czy kupujacych bilety na samolot, gdzie najczesciej nie obsluguje naszych visa electron ani maestro. Kwestia limitu na takiej karcie
            Spritmonitor.de

Komentarz

• hubert78
              RS
              S_OCP Member
              • 2007
              • 1576

W tych większych (AVIS, EXPRESS) w tej klasie mają insignie i mondki nie spotkałem się z audi, w expresie masz C-klasse za 200 parę złotych na dobę.
              W prawie każdej masz opłatę przygotowawczą około 50 zł , no i kaucja (gotówka lub blokada środków na karcie kredytowej).

Podjedź na lotnisko tam jest sporo biur wypożyczalni, i w jednym miejscu rozeznasz się co i jak

Komentarz

• Wosho
                Rider
                • 2012
                • 328

Dajcie spokoj..
                Poczytałem opinie w sieci, w samej Wawie jest kilka firm które oszukują i kombinuję między innymi ten service..
                Biorą np 2k depozytu a potem oddaja kilka miesiecy albo i wcale tłumacząc że jakies rysy zrobiłes, strasznie trzeba uważać.
                Znalazłem niby jakies ok gdzie można nawet audi r8 czy rs6 pożyczyć ale już zajety termin.
                Przestroga dla czytających, poczytać w sieci opinie gdybyscie chcieli pożyczać samochód!

Komentarz

• hubert78
                  RS
                  S_OCP Member
                  • 2007
                  • 1576

Wosho,

Dlatego jak wypożyczam auto to ZAWSZE kaucję wpłacam gotówką którą mi zwracają po oddaniu auta.

Komentarz

Pracuję...